Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám malý offtopicový dotaz;)

Rád bych nosil kožený řemen, ale když ho zapnu na třetí dírku, tak jsou hodinky moc navolno, lítají po ruce jako zběsilé, a když ho zapnu na druhou dírku je to zase moc těsné, řemen se zařezává do ruky.

Konkrétně se jedná o Di-Model Jumbo. Rozpětí mezi jednotlivými dírkami je 5mm, tzn. asi bych tam dírku navíc nedělal.

Nevíte o nějakém fíglu, který by to mohl řešit?

Dopředu díky za rozumné nápady :)

Odesláno
pár dnů ponosit v "těsném" módu, ono to povolí...

Pokud by to neslo, muze pomoci jina spona (napr. motylkova). Ta spolehlive diry o par mm posouva.

Díky za rady pánové, vyzkouším.

Odesláno

Motýlková spona možná bude problém. Řemen, který uvádíš je docela silný, sám používám něco podobného od Hirsche - Liberty. Zkoušel jsem spony 2 a právě kvůli tloušťce toho řemenu jsem tam jednu sponu nedostal vůbec, tak jsem objednal sponu druhou (Hirsch), kde uvádějí tuším, že je určena do tloušťky 3,8mm. Více jsem na internetu nenašel, vždy méně, nebo vůbec. Řemen se vlezl uplně přesně, nicméně pod sponou, kde jde jeden konec řemenu jde pod druhý konec, byla výsledná tloušťka pro sponu problematická a spona se mne každou chvilku rozepínala, takže jsem ji musel sundat.

Odesláno (upraveno)

K dobrým hodinkám patří dobrý řemínek,nyní jsem pro sebe i pro svoji přítelkyni objednával řemínky u Simona-krokodýl a pštrosí noha a už objednávka je milý zážitek, ochota , ví o co běží, diskuze jaký materiál a jaké provedení, měl jsem maličkou reklamaci ohledně očka na provlečení a byla promtně vyřešena, myslím že lepší volba než Simon není.BTW a má moc milého psa

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
K dobrým hodinkám patří dobrý řemínek,nyní jsem pro sebe i pro svoji přítelkyni objednával řemínky u Simona-krokodýl a pštrosí noha a už objednávka je milý zážitek, ochota , ví o co běží, diskuze jaký materiál a jaké provedení, měl jsem maličkou reklamaci ohledně očka na provlečení a byla promtně vyřešena, myslím že lepší volba než Simon není.BTW a má moc milého psa

Objednávat řemínek u Simona nebo jej koupit v obchodě je takový rozdíl,jako dát si jídlo v u Mac Donalda nebo se s šéfkuchařem radit,co by bylo dnes pro tvoje chuťové buňky nejlepší.

Odesláno
pár dnů ponosit v "těsném" módu, ono to povolí...

Kolikrat jsem resil stejny problem, ale bal jsem se zkusit tvuj navod. Bal jsem se, ze povoli dirka a bude pak vytazena. Hadam ze by jsi neradil neco co jsi nevyzkousel. Tak se zeptam. Tva rada plati pro kozene reminky obecne? Nebo u nekterych treba min kvalitnich hrozi vytahani dirky?

Odesláno

na archimédech mám už asi 3 jumbo a vždy to tak řeším.. po týdnu nošení povolí, že by to nějak odnesla díra na sponu jsem si nevšiml.. řemeny beru jako spotřební zboží, ono stejně po půl roce každodenního nošení je řemen zralý na výměnu..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...