Humanzero Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Vůbec netuším, už teď mám cash z prodane půlky KB před diví, když zajímave klesne KB, ČEZ nebo PM tak bych přikoupil. Možná i Erste bych vzal na nějakou rychlejší otočku. A nebo to utratim za nějakou kravinu KB taky chci dokoupit, konečně šla pod 1000 1
Prochy68 Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 před 17 minutami, Humanzero napsal: ty si to nenecháváš posílat na investiční účet? Žiju v domnění že u komercky to nejde když to mám zaknihovany na sebe, ale možná se pletu. V minulosti to určitě nešlo.
Humanzero Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 před 22 minutami, Prochy68 napsal: Žiju v domnění že u komercky to nejde když to mám zaknihovany na sebe, ale možná se pletu. V minulosti to určitě nešlo. U Fia to jde. Akorát nevím proč divi Monety strkají do záložky Pokladna.
Humanzero Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 jinak trochu okénko do historie, narazil jsem na článek o LVMH jak jsou na tom hodně nedobře...karma...jsem rád, že jsem do toho nešel...bude je to stát hodně úsilí, času a redukce portfolia, aby se dostali trochu nahoru. Potvrzuje se, že Čína definitivně, není dojná kráva peněz pro západní firmy.
Jehlan Odesláno 23. června 2025 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2025 před 2 minutami, Humanzero napsal: jinak trochu okénko do historie, narazil jsem na článek o LVMH jak jsou na tom hodně nedobře...karma...jsem rád, že jsem do toho nešel...bude je to stát hodně úsilí, času a redukce portfolia, aby se dostali trochu nahoru. Potvrzuje se, že Čína definitivně, není dojná kráva peněz pro západní firmy. tak záleží, pokud budou mít portfolio odpovídající cenám, proč ne. Ale kabelku šitou migrantem na Sicílii (viz. valentino) a zbytek z asie? To už není značka, ale fastfashion .Nesmí outsourcováním ponižovat hodnotu produktu. 1
Humanzero Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 před 5 minutami, Jehlan napsal: tak záleží, pokud budou mít portfolio odpovídající cenám, proč ne. Ale kabelku šitou migrantem na Sicílii (viz. valentino) a zbytek z asie? To už není značka, ale fastfashion .Nesmí outsourcováním ponižovat hodnotu produktu. tak problém je, že už jen portfolio nestačí. Musíš ho někomu prodat...pokud třetina šla do Číny a v situaci, že luxus je tam nežádoucí atribut, musíš to udat jinde...slevu dát nemůžeš, to skončíš, inovace nula, loga už nikoho neberou, jak píšeš migranti to šijou ve skladě, jejich předražený šampáňo nikoho netáhne a předražený Formule taky ne....za mě je to teď slátanina desítek značek s egem do nebes.
Humanzero Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 před 13 minutami, Jehlan napsal: tak záleží, pokud budou mít portfolio odpovídající cenám, proč ne. Ale kabelku šitou migrantem na Sicílii (viz. valentino) a zbytek z asie? To už není značka, ale fastfashion .Nesmí outsourcováním ponižovat hodnotu produktu. Na Valentina mi nešahej
Jehlan Odesláno 23. června 2025 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2025 před 32 minutami, Humanzero napsal: Na Valentina mi nešahej Raději RL Crockett & Jones for Ralph Lauren: Shell Cordovan Plain-Toe Blucher, in Cigar | #CrockettJones #Shell#Cordovan #PTB #RalphLauren #Crockett#Jones#PTB #Crockett#Jones#Shell#Cordovan to je outsourcing, který uznávám - dát svoji představu udělat někoho, kdo to umí lépe než já... 1
Humanzero Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 https://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy-z-burzy/311572-cez-valna-hromada-schvalila-dividendu-47-kc-na-akcii 1
Humanzero Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 Tak asi poslední drobný, než nám to Andrej s Kájou znárodní.
Jehlan Odesláno 23. června 2025 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2025 před 2 minutami, Humanzero napsal: https://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy-z-burzy/311572-cez-valna-hromada-schvalila-dividendu-47-kc-na-akcii Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. že má Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ?
Humanzero Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 před 30 minutami, Jehlan napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. že má Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ? Krásná 3 eura zdaněna 27,5%
Jehlan Odesláno 23. června 2025 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2025 před 8 minutami, Humanzero napsal: Krásná 3 eura zdaněna 27,5% věřím, že kdo pobírá , ten refunduje na českých 15% , kdo nerefunduje sám, zaplatí pár tisícovek, že mu to někdo vyřídí, no ale to ! že ti blokují kapitál je k vzteku ...
Humanzero Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 před 2 minutami, Jehlan napsal: věřím, že kdo pobírá , ten refunduje na českých 15% , kdo nerefunduje sám, zaplatí pár tisícovek, že mu to někdo vyřídí, no ale to ! že ti blokují kapitál je k vzteku ... Pro mě vopruz, který mě odrazuje…s tím kapitálem bez komentáře
Prochy68 Odesláno 24. června 2025 Nahlásit Odesláno 24. června 2025 před 8 hodinami, Humanzero napsal: U Fia to jde. Akorát nevím proč divi Monety strkají do záložky Pokladna. Čtu že jen když využíváš službu správa portfolia, margin nebo jedeš přes master účet. Já jedu přes osobní účet a žádnou službu nevyužívám (pokud by tam teda nebyla automaticky) takže myslím že u mě to nejde. Vim ze snad loni tu někdo psal že mu chodí divi automaticky, tak jsem se o to začal zajímat, i jsem tam psal a bylo to právě rozdílem master vs osobní účet.
petr_cha Odesláno 24. června 2025 Nahlásit Odesláno 24. června 2025 Vcera utok Iranu a ropa za hodinu spadla o 5%,... a az za par hodin vyhlasil Trump primeri... umej v tom velky kluci chodit.. :-)
Humanzero Odesláno 24. června 2025 Nahlásit Odesláno 24. června 2025 Ale to nic nemění na tom, že benzin musí zdražovat. Ta zpráva na pumpy dorazí s měsíčním zpožděním . Minimálně 2
Humanzero Odesláno 24. června 2025 Nahlásit Odesláno 24. června 2025 Tesla zase zásah vedle https://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy-z-burzy/311619-uber-nabidne-v-atlante-jizdy-autonomnimi-vozidly-waymo
Prochy68 Odesláno 24. června 2025 Nahlásit Odesláno 24. června 2025 před 8 minutami, Humanzero napsal: Tesla zase zásah vedle https://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy-z-burzy/311619-uber-nabidne-v-atlante-jizdy-autonomnimi-vozidly-waymo Já taky vedle, Uber jsem odpoledne při +5% zavřel
Humanzero Odesláno 24. června 2025 Nahlásit Odesláno 24. června 2025 před 8 minutami, Prochy68 napsal: Já taky vedle, Uber jsem odpoledne při +5% zavřel jak tě to mohlo napadnout
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se