Ajaj Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 2 minutami, Prochy68 napsal: Neni prace jako prace to jsi mi měl poslat včera, když jsem ještě v 23:00 seděl nad excelovskýma tabulkama korporátu 1
Ajaj Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna dneska ale už na půl plynu, neb každý správný Čech ví, že pátek je malá sobota
EpsteinBarr Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Keby som dnes ubral o pol plynu, tak hadam zastavim
Prochy68 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Presne, patky jen do pul treti a tak to ma byt, tak je to spravne
Humanzero Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Tak já už mám dnes dávno relax makejte hoši už jedu druhou desku
Humanzero Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Že by konečně český banky klesly na normální ceny?
petr_cha Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Koukam, kam se sypou.. a to jsou furt blizko skoro schvalene dividendy.. Takze uz ani ty nejsou bezpecny pristav..
Prochy68 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Uz aby me dosli prachy a budu mit po starostech
Prochy68 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 26 minutami, Humanzero napsal: Že by konečně český banky klesly na normální ceny? 983 mam prikaz na KB, tak jsem zvedavej jak to bude do vecera
Humanzero Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 7 minutami, Jehlan napsal: stejně si myslím, že teď nakupuje Ten ještě čeká …. Bohužel dno v nedohlednu
Prochy68 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Před hodinou, Ajaj napsal: Slušnej fičák. Číňani opětovali palbu To bude ta fenomenalni nabidka
Humanzero Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna to bude horší propad jak za covidu. Jsem zvědav jak to bude Trump vysvětlovat penzijním, důchodovým fondům a rodinám co mají mění v akcích a teď mají půlku... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se