Humanzero Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května (upraveno) já těch svých 32 titulů sotva stačím sledovat i když skoro polovina jsou divitituly a ty nechávám ležet a nevšímám si jich Upraveno 1. května uživatelem Humanzero
Humanzero Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Sleduju HL...ale co já vím co těžaři a pakt UA / USA s nerosty?? 1
Jehlan Odesláno 1. května Autor Nahlásit Odesláno 1. května před 16 minutami, Jehlan napsal: SMCI 33,65 ven proměněno na WBD
Humanzero Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 1 hodinou, Jehlan napsal: proměněno na WBD taky jsem přikoupil 1
Jehlan Odesláno 1. května Autor Nahlásit Odesláno 1. května před 9 minutami, Humanzero napsal: taky jsem přikoupil možná ještě vyklesá o 30c , ale taky se může otočit o těch 17% co za poslední měsíc ztrácí.
Prochy68 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května fajnovej prodejni den a tak to ma byt, tak je to spravne 1
Prochy68 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 14 minutami, Humanzero napsal: ČEZ Měl jsem nutkání přes den něco pustit, ale pak nějak nebyl čas. Jsem zvedavej v pondělí.
Ajaj Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května tak prd a nic dneska. Ani na šáňo jsem si nevydělal. Jdu si votevřít nějaký hnusně starý francouzský víno za trest
Prochy68 Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Ja mam na KB prikaz na 970 a nic a leze to nahoru
Petr11 Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května jj asi jsem udělal dobře, že jsem kb neprodal a nechal si divi...
Humanzero Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Ja mam na KB prikaz na 970 a nic a leze to nahoru já 950 asi se nedočkáme
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se