Time2Groove Odesláno 31. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2024 Nová akvizice Longines HQ L3.782.4.76.9. Hodně dlouho jsem po HQ koukal. Nejdříve jsem se té šedé bál, ale rozhodla racionální úvaha. Chtěl jsem modré, ale mám Glycine Airman na kůži v modré. Černá je universální a je jí nějak mnoho (na můj vkus). Provedení v zelené jsem se opravdu a možná zbytečně bál, ale discount na cenu z Jomashopu rozhodl a šel jsem do nich. Po několika málo dnech stálého nošení musím pochválit zpracování a přesnost těchto hodinek. 1
DarylVanHorne Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Odesláno 1. září 2024 Zajímavá varianta, tak ať dlouho dělají radost 1
Time2Groove Odesláno 3. září 2024 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2024 V 1. 9. 2024 v 21:33, DarylVanHorne napsal: Zajímavá varianta, tak ať dlouho dělají radost Díky
Zdenek1307 Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Odesláno 3. září 2024 Gratuluji, kdysi to byla pro mě první volba, ale nějak se nedaly "výhodně" sehnat. Šedá je krásná 1
Spongebob Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Odesláno 3. září 2024 Já měl tyhle v modré a 41mm doslova v košíku... nakonec to nedopadlo jsou to krásný hodinky a jak tu zaznělo šedá nevšední užívej! 1
Pozorovatel Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Odesláno 4. září 2024 Tak už nejsem sám Doporučuji pak experimentovat s NATO řemeny Každopádně guma je dobrá volba 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se