brba Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Dnes prišlo ... O niečom takom som ani netušil ... 1
brba Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října Trafil som to . A nie je to RUBINA . Neviem ... Taký názov som ešte nezaregistroval ...
marian666 Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října (upraveno) Upraveno 10. října uživatelem marian666
brba Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října před 26 minutami, marian666 napsal: No pekne , zase máš čo robiť . 1
brba Odesláno 14. října Nahlásit Odesláno 14. října Niečo na dnes. B 90. Bez označenia. Takmer . Celkom na spodu ciferníka označenie FOREIGN . Vie niekto niečo bližšie k tomuto nazvu ? Mám zopár budíkov takto značených , dokonca EX 60.
Bert Odesláno 14. října Autor Nahlásit Odesláno 14. října Podle mne ten název používal Kienzle. A tím nemyslím ty staré letecké. Někde jsem si dělal srovnání zad budíků Foreign a Kienzle. Tuším to bylo stejné. Za Boha ten soubor ale nemohu najít. 1
YPO Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Využiju tohohle vládne k dotazu kdo tohle vyrobil? Jediné označení na budíku je tenhle "okřídlený budík" Není to nějakej nazi stroj ? *kdyžtak to pak klidně smažte
Bert Odesláno 15. října Autor Nahlásit Odesláno 15. října @YPO, dej sem pls fotku celého budíku, pokud možno i zad. Mnohdy rozmístění ovládacích prvků napoví. Rozměry znáš?
YPO Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Tak už sem něco podobného našel skrz Google .... asi Kienzle, takže nazi Díky smažte to.
Bert Odesláno 15. října Autor Nahlásit Odesláno 15. října Kienzle. Vysvětlím. 1. Tvůj budík má jakási křidýlka ve znaku okolo symbolu hodin. 2. Našel jsem s tímto symbolem budík TAM TAM, ale bez továrního označení. 3. Našel jsem budík TAM TAM s továrním označením Kienzle. IMHO to dává smysl. 1
Bert Odesláno 15. října Autor Nahlásit Odesláno 15. října před 5 minutami, YPO napsal: Tak už sem něco podobného našel skrz Google .... asi Kienzle, takže nazi Díky smažte to. Tak vidím, že jsi se dobral k tomu samému.
brba Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Před hodinou, Bert napsal: POPO mnou ukořistěn na Aukru No bodaj ťa , tak to si ma ty prehodil !
brba Odesláno 23. října Nahlásit Odesláno 23. října A teraz ja . " Selby mňou ukoristené na Aukru " 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se