Přejít na obsah

Speedmaster Moonwatch - pomoc s koupí

zui

Doporučené příspěvky

Zdravím :)

chtěl bych rozšířit svou sbírku o Speedmaster Moonwatch. Poradíte mi někdo, jestli mám jít do nového stroje nebo použité? Nějaké pro a proti? jaké sklo si mám zvolit? Vyzkoušel jsem si nové s kovovým tahem v butiku Omegy a moc se mi to libí!

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vitaj na fore. Komunita fanusikov Moonwatchow je tu velmi pocetna a casto sa najdu kusky na predaj aj v miestnej inzercii. V prvom rade sa musis rozhodnut medzi hesalitom a zafirom, nasledne medzi kalibrom 186x a 3861. Toto rozhodnutie je iba na Tebe a rovno sa priprav na to, ze co clovek, to nazor. Osobne by som isiel do zafiru s novym kalibrom. 

Odporucam prvy clanok na precitanie:

https://www.fratellowatches.com/hands-on-watch-review-omega-speedmaster-moonwatch-new-vs-old/

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, miguel napsal:

Vitaj na fore. Komunita fanusikov Moonwatchow je tu velmi pocetna a casto sa najdu kusky na predaj aj v miestnej inzercii. V prvom rade sa musis rozhodnut medzi hesalitom a zafirom, nasledne medzi kalibrom 186x a 3861. Toto rozhodnutie je iba na Tebe a rovno sa priprav na to, ze co clovek, to nazor. Osobne by som isiel do zafiru s novym kalibrom. 

Odporucam prvy clanok na precitanie:

https://www.fratellowatches.com/hands-on-watch-review-omega-speedmaster-moonwatch-new-vs-old/

skvele👍

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, zui napsal:

Díky moc. Rozhodl jsem se pro hesalit s novým kalibrem.. 

@miguelten článek jsem taky četl, je tam všechno :)

Teď jenom zbavit AT, aby nebylo tolik výdajů:))))

Tak lehké to není. Nově můžeš vybírat i bílé. Já sem vybral 1863 safír (bo to plexi nedávám a COAX je moc moderní fíčura na moony). Být Tebou koupím nějakou limitku ( třeba co se tu objevuje v inzerci Japonská limitka za rozumné peníze).

Nové stojí takovou raketu že sem si to odpustil. Doporučuju to studovat, pak si najdeš přesně to co ti vyhovuje.

Při koupi starších si připočti servis v onyxu- 10-15 tisíc. ( pravděpodobně časem budeš muset dělat)

Každopádně si tu cestu užíj

Odkaz ke komentáři

samozrejme je to každého osobná vec vkusu a preferencií no osobne si myslím že pri aktuálnej verzii mi príde zafír ako lepšia voľba vďaka aplikovanému logu, elegntnejšiemu tahu a priehladnému dýnku na nezaplatenie. Taktieź by som upozornil že cca v pólke 2022 prešli hodinky menšou zmenou a spona dostala mikroreguláciu veľkosti čo tiež nie je úplne na zahodenie :)

Odkaz ke komentáři

Už jsem si vybral... 

Pocit je skvělý! Nosím je zatím každý d n. Díky zdejšímu kolegovi za obchod a pokec. 

Btw. Dal jsem Moony Snoopy dog do must Have listu :) snad je brzy ukážu. 

Díky za vaše cenné názory 

20241014_114451.jpg

• Like 2
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

I když sem vyloženě ve fóru nepožádal.....i tak DĚKUJI za Vaše příspěvky napříč fórem....a nakonec sem je taky pořídil 😅

Zdálo se mi nejdřív, jak jsou zbytečné drahý, ne že by to možná subjektivně nebyla pravda...... ale prostě je nejde vynechat když se Ti dostane pod kůži omega mark taková. 

@M-72by mohl povídat kolik toho musel napovídat 😅

No a diagnóza stanovena, @chronobundus@

Upraveno uživatelem Semishak
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...