Přejít na obsah

Investice - akcie, ETF, měny, komodity

Doporučené příspěvky

za 970- 68 jsem v minulé dny pouštěl čez, rozpočet moc možností na slevu z WFT nebo odkup nedává. Jsem czk - CASH only. KB není nic moc , leda by dostala čočku a šla brutálně dolů. Erste skončil odkup, Colt poroste, ale je tam dluh a potenciál dalšího ředění.  Všechno je překoupené. 

Ano taky čekám korekci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

těžko předpokládat. Uvidíme 😆

před 13 minutami, petr_cha napsal:

Zajimavy komentar.. diky 🙂

Co by mohlo udelat vykyv na KB, kdyz je to takova posledni jistota? Ohlaseni trvale bankovni dane po volbach na zalepeni rozpoctu?

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Jehlan napsal:

Ona ta burza dávno není o reálných výsledcích nebo problémech těch firem. Stále stoupá důležitost globálních zpráv a událostí a pocitové nákupy a prodeje. V podstatě celá společnost je pod "tlakem" článků, zpráv a různých doporučení k investování - jak začínají významně klesat úroky na spořácích, tak spousta peněz se bude přesouvat - třeba i do českých akcií. Uvidíme jak to bude. 

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, xcmaniax napsal:

Ona ta burza dávno není o reálných výsledcích nebo problémech těch firem. Stále stoupá důležitost globálních zpráv a událostí a pocitové nákupy a prodeje. V podstatě celá společnost je pod "tlakem" článků, zpráv a různých doporučení k investování - jak začínají významně klesat úroky na spořácích, tak spousta peněz se bude přesouvat - třeba i do českých akcií. Uvidíme jak to bude. 

Jo, je potřeba sledovat neustále, všechno 😉

China’s ‘super-giant’ gold discovery claim sounds ‘aspirational,’ WGC expert says - MINING.COM

Odkaz ke komentáři

před 29 minutami, Petr11 napsal:

ja ten COLT vzal...po letech něco v CZK a překvapila mě výše poplatku a uživatelský prostředí na FIO :-).

Tak FIO je slušný retro. Na druhou stranu to docela dobře funguje. 

Odkaz ke komentáři

stovka kéž by, člověk si rychle zvykne na poplatek ve spreadu. Ale předpokládám, že Patria je ještě dražší, ale nekoumal jsem.
Heh.. tak ja si ted nabehl jeste s kurzem.. v rajfce, v ramci testu jsem mel mensi castku v usd akciich, smenil, koupil, drzel.. poplatky vsechny podle predpokladu = 0.8% za smenu + 0.3% nakupni poplatek, respektive minimalni castka 5 USD.. a ted po prodeji jsou USD zpatky na investicnim uctu a vyber je nabizen 23.10 CZk za USD.. no ale hodne fuj na to, to jsou skoro 4% :-((( nejak jsem cekal stejne procento jako pri nakupu.....

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, Jehlan napsal:

Tak hlavně banky mají zlatý důl z úroků ČNB vs reálný úroky co dávají…čekám pokles výnosů v aspoň jednom kvartálu a reakce ceny…ono neni nic čeho jiného se chytit… naše banky jsou zlatý důl řekl bych i odolné vůči dění venku 

Odkaz ke komentáři

Práve som zaplakal keď som sa pozeral na Palantir. Cena takmer 70Usd, P/E 350 😅 Samozrejme že som ho nekúpil na 10Usd, čakal som že pôjde na 5. Vám sa niekomu podarilo ho kúpiť za dobrú cenu? 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, petr_cha napsal:

Heh.. tak ja si ted nabehl jeste s kurzem.. v rajfce, v ramci testu jsem mel mensi castku v usd akciich, smenil, koupil, drzel.. poplatky vsechny podle predpokladu = 0.8% za smenu + 0.3% nakupni poplatek, respektive minimalni castka 5 USD.. a ted po prodeji jsou USD zpatky na investicnim uctu a vyber je nabizen 23.10 CZk za USD.. no ale hodne fuj na to, to jsou skoro 4% :-((( nejak jsem cekal stejne procento jako pri nakupu.....

Tak všechno je potřeba dopředu zohlednit poplatky a kurz u zahraničních akcií jsou samozřejmosti. Když si všechno spočítáš máš nějakou strategii, hodíš si to do tabulky nemůžeš minout. Já s Fio spokojen nepotřebuju milion grafů a serepetiček  v aplikaci.

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, KarolLopkar napsal:

Práve som zaplakal keď som sa pozeral na Palantir. Cena takmer 70Usd, P/E 350 😅 Samozrejme že som ho nekúpil na 10Usd, čakal som že pôjde na 5. Vám sa niekomu podarilo ho kúpiť za dobrú cenu? 

Nechci se chlubit, ale když na to přišla řeč:

image.thumb.png.6b6379bde450421be616557968aad779.png

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...