Humanzero Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 3 hodinami, Humanzero napsal: Netflix už je kousek od monopolu. Ostatní budou sbírat drobky. WBD vidím na druhém místě. Na streamu originálního obsahu nemá konkurenci čím dál větší. Na krátký YouTube na dlouhý Netflix.
Humanzero Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Společnost Netflix (NFLX) oznámila výsledky za druhý kvartál, přičemž tržby jsou v souladu s očekáváními a zisk těsně překonal odhady. Tržby streamovacího giganta dosáhly 11,08 miliardy dolarů, což je těsně nad očekávanými 11,06 miliardami dolarů, zatímco zisk na akcii (EPS) byl 7,19 dolaru, což je o něco více než 7,08 dolaru, které očekávala Wall Street. Společnost zvýšila svůj celoroční výhled na 44,8–45,2 miliardy dolarů a uvedla, že je stále na cestě ke zdvojnásobení svých příjmů z reklamy v roce 2025
Prochy68 Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Gratulace! Pes se konečně po třech dnech na chatě rozhodl že jde chrápat tak mám čas skouknout portfolio 2
Humanzero Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Před hodinou, Prochy68 napsal: Gratulace! Pes se konečně po třech dnech na chatě rozhodl že jde chrápat tak mám čas skouknout portfolio pěkný hodinky ostatní špatný vzpomínky na Masters 1
bluman Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července On 6/11/2025 at 2:43 PM, Prochy68 said: Já právě přemýšlím co s krytem, z cca 60% jsem nalozenej, zbytek v stable coinech. Už měsíce čekám jestli něco, občas něco uprodam a nakoupím. Potřeboval bych nějakej propad abych nakoupil za zbytek a zahodil na pár let klíče nebo strmej růst a ono pořád nic ľady sa pohli
Prochy68 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 6 hodinami, bluman napsal: ľady sa pohli To jo, ale já bych byl radši kdyby opačným směrem 1
Humanzero Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Tesla vykázala tržby za druhý čtvrtletí ve výši 22,50 miliardy dolarů oproti 22,64 miliardám dolarů (podle konsensu agentury Bloomberg), což představuje 12% pokles oproti 25,05 miliardám dolarů vykázaným před rokem. Tesla vykázala upravený zisk na akcii (EPS) ve výši 0,40 dolaru oproti 0,42 dolaru, přičemž provozní zisk dosáhl 923 milionů dolarů oproti očekávaným 1,23 miliardám dolarů. Muskova pověstní rána pramenící z jeho politických aktivit, rostoucí konkurence a preference amerických spotřebitelů pro vozidla, jako jsou hybridy, znepokojují Teslu a celý průmysl elektromobilů. Zejména pro Teslu je trvalým problémem slabý prodej v klíčových regionech, jako je Evropa, a nejnovější údaje o registracích ukazují, že i prodeje v USA klesají. Výsledkem bylo, že Tesla ve druhém čtvrtletí dodala celosvětově pouze 384 122 vozidel, což představuje meziroční pokles o 13,5 %. Přechod na modernizovaný Model Y mohl prodeje utlumit. Otázkou pro management však je dostupnost nového Modelu Y v hlavních prodejních regionech Tesly. Tesla rozšířila testování robotických taxi v texaském Austinu, kde se rozšíří provozní oblast a pravděpodobně se objeví i další vozidla. Musk uvedl, že společnost rozšíří testování i do oblasti Sanfranciského zálivu, ale zprávy naznačují, že žádosti o tato státní povolení ještě nebyly podány. Agentura Bloomberg ve středu samostatně informovala, že Tesla jedná s představiteli Nevady o testování své služby robotických taxi. a teď bla, bla, bla: Je obtížné měřit dopady měnící se globální obchodní a fiskální politiky na dodavatelské řetězce v automobilovém a energetickém průmyslu, naši nákladovou strukturu a poptávku po zboží dlouhodobé spotřeby a souvisejících službách,“ uvedla Tesla ve svém akcionářském balíčku pro 2. čtvrtletí. „I když provádíme obezřetné investice, které připraví naše automobilové i energetické podniky na růst, skutečné výsledky budou záviset na řadě faktorů, včetně širšího makroekonomického prostředí, tempa zrychlení našeho úsilí o autonomii a nárůstu výroby v našich továrnách.“
