Edokeke Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 Na Chrono jsem nasel prodejce v Chorvatsku, shodou okolnosti zrovna letel kamarad z Chorvatska do Prahy, tak probehlo lehke smlouvani primo v obchode v Zahrebu a za ~90000 Kc byly doma. Rok stare, ale temer nenosene ve full setu. Stale v zaruce. Z toho zeleneho ciferniku jsem naprosto unesen 1
Salamaster Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 Na slunci vypadá ta zelená velmi pěkně
DarylVanHorne Odesláno 17. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2024 Na vitamin B moc nejsem, ale tohle je zajímavý. Každopádně přeji ať dlouho dělají radost
Edokeke Odesláno 18. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2024 V 17. 8. 2024 v 18:11, DarylVanHorne napsal: Na vitamin B moc nejsem, ale tohle je zajímavý. Každopádně přeji ať dlouho dělají radost Rozšířit Diky. Taky se mi krom Superocean Heritage II a techto zadne jine B nelibi, ale tenhle cifernik vcetne toho skvelyho AR jak to Breitling umi jsem musel mit 1
zui Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2024 Jak se ti to nosí? Nejsou těžké jako "ostatní" Brl?
Edokeke Odesláno 28. ledna Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna V 8. 12. 2024 v 19:30, zui napsal: Jak se ti to nosí? Nejsou těžké jako "ostatní" Brl? Rozšířit Jedny z nejpohodlnejsich co mam, hlavne diky tomu bullet tahu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se