redd Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Při zakládání nového tématu mi ukazuje, že maximální velikost příloh je 9,77 MB. Nestálo by za to tenhle limit navýšit, zejména v prodejní sekci? Protože dobré fotky dělají inzerát a myslím, že fotka ve vysokém rozlišení řekne více než 1000 slov. Jenže to tam můžu nahrát tak max dvě… Když koukám na některé prodejní inzeráty na zahraničních fórech, je tam klidně 30 fotek ve vysokém rozlišení. Nevím, jaký má chronomag k dispozici prostor, ale myslím, že zvednutí toho limitu by stálo za úvahu. Díky za zvážení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října @redd Možná si to pochopil špatně jako já. Celou dobu jsem si myslel, že se jedná o celkovou velikost v součtu všech obrázků. Až poměrně nedávno jsem náhodou zjistil, že se jedná o maximální velikost jednoho vkládaného souboru. Připadal jsem si jak Columbus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Osvědčilo se mi nahrávat fotky po jedné když jich chceš nahrát víc najednou, tak to skončí chybou... když nahráváš po jedné, tak vše na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 24. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Aha. Mě to házelo chyby a vždycky mi to umazávalo ty fotky, které přešvihly součet mb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se