Edokeke Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Ahoj, vzdycky jsem si rikal, jak presne interpretovat vysledky presnosti a tlakovky. Zkousel jsem Googlit, ale nic poradnyho jsem nenasel. Muzete mi poradit, co si z toho mam odnest? Co znamenaji ty zkratky? Kdyz jsem odchazel, tak mi bylo receno, ze hodinky se ted predbihaji o cca 2s za den, ale tezko rict, kde to v tom mam hledat Diky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna No tak, zkus to sám. Pojďme se podívat na výstup z časového komparátoru. Bacha, jak jsem byl kdysi dávno poučen, jde o časový komparátor, nikoli Vibrograf, protože to je obchodní jméno Teď vážně. První blok, 6 pozic. Co Tě napadne? Druhý blok asi nějaký spočítaný čísla, ne? Jak se k nim asi dostaneš? Pracuj s čísly z bloku prvého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Na zaciatok...vacsina hodiniek ma standardny tvar, ze:) tak kukni na ne, a vidis, ze ....polohy testovania su rozne. D = dial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 1 minutou, Harwey napsal: D = dial Ale jenom v prvních dvou řádcích A už ho nechme. @Edokeke bádej a piš sem. Držím Ti palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edokeke Odesláno 17. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Ok, to mi bylo prave nejasny, co to znamena a proc je tich testu pet. Takze D je dial a C je crown hadam. Takze na vecer bych je mel nejlip odlozit korunkou nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edokeke Odesláno 17. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Diky chlapi, uz je mi to jasnejsi. Prumerna hodnota teda dobra, ale ten maximalni rozdil je dost velkej ETA v Breitlingu no. Beru to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna No Ty jseš šikula Jak je ta 2824 stará? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edokeke Odesláno 17. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Je to 3/2023 takze relativne nova. Kazdopadne nesl jsem je na kalibraci protoze se predchazely o 30s, byly dle Dusaka silne zmagnetizovane a vysledek opravy (400kc) je toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Jo, díky, to vypadá v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna https://medium.com/@fxn/measuring-mechanical-watches-accuracy-e44d7e1e366e https://www.bobswatches.com/watch-resources/how-to-use-a-timegrapher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edokeke Odesláno 17. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Jinak ideálně odkládat na noc podle toho, jak to potřebuješ srovnat - jestli je chceš nechat, zpozdit nebo dohnat přesný čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna @Harwey bacha, ten druhý odkaz je hodně obecný. Například o: 2. Amplitude - the amount of rotation in the swing of the balance wheel great : 270-310 acceptable : 250-270 by se u různých strojků dalo polemizovat ..... třeba zrovna u probírané ETY .... EDIT: ještě něco přidám, ať jste vzdělanější eta_chart_sm.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edokeke Odesláno 19. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna No, tak po 3 dnech od vysledku mereni se mi hodinky opet predbihaji o 2 min za 3 dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Pošli je Rudovi do Onyxu, on si s tím poradí. Jinak pokud ty hodinky nemají COSC, tak ty výsledky by nebyly tak špatné, kdyby takhle držely. Deltu pod 7, vyžaduje až COSC. Většina mých hodinek má deltu vyšší, kromě Hamiltonů, ale většina chodí do + 10 denně na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Jo aha, na záruku. To je jiná, no, pár lidí už tady po několika neúspěšných reklamacích nakonec u Rudy skončilo. Tak snad to nebude tenhle případ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edokeke Odesláno 20. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna No, nakonec mě asi přepadla panika zbytečně. Zjistil jsem, že jsem prostě udělal chybu v měření, protože se mi nějak neaktualizoval prohlížeč, nebo si to nedokážu vysvětlit. Takže jsem začal plašit zbytečně Stále tedy cca +2s do plusu za den to vypadá, takže dle měření v Dušákovi. Díky moc všem za ochotné rady, měl jsem teď servis hodinek, auta, kočárku a myčky vše v 7 dnech, takže jsem už z toho trochu zešílel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Já vím, je to taková zastaralá rada, ale občas je lepší se místo měření na hodinky podívat, a zjistit, jaký čas ukazují .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edokeke Odesláno 20. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Tak to jsem přesně dělal, nastavil podle https://www.presnycas.cz/ a ráno kontroloval podle webu znovu. Na začátku to vypadalo OK, najednou za chvíli jsem byl 1.5 minuty v plusu asi a už jsem si myslel, že snad bláznim Tak jsem začal panikařit. Přitom se to nějak seklo. Do příště vím. Díky ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Presnycas.cz musíš aktualizovat ručně, jinak ukazuje nesmysly. Stačí kouknout na jinou záložku a zpět a to co to ukazuje je úplně v prdeli, pozadu o to jak dlouho jsi koukal na tu jinou záložku, aktualizuješ a je zase ok. Už mě to párkrát vyškolilo, tak jsem koupil géčka s rádiem a seřizuju podle nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se