Radek Cigi Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu First Look: The new Zenith Defy Extreme Diver Silver Edition (Incl. Video) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 6. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu (upraveno) Tahle barevná varianta se mi líbí asi nejvíc. Upraveno 6. listopadu uživatelem Radek Cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu velka divocina - proste extreme:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu A oproti Zenith Defy Revival ( ty měly strojek Elite ) už má jako ostatní Defy El Primero Navíc heliovy ventil, titanové pouzdro.. na potapky snesitelnych 42mm.. Mě se líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Aspon jeden obrazok sem dam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Dávám palec nahoru. Mně se prostě líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se