Přejít na obsah

Modré šílenství

Doporučené příspěvky

Ahoj, je tomu asi 3 týdny, co u mě propukla zase další x-tá vlna chronomag-orismu.cz, či chronomoribundusu, či jak to trefně kdysi kdosi nazval..Každopádně mě tahle agónie, opět posunula o malej kousek dál.Po třítýdením hledání, něčeho co by opět na chvíli uspokojilo akutní potřebu, jsem koupil 2 starší kousky(oboum prodejcům díky).

-Mido Ocean Star GMT M026.629.17.051.00

-Seiko Chronograph SND87(7986) 

MIDO potápky asi netřeba představovat a o Pandách od Seika sám moc nevím, pohon je bateriový 7T92, už se nějakej pátek neprodávaj ale potřeba je vlastnit byla i přes to vše akutní.Řemínky jsou u obou jen provizorní, už mám plnej košík na watchgecku, akorát ho musím trocha zredukovat, jelikož když jsem si tam naházel všechno co by těm mejm novejm modráskům slušelo, tak jsem v tom za 8000,-, čistě za strapsy a to nechci.Fotky jen halabala,díky...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Modrá je dobrá a tohle kombo je fakt slušivé, a to že velmi 😍 

Nad těmi MIDO GMT jsem uvažoval ale upřímně mně v reálu nenadchly (tedy moc pěkný, ale ze cviček mě nevystřelily), což nic nemění na tom, že jsou super. 

Seika jsou fakt velmi povedený kousek 👍

Takže ještě jednou gratuluji k super kombu - tohle je velmi povedená dvojka.

Odkaz ke komentáři

Děkuji za pochvaly..Měl jsem to podobně u Mido, na obrázkách byli dokonalé a když jsem je tehdy viděl poprvé na živo, tak dobry ale bez wau..Tak jsem si tehdy řekl, že jedině v nějaké slevě za super cenu a nebo starší v pěkném stavu když se někde objeví..A stalo se no.

Odkaz ke komentáři

Tak já pořídil svoje první MIDO minulý týden - viz moje chlubící vlákno o kus níž 😉 Podle mne je to zde na Chronomagu dost nedoceněná značka. V dané cenové kategorii, kde se MIDO nachází, nabízí opravdu mnoho muziky za málo peněz a ještě velmi často v moc pěkném balení.

Tvoje GMT mně lákaly dlouho, ale nakonec jsem dal přednost jinému modelu, což nic nemění na tom, že tyhle Oceán Star jsou fakt super 👍 

Ale nejvíc mě baví to kombo s těmi Seiko - to se ti opravdu velmi povedlo. Fakt pěkná dvojka.

Odkaz ke komentáři

Promiň vůbec jsem nepostřehl, že to vlákno pode mnou s těma TV je tvé🫣.Jinak mám stejný pocit na Mido, trocha nedoceněná značka, nebo se třeba více orientuje na Asijský trh, nebo co já vím ale na druhou stranu, aspoň ty hodinky nemá každej druhej.Jdu ti napsat názor na ty tvoje parádní televize k tobě..

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ahoj, tak po delší době dlužím aktualizaci.Asi to bude srandovní ale Seika se ukázala jako fejk, ale peníze víceméně vráceny, nasranost už přešla a zkušenost k nezaplacení..By mě nenapadlo, že někdo na bazoši bude prodávat kopie levnejch hodinek které se jako origo vyráběli před 10 roky🙄Spontální nákup no..🫣

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, miliusportos napsal:

Ahoj, tak po delší době dlužím aktualizaci.Asi to bude srandovní ale Seika se ukázala jako fejk, ale peníze víceméně vráceny, nasranost už přešla a zkušenost k nezaplacení..By mě nenapadlo, že někdo na bazoši bude prodávat kopie levnejch hodinek které se jako origo vyráběli před 10 roky🙄Spontální nákup no..🫣

No a jak jsi to poznal??

Odkaz ke komentáři

V režimu stopek, setinová ručička šla po sekundách a v normálním režimu šla minutová ručička po sekundách..Neřešil jsem a jak byl čas hodil jsem to hodináři, s tím že jsem myslel, že tam bude jen baterka, nebo nutnost reset u strojku po výměně bat..nebo nejhůř novej strojek na baterku..Ale tohle mě vážně ani ve snu nenapadlo, mě normálně ten hodinář rozesmál, jak mi to oznámil😅

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, miliusportos napsal:

V režimu stopek, setinová ručička šla po sekundách a v normálním režimu šla minutová ručička po sekundách..Neřešil jsem a jak byl čas hodil jsem to hodináři, s tím že jsem myslel, že tam bude jen baterka, nebo nutnost reset u strojku po výměně bat..nebo nejhůř novej strojek na baterku..Ale tohle mě vážně ani ve snu nenapadlo, mě normálně ten hodinář rozesmál, jak mi to oznámil😅

To jsi dal asi ještě dobrýmu hodináři... kdejakej měnič baterek a řemínků by nejspíš nepoznal a neřešil nějakej Seiko fejk stroj..

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Spongebob napsal:

To jsi dal asi ještě dobrýmu hodináři... kdejakej měnič baterek a řemínků by nejspíš nepoznal a neřešil nějakej Seiko 

Chtěl jsem to opravit, i kdyby to znamenalo výměnu strojku nebo zaslání do "Seiko servisu", asi proto... Taky jsem si u nich hned koupil želvičky ve slevě, abych si spravil náladu. Potom jsem samozřejmě pátral dál, a když nepočítám rozdíl v odstínu modré na ciferníku, na žádných fejkách jsem na fotkách neviděl označení strojku 7T92. Nejhorší je, že jsem po tom modelu ani cíleně nešel, ani jsem nevěděl, že existuje. Teprve na základě inzerátu jsem zjistil, že se už pár let neprodávají a stály kdysi asi 7 000.Nejhorší je, že je stále chci😆

Odkaz ke komentáři

Ale zrovna u těch levných Casio to chápu, jde o masovku a těch hodinek se muselo po všech trhách světa, prodat miliony padělků.Každopádně ale ano, moje chyba, padělají se i tyhle levné casio a podobně, tak proč ne tyhle Seiko..Jen mě to u nich vážně vůbec nenapadlo😅

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, miliusportos napsal:

Ale zrovna u těch levných Casio to chápu, jde o masovku a těch hodinek se muselo po všech trhách světa, prodat miliony padělků.Každopádně ale ano, moje chyba, padělají se i tyhle levné casio a podobně, tak proč ne tyhle Seiko..Jen mě to u nich vážně vůbec nenapadlo😅

Zkus dát fotku dýnka, podle toho se poznají fejky Seika nejčastěji: číslo u Seika a modelu je u origo jedinečný, zatímco u fejku se s tím nedrbou a valí to pod stejným. 

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, lucid napsal:

Zkus dát fotku dýnka, podle toho se poznají fejky Seika nejčastěji: číslo u Seika a modelu je u origo jedinečný, zatímco u fejku se s tím nedrbou a valí to pod stejným. 

Dík za postřeh, je to zřejmě, tak jak říkáš.Hodil jsem fotku dýnka do vyhledávače a vyjelo tohle..😀

https://www.irisimo.sk/blog/seiko-nano-universe-limited-collection-vol-4-nosil-by-ich-aj-steve-jobs

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...