Jehlan Odesláno 21. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2024 Patria : "16:51 Poptávka po amerických dolarech se minulý týden prudce zvýšila a investoři očekávají, že zájem před blížícími se prezidentskými volbami ve Spojených státech vydrží. S odkazem na data investiční banky JPMorgan Chase & Co to dnes uvedla agentura Bloomberg. Obchodníci proti americké měně prodávali zejména australské a singapurské dolary, což je známkou toho, že se zajišťují vůči měnám spojeným s Čínou." Za dražší dolar více korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 21. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2024 před 3 hodinami, Kotlick napsal: Máte někdo SMCI, CRWD nebo UPST? Jak to tam vidíte? Já se toho zbavil naštěstí těsně před problémy, které tam byly a po pádu znova otevřel jen malinké pozice na SMCI a CRWD. Ten CRWD by se mohl zase zvednout, tam byla jen lidská chyba, a pokud je nebudou honit po soudech tak to vidím cajk. Spíš mě děsí to kreativní účetnictví/výkaznictví u SMCI. UPST je asi mrtvý co? Případný žaloby už jsou zohledněný, většinou mají fond pro tyto případy. CRWD je firma která se jen tak nenahradí jinou. Navíc soud jsou běh na dlouhou dobu, stejně většinou skončí dohodou. Tam každý větší propad je příležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 21. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2024 před 3 hodinami, Jehlan napsal: Patria : "16:51 Poptávka po amerických dolarech se minulý týden prudce zvýšila a investoři očekávají, že zájem před blížícími se prezidentskými volbami ve Spojených státech vydrží. S odkazem na data investiční banky JPMorgan Chase & Co to dnes uvedla agentura Bloomberg. Obchodníci proti americké měně prodávali zejména australské a singapurské dolary, což je známkou toho, že se zajišťují vůči měnám spojeným s Čínou." Za dražší dolar více korun. Zase když nemáš dolary , tak se ti koupě prodraží nejlepší je kupovat za dolarový divi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2024 Udělal jsem menší pozici v BA. Dřív nebo později půjde nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2024 není ještě brzy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2024 Nikdy není brzo a nikdy pozdě proto menší pozice, kterou můžu korigovat na obě strany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 23. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 Babiš chce ČEZ zcela státní. Akcie vystřelily vzhůru - Seznam Zprávy boj o ty voliče, kteří si myslí, že cenu čehokoliv lze nařídit (bez ohledu na vstupní náklady).... (takže voliči "Stačilo!") a zároveň ukradne ODS voliče - akcionáře je to starej lišák 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 23. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 Mcdonald otrávil v USA 50 lidí, dnes bude silná korekce. Asi šance nakoupit na Hold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 23. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 S tím Mekáčem čekám, co bude. https://edition.cnn.com/2024/10/23/investing/mcdonalds-e-coli-outbreak-stock/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 23. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 Tak ja mám strategii hold na dlouho takže za mě umírněný nákup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 23. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 před 4 hodinami, Jehlan napsal: Babiš chce ČEZ zcela státní. Akcie vystřelily vzhůru - Seznam Zprávy boj o ty voliče, kteří si myslí, že cenu čehokoliv lze nařídit (bez ohledu na vstupní náklady).... (takže voliči "Stačilo!") a zároveň ukradne ODS voliče - akcionáře je to starej lišák To pak Babišovi BCPP pošle blahopřání a zavře krám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 23. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 (upraveno) Před hodinou, Logarex napsal: S tím Mekáčem čekám, co bude. https://edition.cnn.com/2024/10/23/investing/mcdonalds-e-coli-outbreak-stock/index.html MCD vůbec není o jídle , je to o realitách. "Jeho byznys jsou nemovitosti. Každý člověk, který koupí licenci na restauraci také platí organizaci Raye Kroca poplatek, za pozemek pod restaurací. Dnes je McDonald´s největším majitelem nemovitostí na světě. Vlastní jich víc, než katolická církev. Firmě patří ty nejdražší křižovatky a místa po celém světě. Hamburgery už jsou jen okrajová záležitost." (text převzat z McDonald´s – tajemství úspěchu – Letem světem Applem Upraveno 23. října 2024 uživatelem Jehlan 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 23. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 Pěkně nám to padá nějaké tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 23. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 před 2 minutami, Humanzero napsal: Pěkně nám to padá nějaké tipy? dolar roste , ber to v potaz, převeď na koruny a ztráta bude vypadat menší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 23. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 Tak mě ztráta nevzrušuje je ve výsledku investic kosmetická nic neroste do nebe… spíš mám nutkání otevřít něco nového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 23. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 před 20 minutami, Humanzero napsal: Tak mě ztráta nevzrušuje je ve výsledku investic kosmetická nic neroste do nebe… spíš mám nutkání otevřít něco nového NOMD, GRPN, W, SKX ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 23. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 Grpn sleduju od tebe průběžně , W dobrý tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 23. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 na NOMD mrkni na 5-ti letý graf - na poslední dvě dna ( datum ) Nomad Foods Limited (NOMD) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 Tesla slusnej jump 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 WHR taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se