atim Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Vím že rada na to není, ale měl bych možnost pořídit chronograf oriosa. Mám fotky jenom narychlo pořízené mobilem ale mám vygenerovat nějakou cenu, nevím kde bych to tak měl udržet. Kromě toho tedy že co nejníže. Kalibr je tam 7733, stejný je i v heuerech. Díky za každý postřeh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cidlo1 Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Vím že rada na to není, ale měl bych možnost pořídit chronograf oriosa. Mám fotky jenom narychlo pořízené mobilem ale mám vygenerovat nějakou cenu, nevím kde bych to tak měl udržet. Kromě toho tedy že co nejníže. Kalibr je tam 7733, stejný je i v heuerech. Díky za každý postřeh. Jsem překvapen, že tato značka ještě existuje. Před více než 20 lety jsem koupil quartzky ORIOSA ve stejnojmenné prodejně kousek od hotelu Pupp v Karlových Varech. Hodinky jdou do dneška (pochopitelně po mnoha výměnách baterie), ale už je dávno nenosím. Nikde jinde jsem až dodnes tuto značku neviděl.
chose Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Jsem překvapen, že tato značka ještě existuje. Jestli tenhle chronograf není starší, než ty tvoje quartzky, o moc mladší určitě není..
dknespl Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Podivej se na ebay. Samotnej strojek tak okolo 80 - 100,- EUR. V Breitlingach i pres 1000,- Ja bych to videl ty Oriosy tak kolem te stovky. Edoxy sly za 160,-, Silvana za 106,-, a dokonce jsou tam podobne Oriosy za 112,-
atim Odesláno 13. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Díky moc, možná z toho nic nebude, má ještě nějaké Longines, ty uvidím příští týden. Nebudu tlačit na pilu a uvidíme jak to dopadne. Ještě jednou díky moc za radu já to ne e-bay nemohl najít.
dknespl Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 (upraveno) Díky moc, možná z toho nic nebude, má ještě nějaké Longines, ty uvidím příští týden. Nebudu tlačit na pilu a uvidíme jak to dopadne. Ještě jednou díky moc za radu já to ne e-bay nemohl najít. Na ebay musis dat v rozsirenem vyhledavani aby se vyhladavaly o ukoncene aukce, na nemeckem v "Erweiterte Suche" zakliknout "In Suche einschließen/Beendete Angebote". Skladuji se stare aukce myslim 3 mesice. Upraveno 13. února 2009 uživatelem dknespl
atim Odesláno 13. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2009 No právě v tomhle jsem úplnej analfabet, v těch Longinech je pry moc krásný kalibr, také to je chronograf ale chybí jedno číslo na ciferníku. Ještě jsem je neviděl, tak snad příští týden. Má toho doma víc ale je to hrozná práce aby něco našel a dovezl ukázat. Nechám se překvapit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se