Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pekný večer všetkým,

tak dnes ma prišli k môjmu potešeniu navštíviť nové Seiko SKX007K. Rozhodoval som sa pôvodne medzi inými hodinkami, nakoniec ale zavážil prvý dojem a keď som zbadal, že na chronoshope sú na sklade neváhal som ani chvíľku. Dojmy sú ešte čerstvé, veľmi ma prekvapilo, že na ruke vyzerajú o dosť menšie napriek tomu, že majú priemer 41mm. Pridám aj prvé dve fotky - síce nič moc, ale isto pribudnú ďalšie za denného svetla.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

teda svietia prekrásne

Ešte by som veľmi rád poďakoval Kubsonovi za perfektné vybavenie objednávky, maximálna spokojnosť. Vďaka

Odesláno

Tak pridávam ďalšie fotky. Po dni na ruke musím povedať, že sú veľmi príjemné na nosenie - i keď uznám, že dnes k obleku veľmi nešli, ale nemohol som ich nechať predsa doma :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Su nadherne. Najma na tej poslednej fotke. Presne takyto dizajn sa mi paci posledne dni. Planujes to nosit na tom povodnom gumenom remeni, ci skusis nieco ine?

Upraveno uživatelem People
Odesláno
Su nadherne. Najma na tej poslednej fotke. Presne takyto dizajn sa mi paci posledne dni. Planujes to nosit na tom povodnom gumenom remeni, ci skusis nieco ine?

Ďakujem. Rozmýšľam ešte o remeni s karbónovým vzhľadom, alebo najlepšie z karbónových vláken - myslím, že by k nim celkom išiel

Odesláno
Ďakujem. Rozmýšľam ešte o remeni s karbónovým vzhľadom, alebo najlepšie z karbónových vláken - myslím, že by k nim celkom išiel

Měl sis k nim u kubsona rovnou vzít černýho žraloka. Na diversky ideál!

Odesláno
Měl sis k nim u kubsona rovnou vzít černýho žraloka. Na diversky ideál!

Takto mam aspoň výhovorku si k remeňu pribaliť aj prípadne ďalšie hodinky :whistling:

Odesláno

Gratuluji k nákupu, SKX007 jsou výborné kamarádky :smile_anim:.

posílám ti foto s Di-Model Carbonio a pro denní nošení používám

no name tah v kombinaci mat/lesk

Odesláno
Gratuluji k nákupu, SKX007 jsou výborné kamarádky :smile_anim:.

posílám ti foto s Di-Model Carbonio a pro denní nošení používám

no name tah v kombinaci mat/lesk

Ďakujem, pekné fotky, no ten remeň im sekne, treba uznať

Odesláno (upraveno)
sekne... :)

ja nasel jenom tohle...

Podoba so Seiko dosť veľká, asi najväčším rozdielom je korunka na 3 hodinách, či nie

Upraveno uživatelem David83
Odesláno
Tak to je ultras. Pasuje to i na jina Seika?

Myslím, že je to konkrétne tvarované pre SKX007, malo by to byť k dispozícii na www.chronograph.com, ale zatiaľ som to tam neobjavil

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)
Myslím, že je to konkrétne tvarované pre SKX007, malo by to byť k dispozícii na www.chronograph.com, ale zatiaľ som to tam neobjavil

Taky jsem tu predelavku hledal jako magor. Na emaily mi nikdo nereagoval...

img_3364.jpg

No nakonec jsem to nasel tady za 8 dolaru u obchodnika "Paulynn's Collection". Davam to sem jen proto, ze jsem mel chvilku pocit, ze 007 musim mit a tohle mi k nim docela pasovalo a pripadalo mi to i prakticke. Nekupoval jsem u nej, takze je to bez osobnich referenci. Ale ma i spoustu jinych zajimavych dilu k seikum, stalo by to za omrknuti.

EDIT: preklep

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

Přikládám i své fotky, aspoň nemusím zakládat nové vlákno. Mám je asi 2 měsíce, nosil jsem je na původním tahu, ale vzhledem k tomu, že za moc nestojí, objednal jsem od Kubsona řemen a to je teprve paráda. Myslím, že je to ten samý jako na fotkách o pár příspěvků výše, fakt jim sluší.

Jinak omluvte kvalitu fotek, moc mi to s foťákem nejde...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...