Hector_24 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 7 hodinami, Humanzero napsal: Tesla vykázala tržby za druhý čtvrtletí ve výši 22,50 miliardy dolarů oproti 22,64 miliardám dolarů (podle konsensu agentury Bloomberg), což představuje 12% pokles oproti 25,05 miliardám dolarů vykázaným před rokem. Tesla vykázala upravený zisk na akcii (EPS) ve výši 0,40 dolaru oproti 0,42 dolaru, přičemž provozní zisk dosáhl 923 milionů dolarů oproti očekávaným 1,23 miliardám dolarů. Muskova pověstní rána pramenící z jeho politických aktivit, rostoucí konkurence a preference amerických spotřebitelů pro vozidla, jako jsou hybridy, znepokojují Teslu a celý průmysl elektromobilů. Zejména pro Teslu je trvalým problémem slabý prodej v klíčových regionech, jako je Evropa, a nejnovější údaje o registracích ukazují, že i prodeje v USA klesají. Výsledkem bylo, že Tesla ve druhém čtvrtletí dodala celosvětově pouze 384 122 vozidel, což představuje meziroční pokles o 13,5 %. Přechod na modernizovaný Model Y mohl prodeje utlumit. Otázkou pro management však je dostupnost nového Modelu Y v hlavních prodejních regionech Tesly. Tesla rozšířila testování robotických taxi v texaském Austinu, kde se rozšíří provozní oblast a pravděpodobně se objeví i další vozidla. Musk uvedl, že společnost rozšíří testování i do oblasti Sanfranciského zálivu, ale zprávy naznačují, že žádosti o tato státní povolení ještě nebyly podány. Agentura Bloomberg ve středu samostatně informovala, že Tesla jedná s představiteli Nevady o testování své služby robotických taxi. a teď bla, bla, bla: Je obtížné měřit dopady měnící se globální obchodní a fiskální politiky na dodavatelské řetězce v automobilovém a energetickém průmyslu, naši nákladovou strukturu a poptávku po zboží dlouhodobé spotřeby a souvisejících službách,“ uvedla Tesla ve svém akcionářském balíčku pro 2. čtvrtletí. „I když provádíme obezřetné investice, které připraví naše automobilové i energetické podniky na růst, skutečné výsledky budou záviset na řadě faktorů, včetně širšího makroekonomického prostředí, tempa zrychlení našeho úsilí o autonomii a nárůstu výroby v našich továrnách.“ Asi zustanu u Heinzu 1
Humanzero Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Alphabet na konferenčním hovoru zmínil mimo jiné nové partnerství se společností PayPal. Tento zprostředkovatel plateb rozšíří své využívání Google Cloudu. Partnerství také rozšiřuje dostupnost a funkčnost platebních služeb PayPalu napříč řadou produktů společnosti Google.
Humanzero Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července (upraveno) SMR +202 Vstoupím do LEU při poklesu....pokud nějaký větší bude IBM dobrý pokles....ale zajímavé jen blíž 200 Upraveno 24. července uživatelem Humanzero
Prochy68 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července SMR a Oklo mi odhadem dělají 25% vytrejdovanyho zisku. Oklo jsem dnes prodal poslední šarži kdy to vyskočilo o 13%, tak snad to ještě sjede 1
Humanzero Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 1 hodinou, Prochy68 napsal: SMR a Oklo mi odhadem dělají 25% vytrejdovanyho zisku. Oklo jsem dnes prodal poslední šarži kdy to vyskočilo o 13%, tak snad to ještě sjede Oklo jsem projel, na long už je pozdě, jedině na Max několikadenní trejd. Nemůžeš mít všechno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se