Radek Cigi Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 First Look: The new Zenith Defy Extreme Diver Silver Edition (Incl. Video) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 6. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 (upraveno) Tahle barevná varianta se mi líbí asi nejvíc. Upraveno 6. listopadu 2024 uživatelem Radek Cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 velka divocina - proste extreme:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 A oproti Zenith Defy Revival ( ty měly strojek Elite ) už má jako ostatní Defy El Primero Navíc heliovy ventil, titanové pouzdro.. na potapky snesitelnych 42mm.. Mě se líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 Aspon jeden obrazok sem dam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 Dávám palec nahoru. Mně se prostě líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se