Přejít na obsah

Budíky Prim/Chronotechna - jejich ostatní názvy a značky

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, Bert napsal:

Tak co je tohle .....

IMG_20250907_172038_927.jpg

Tak toto by zaujímalo aj mňa . Mám aj ja nejaké s týmto logom . Vedel by niekto poradiť ? 😉

Odesláno

Ahoj,

ať koukám, jak koukám, ze seznamu tu dosud JAZ nebyl.

Tak přihodím dnešní nález po pradědovi.

Cestovní budík v nerezu. Není ve 100% stavu. Ale nostalgie - kdo to rozchodí?

Bojí se za to vzít, ale strojek vždy chvilku jde...

roza

JAZ1.JPG

JAZ2.JPG

Odesláno

Nuž , v zozname ani nemôže byť . JAZ je francúzska značka  . Toto vlákno je PRIM/CHRONOTECHNA . Pekný budík , ale trošku si trafil vedľa 😉

Odesláno

Áno , máš pravdu . Ale  ... ten zoznam pridal accutron , ako exportné značky Chronotechny po ´70 rokoch  . Tvoj je omnoho starší , ale originál francúzskej výroby . Chronotechna vyrábala pre rôznych zákazníkov , ako aj zavedené hodinárske firmy . Ale v podstate sa nič nestalo ... 😉

Odesláno
V 7. 9. 2025 v 20:39, brba napsal:

Tak toto by zaujímalo aj mňa . Mám aj ja nejaké s týmto logom . Vedel by niekto poradiť ? 😉

Myslím, že jsou to budíky vyráběné pro Klenoty. Taky mám několik budíků s tímto logem.

Odesláno
před 28 minutami, Radek Radek napsal:

Myslím, že jsou to budíky vyráběné pro Klenoty. Taky mám několik budíků s tímto logem.

Noo , s Klenotami to asi fakt nič nebude  ... Svetlo do tejto záhady by snáď mohol vniesť accutron .

Odesláno
před 15 minutami, Bert napsal:

@brba Ty jedeš chlape, za chvíli budu muset sbalit cajky a přijet k Tobě fotit! 🍺🍺🍺

Ak chceš fotiť , kľudne 🙂 . Ale najskôr to treba povyberať z krabíc 😆 . Bohužiaľ nemám toľko času ako by som si prial , aby som to dával do poriadku ... Aj na ruku si treba zavše niečo porobiť 😎 . Keď niečo príde , vyfotím , zabalím do krabice ... Však život ešte nekončí 😊

Odesláno

Tak co je tohle ..... 

Tohle vypadá jako B-70. Vyfoť mi to Berte zezadu, případně se sundamým víkem 😉

Odesláno

I bez sundanýho deklu to Prim je. Pro koho tohle ale dělali, fakt netuším. Až budu doma, udělám. 

Odesláno
před 17 minutami, Bert napsal:

I bez sundanýho deklu to Prim je. Pro koho tohle ale dělali, fakt netuším. Až budu doma, udělám. 

Páni , ale toto je na prvý pohľad PRIM  . Tento mám s logom PRIM . Buď červený , alebo modrý 😆  , už si nepamätám 😀

https://www.antik-hovorka.cz/galerie/katalog-budiku-prim-r-1977-83

rolujte , je to niekde v 3/4

Odesláno

Dnes prišlo. Viem že EXACTA už je v zozname , ale foto ešte nie . Vzhľadom na stav ciferníka to len riadne vyčistím , decentne preleštím a ostane to aj s patinou. A samozrejme sfunkčniť 😉 .

IMG_20250923_182647.jpg

• Like 1
Odesláno

PERFORMER - B71

Ďalší zo zoznamu od accutron . Len je trošku chorý 😄 . Ručičky mu vykrútili , aj okienko rozbili 😆 . Ale aspoň že tiká , perá nie sú prasknuté , zotrvačka ok . Zase niečo pribudlo do zoznamu na ozdravnú kúru ...

IMG_20250925_200759.jpg

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...