busdriver Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 7 minutami, miliusportos napsal: Mám střední velikost F8, stejně jako u F6, ale jak to teď píšeš, tak jsem si vlastně uvědomil, že F8 musím pocitově daleko víc utahovat na ruce, při aktivitě, protože mám pocit, že se pořád mírně hýbou na ruce.Hlavně že lehkej titan.Další minus proti F6.Jinak jsem opomenul zmínit vyhodnocení spánku s alkoholem, jak už někteří zmínili, musím souhlasit, poznaj to na 100%.A gratuluji, solar nebo amoled? Diky, amoled. A uz jsou na UltraFitu, 100x lepsi nez ten silikon. Jen tada jak sem zvyklej na moonwatche a F3 sem nosil fakt jen na sport, tak je to desnej hrnec na zapesti.. Az si rikam, jestli sem nemel vzit tu 43mm verzi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno sobota v 15:04 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 15:04 před 7 hodinami, busdriver napsal: Diky, amoled. A uz jsou na UltraFitu, 100x lepsi nez ten silikon. Jen tada jak sem zvyklej na moonwatche a F3 sem nosil fakt jen na sport, tak je to desnej hrnec na zapesti.. Az si rikam, jestli sem nemel vzit tu 43mm verzi.. Jdu zkusit ten ultrafit objednat, díky.Není to hrnec, to jsou až ty 51mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno sobota v 16:38 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:38 před 1 hodinou, miliusportos napsal: Jdu zkusit ten ultrafit objednat, díky.Není to hrnec, to jsou až ty 51mm.. Zkus, za me fakt super, az na tu cenu teda. Jen doufam, ze to bude mit aspon rok zivotnost ten suchac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno neděle v 14:35 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 14:35 Poprvé jsem využil Garminího poradce pro JetLag /protože jsem ještě necestoval tak abych to potřeboval/ a musim si říct, že je to velká pomoc. Jasně, jde najít spoustu tipů na netu, ale když to člověku skáče samo do hodinek /po přidáni cesty do kalendáře v Connectu/, tak je to přeci jen lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno neděle v 19:26 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:26 @Z. Paul Ty jo dobry. To jsem ani netusil, ze tam neco takoveho je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno neděle v 22:13 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 22:13 před 2 hodinami, AndyAaron napsal: @Z. Paul Ty jo dobry. To jsem ani netusil, ze tam neco takoveho je. Jojo, dobrý pomocník. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno pondělí v 09:19 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:19 V 20. 2. 2025 v 12:57, the.sage napsal: Souhlas. Jsem dost políbený zdravotnictvím, tak zkusím napsat svůj názor. Analytika nad zdravotnickými daty je super, ale musíš je vnímat v kontextu zdravotního stavu a prostředí. Mám garmin i apple watch. Zabývám se využitím dat v kardiologii. Medicínské využití spatřuji např. při překročení mezí třeba po infarktu myokardu. Největší biohacking je zdravý životní styl. Na to nepotřebuješ hodinky. Jaké hodinky podle tebe měří lépe? Všude co koukám a sleduji diskuze tak AW jsou na tom snad úplně nejlépe ze všech chytrých hodinek (Garmin nic moc). Mám také oboje a třeba spánek, srdeční tep jsou podle mě lepší AW než Garmin. Bohužel u Garminu se počítá Body Battery hlavně ze spánku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.sage Odesláno pondělí v 15:09 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:09 AW jsou urcite nejdale, co se tyka vyuziti pro klinickou praxi, ale myslim, ze je to spise rozsirenim a popularitou AW a snahou applu dostat certifikaci FDA jako medicinsky prostredek. Myslim, ze dostali povoleni FDA jako prvni smartwach byt pouzite jako low grade monitor, ale ve smyslu, ze jejich vyuziti neohrozi zivot. Urcite jednou tyhle zarizeni budou soucasti mediciny, ale dnes to tak neni a v dohledne dobe nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno středa v 07:07 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:07 tak jsem se rozhodl taky zkusit Ultrafit, ačkoliv jsem nikdy nebyl příznivcem nylonů a suchých zipů, hlavně kvůli jednomu aspektu - jak to nasákne vodou, je to pak cca hodinu dost voser. Nicméně pocitově, na běžné nošení - nebe a dudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno středa v 08:23 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:23 Chalani, kde nastavim, aby sa mi pocas aktivity rozsvetil display destom(otočenim ruky) po zapade slnka. Ide iba nastavit gesto po zapade slnka vseobecne aj ked nemam spustenu aktivitu a to ja nechcem. Chcem gesto iba pri aktivite a to po zapade slnka Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector_24 Odesláno středa v 08:33 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:33 V 21. 2. 2025 v 17:24, farkyostrava napsal: Rekl bych ze to bude stejne s F8 dneska jsem rozbil prasatko koupil na F8 poradne natunenou omegu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Konecne vlnky bez He escapementa a lepsi lume! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno středa v 10:12 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:12 před 2 hodinami, Bukoowsky napsal: tak jsem se rozhodl taky zkusit Ultrafit, ačkoliv jsem nikdy nebyl příznivcem nylonů a suchých zipů, hlavně kvůli jednomu aspektu - jak to nasákne vodou, je to pak cca hodinu dost voser. Nicméně pocitově, na běžné nošení - nebe a dudy. Tak super. Já sem zvyklej na nato strapy, takže mi bylo jasný, že ten silikonovej řemínek tam stejně dlouho nebude. A nakonec ani to spaní s F8 není takový drama, jak sem se bál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno včera v 11:07 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:07 V 26. 2. 2025 v 8:07, Bukoowsky napsal: tak jsem se rozhodl taky zkusit Ultrafit, ačkoliv jsem nikdy nebyl příznivcem nylonů a suchých zipů, hlavně kvůli jednomu aspektu - jak to nasákne vodou, je to pak cca hodinu dost voser. Nicméně pocitově, na běžné nošení - nebe a dudy. Já originál nylon používám prakticky pořád, často se s ním sprchuji a když vylezu ze sprchy a osuším ho ručníkem tak je za chvíli suchý. Nedám na něj dopustit, jen na kolo na řidítka není 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se