miguel Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 59 minutami, rancor napsal: Za mě jsou nestkutečně povedené! Cena je i není vysoká, asi snad nikdo nemohl čekat cenu po 8.000 EUR a osobně jsem se bál, že to bude dražší.. jsou nejlevnější z "Heritage Line" a za méně než půlku Ed White s 321 calibrem. Vlastne vůbec nechápu, jak si teď někdo může koupit "klasické" moony! pokud tedy tyto FOIS nebudou opět omezená produkce, jako jiné premiové modely Omegy. “Klasicke” Speedy maju jeden velky plus oproti FOIS - uzasne citatelne biele rucicky ( hodinovu aj minutovu). Ver mi, ze alfy na novom modeli sa na slnku podstatne viac lesknu a celkovo maju podstatne horsiu citatelnost (hovori zo mna vlastna skusenost majitela prveho modelu FOIS s kalibrom 1861). Niekomu zasa napriklad vyhovuju “crown guards” na puzdre, aj ked musim priznat, ze rovne lugs sa mne osobne pacia viac. Takze ja by som tak rychlo radu Professional Moonwatch nezatracoval. Co sa tyka udajneho obmedzovania produkcie premiovych modelov Omegy - musim s Tebou nesuhlasit. Povedz mi, na ktory model Omegy sa caka na nezmyselnych x-rocnych waiting listoch ako na Suby, ci inu haved od Rolexu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 2 hodinami, miguel napsal: “Klasicke” Speedy maju jeden velky plus oproti FOIS - uzasne citatelne biele rucicky ( hodinovu aj minutovu). Ver mi, ze alfy na novom modeli sa na slnku podstatne viac lesknu a celkovo maju podstatne horsiu citatelnost (hovori zo mna vlastna skusenost majitela prveho modelu FOIS s kalibrom 1861). Niekomu zasa napriklad vyhovuju “crown guards” na puzdre, aj ked musim priznat, ze rovne lugs sa mne osobne pacia viac. Takze ja by som tak rychlo radu Professional Moonwatch nezatracoval. Co sa tyka udajneho obmedzovania produkcie premiovych modelov Omegy - musim s Tebou nesuhlasit. Povedz mi, na ktory model Omegy sa caka na nezmyselnych x-rocnych waiting listoch ako na Suby, ci inu haved od Rolexu? uvidime zatim vychazim jen z fotek a videi na internetu a pro me jasna volba.. mám rád vintage styl - mel jsem na ruce x-krat ed white a 1957 trilogy a proste se mi ten cistsí design libi vice. Na puvodnich FOIS mi vzdy neco nesedelo.. tak jsem moc zvedav na zivo.. Na ktere modely se ceka? Snoopy? Bond 60th? Ed White Cal 321? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Tak nove FOIS vypadaji skvele, verim, ze ciselnik bude prijemny oziveni, barva se dle dopadu svetla bude zajimave menit, prumer 40mm bez presahu pouzdra z nich dela nositelnejsi, decentnejsi variantu, maji pro me vetsi "smrnc" nez standardni Moony.. Konecne poradnej safir bez mlecneho okraje.. Vzhledove posun nahoru, na foto a videu pecka. Tohle uz meli mit v produkci roky... Libi se mi i tah, na prvni pohled jednoznacne odlisitelny od klasiky.. Co je ovsem masakr, tak to je samozrejme cena 250k.. Chapu historickou spojitost, ale roztec 19mm je proste malo.. Kdyz pominu (ne)prakticnost, tak z nich uzsi tah/kuze bude delat opet opticky vetsi hodinky.. Zbytecne, naopak meli mit roztec konecne tech 20mm.. Na ruce ted nosim stale Vulcainy s prumerem 38mm a prave roztec 20mm k nim perfektne sedne.. Pouzdro 40mm je velky, skoda tohoto detailu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Použili stejný tah z 39,7mm Calibre 321. 20mm by byl lepší, ale to už by byli moc dokonalé. Já bych si stejně vzal černou kůži . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Jen doplním, cena je 217 na tahu a 209 kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 57 minutami, Peta-Biker napsal: Jen doplním, cena je 217 na tahu a 209 kůže Peťas, jaká je dostupnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Nějaké kusy by mohly dorazit do konce roku, ale spíše to vypadá na 1. kvartál 2025 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Ok, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Před hodinou, tikzot napsal: Ok, díky ides do nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 15 minutami, Harwey napsal: ides do nich? Vypadá to tak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Jsem zvědavý na ten safír. Řekl bych, že se to bude lesknout jako prase a z videí to tak i vypadá. Hesalit nejen že neměl ten mléčný okraj, ale taky se nikdy neleskl jako safír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 8 hodinami, Peta-Biker napsal: Nějaké kusy by mohly dorazit do konce roku, ale spíše to vypadá na 1. kvartál 2025 Tu istu informaciu som dostal u AD v Krakove (Jubitom v Bonarke)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Tak potom sa vo Viedni sekli? "We expect the new Speedmaster First Omega in Space on leather strap (310.32.40.50.06.002) to arrive in our boutique within the next 10 days." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Rekl bych, ze RAkousky trh bude mit jen prioritu pred CZ/PL pri nabehu modelu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Chronomag je svetovy, už jsou v inzerci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října To je ta puvodni reedice.. a jestli to mel byt vtip, tak jsem asi narocnejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Ajo, v sekci Vymenim uz je vidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Ta je v prodeji,ve vymene jsou uz i ty nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Vymenim za Suby… …nie ako sterilne klasicke Moony. Ten chalan je genius, do politiky s nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Já měl původní FOIS 2012 edice. A strašně mi vadilo to sklo s tím okrajem. Tak jsem ho vyměnil. před a po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se