Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Odesláno (upraveno)

1.-2. Longines a Certina

3.-4. Hamilton a Tissot

Certiny jsou titanové, to je dost rozdíl proti oceli.

Longines asi budou nejlíp zpracované a asi mají lepší strojek. Tissot má strojek s "plastovou" kotvou a krokovým kolem.

Jako alternativu bych měl Glycine Combat Sub 42 nebo 39 mm.

Mně se líbí ty Certiny a Tissot. Akorát ty Tissot mi přišly na ruce takové vysoké oproti průměru pouzdra. Jsem zvyklý na 11,3 mm u svých Glycine.

Upraveno uživatelem lukassob
Odesláno

moc díky za odpověď!! 

Mě se líbí Certiny v tom titanu nejvic ale zase Longines mě přijde jako zvučnější jméno ale ty číslice nic moc:-)

Ok takže tissot nebrat.

Odesláno

Neřekl bych Tissot nebrat, co jsem slyšel, tak ty strojky jsou docela přesné a zatím s nimi nejsou problémy. Záleží spíš na tobě, jestli ti to nevadí. Spíš bych ti doporučil zajít třeba v Praze do Koscom a vše si vyzkoušet. Hlavně si zkus ty titanové Certiny, je to úplně jiný materiál, než ocel. Jsou lehčí a takové matné. Tak abys pak nebyl překvapený.

Odesláno

jo půjdu zkusit, zpíš jsem chtěl vědět jestli nějaké nejsou vyloženě šmejd abych nenalítnul.

Titan se mi libí že je lehčí.

Ale až dojdu do krámu tak uvidim co mě bouchne do kulí:-)

Odesláno

Daj si pozor na veľkosť, Hamilton a Certina si vybral 43 mm, budú o dosť väčšie ako Longines a Tissoty.
Mal som 5x Tissot, 4x Certinu a 3x Longines aj Hamilton. Potvrdzujem, že Longines bude o niečo vyššie, počnúc strojčekom, končiac krabičkou, poznáš, že tá značka je najvyššie. Samozrejme aj cenou. Zvyšné tri značky vnímam na rovnakej úrovni, zober, čo sa ti ľúbi, strojčeka 80.111 by som sa nebál.

Odesláno

Díky za odpověď. Byl jsem dnes zkusit certiny,Tissot a Hamilton. Na ruce rozhodně nejpříjemnější certiny v titanu. Hamilton a tissot jsou proti nim jako těžítka. A líbí se mi i luneta takže asi tyto

IMG_2242.jpeg

IMG_2246.jpeg

• Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Tyhle Certiny v titanu jsou super. Měl jsem titanové DS1 a byly super pohodlné. Po těchto také pokukuji. Podle mého názoru je to mnohem lepší volba než ty Tissoty a Hamiltony. 😉

Upraveno uživatelem petr4612
  • Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...