Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 9 minutami, hinkle napsal:

Kdyz zacnu prodavat, pujde to nahoru. Kdyz drzim, pujde to dolu… 

Proto je vždy lepší to vysedět a odprodávat, když už, jen část titulů nad ATH. Trefit dno i ATH je náhoda....

Odesláno

ČEZ si nechám, ale dneska jsem zacal uprodávat KB, nechci platit daně z divi 😀. Něco si ale nechám a po divi zase dokoupim.

Odesláno

IBM

Společnost IBM oznámila silné výsledky za první čtvrtletí roku 2026 s tržbami ve výši 15,92 miliardy dolarů, což překonalo očekávání. Navzdory pozitivním číslům akcie klesly o více než 6 % kvůli obavám z růstu tržeb z poradenství a stability výdajů na podnikové technologie.

Růst hybridního cloudu a umělé inteligence: Hybridní cloud a nabídky umělé inteligence od IBM zaznamenaly zvýšenou poptávku, což přispělo k robustnímu růstu v segmentu softwaru a infrastruktury.

Volný peněžní tok a ziskovost: IBM vygenerovala volný peněžní tok ve výši 2,22 miliardy dolarů a udržela si silnou rozvahu s hotovostí 11,8 miliardy dolarů oproti dluhu ve výši 66,4 miliardy dolarů.

Odesláno
před 14 hodinami, Prochy68 napsal:

ČEZ si nechám, ale dneska jsem zacal uprodávat KB, nechci platit daně z divi 😀. Něco si ale nechám a po divi zase dokoupim.

není škoda přijít o rekordní divi v KB? Divi od českých společností přeci nemusíš vůbec daňově řešit

Odesláno
před 13 minutami, Humanzero napsal:

není škoda přijít o rekordní divi v KB? Divi od českých společností přeci nemusíš vůbec daňově řešit

Resit to nemusim, ale je to jista dan, radsi ma prostor pro optimalizaci.

• Like 1
Odesláno

Jo perpetuum mobile, prodá část mýho podílu aby mě za utržený prachy ze zbývající části vyplatil 🤣

Odesláno

Nedávná zpráva o hospodaření společnosti Intel za první čtvrtletí překonala očekávání, což vedlo k 14% nárůstu ceny akcií po zavírací době. Společnost předpovídala silné tržby pro druhý čtvrtletí, které byly poháněny poptávkou v sektorech umělé inteligence a datových center a také významnými partnerstvími.

Přehled zisku: Zisk společnosti Intel za první čtvrtletí odhalil meziroční nárůst tržeb o 7 %, a to díky silným výsledkům v sektorech datových center a umělé inteligence.

Odesláno

Dnes jsem se odpoledne doslova sral s novou pračkou a díky tomu jsem neodprodal plánovanou část INTC....Aspoň něco z zabitého odpoledne/večer

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 42 minutami, Humanzero napsal:

Dnes jsem se odpoledne doslova sral s novou pračkou a díky tomu jsem neodprodal plánovanou část INTC....Aspoň něco z zabitého odpoledne/večer

..ty doby, kdy se mrcasil okolo 19 $ ... a hle 80🙃

Odesláno (upraveno)
před 6 minutami, Humanzero napsal:

👍NNE mám na wtchlistu

zatím nic neprodali, ale kdo ví 🤣

(HALEU)

Upraveno uživatelem Jehlan
  • Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...