Petr11 Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 ten si mel prodat v září Revolut slušný výsledky tržby meziročně 54%, mám zainvestováno i ve venture capital.
Humanzero Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Něco jsem hodil do CORZ aby se neřeklo
Prochy68 Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 před 5 hodinami, Petr11 napsal: ten si mel prodat v září Revolut slušný výsledky tržby meziročně 54%, mám zainvestováno i ve venture capital. Kdybych ho v září drzel, možná bych prodával 1 1
Zlý Jabko Odesláno 3. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2025 Hlubokej nádech před výsledky NVO...
HN_R200 Odesláno 3. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2025 Vím že je to věštění z křišťálové koule, ale dle minulých výsledků tipuju miss očekávání, cena klesne= já nakoupím ve slevě. Snad to tak bude, kdyby doručili co se čeká nebo lépe a cena stoupla, byl byl naštvaný že jsem nepřikoupil.
Humanzero Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 dneska všichni analytici jsou ujetý na výhledy nic jiného je nezajímá
Humanzero Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 uvidíme jak dneska zamává trhem PLTR
petr_cha Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 Nejen Palantir.. bude asi vetsi vyplach.. mozna uz predzvest negativniho roku 2026?
Humanzero Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 před 44 minutami, petr_cha napsal: Nejen Palantir.. bude asi vetsi vyplach.. mozna uz predzvest negativniho roku 2026? no pre vypadá červeně, ale poslední dobou to hází nahoru dolů z hodiny na hodinu. Sazby nepůjdou dolů bude pokles, bude se pokračovat v snižování bude up....nic hrozného. M6 je neceněna férově tam není problém, kdyžtak přikoupím stejně jako u ostatních, kde cena jde nahoru se zisky.
petr_cha Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 Repo krize.. dochazi penize respektive likvidita.. ?https://360info.org/waiting-for-a-bubble-to-burst-decoding-the-next-american-financial-crisis/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vanderB. Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 co akcie firem těžících uran? Má někdo v hledáčku?
Humanzero Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 před 14 minutami, vanderB. napsal: co akcie firem těžících uran? Má někdo v hledáčku? všechno Nuc už je drahý... např. CCJ jsem měl v hledáčku už před půl rokem...
Humanzero Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 vypadá to malou jednodenní vlnku
Humanzero Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 Před hodinou, Prochy68 napsal: Nakupujeeeme já jedu long, na mě to je málo jo takhle 3, 4 dny v kuse...to je jiná
hinkle Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 To spis tak 20% dolu.. jedna starsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 Tak BTC je uz pod 100 a pada to dale.. Sice jsem vyskocil vcas (uz minuly tyden), ale mohl jsem to zvladnout lepe.. vrchol jsem netrefil.. :-/
petr_cha Odesláno 5. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2025 Budou dalsi Alenky dluhopisy.. ty puvodni protiinflacni jeste kousek mam.. :-)https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-nova-vlada-si-chce-od-lidi-pujcit-desitky-miliard-40546964
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se