gerhard Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Zdravim,tak sa zaoberam kacirskou myslienkou obstarat si origo presklene dynko(neviem ci je to vobec mozne) na Seamastry,nakolko zdobeny strojcek sa mi zda pekny a bola by radost obcas nan mrknut... Co vy na to , sup so mnou na hranicu? Ja viem ze divers je divers,ale kde ja sa budem potapat nize 5m ....? Sluzia mi skor ako spolocensko sportove hodky,holky pro vsechno . Dali by ste si povedat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Myslím, že máš na strojku ještě ANTI-MAGNETIK pokličku, tu budeš muset sundat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Ano,presne,je tam anti-magnetic desk a to ma tiez odradza,to by uz vazne narusilo tech. stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Ano,presne,je tam anti-magnetic desk a to ma tiez odradza,to by uz vazne narusilo tech. stav. No jo, ale ten pohled stojí také za to ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Zdravim,tak sa zaoberam kacirskou myslienkou obstarat si origo presklene dynko(neviem ci je to vobec mozne) na Seamastry,nakolko zdobeny strojcek sa mi zda pekny a bola by radost obcas nan mrknut... Co vy na to , sup so mnou na hranicu? Ja viem ze divers je divers,ale kde ja sa budem potapat nize 5m ....? Sluzia mi skor ako spolocensko sportove hodky,holky pro vsechno . Dali by ste si povedat? Z hlediska vodotěsnosti není prosklené dýnko takový problém, běžně se prodávají vcelku levné hodinky s proskleným dýnkem a mají vodotěsnost 200m (např moje Certiny). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Ano,presne,je tam anti-magnetic desk a to ma tiez odradza,to by uz vazne narusilo tech. stav. Už jen kvůli tomuto argumentu bych to nedělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Mmmm. Ta vodotesnost ako citam (a vlastne aj vidim na foto z Google nejake review atd.) by sa dala zabezpecit len s tym antimag. to by som im vlastne ubral jednu specificku vlastnost a to by mohlo mrziet. Je to na zvazenie. Kochat sa ....alebo byt happy ze to ma co to ma mat. Uvidim. Ako sa vravi - my z Chronomagu uz nevieme co od rozkose... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Ahoj, no ja bych do toho tez nesel, ale priznavam, ze to vypada zajimave a zda se to dost profesionalne zpracovane, i kdyz to nebude original Omega , nebo se mylim? Nikdy predtim jsem to na SMP nevidel... Jaky je zdroj fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Ahoj,no je to recenzia novsieho modelu GMT http://www.cones-stuff.co.uk/Omega%20Seama...%20Co-Axial.htm a pripada mi to ako z vyroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Ahoj,no je to recenzia novsieho modelu GMT http://www.cones-stuff.co.uk/Omega%20Seama...%20Co-Axial.htm a pripada mi to ako z vyroby. No já bych do toho i šel, jen by to chtělo dýnko bez nápisů Coax, to tam prostě na kalibr 1128 v tvém a 1120 v mém případě nepasuje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Celkovo zly napad podla mna,... uz len pre to ze ten stroj nie je (u omegy) nic na machrovanie nakolko je to len ohackovana 2892.... inak by omega urcite robila ten priehlad sama. Ja by som do toho urcite nesiel.... lebo to nove priehladne dynko bude na 100% urobene tak aby na stary model nepasovalo a toto zistenie moze byt relativne drahy spas nakolko pocitam ze sa len tak predavat nebude a ak aj tak len nejako pokutne a s problemami. A ak by aj na prvy pohlad pasovalo tak, pasovat nebude koli antimagnetickej vlozke.... ktoru ak tam nechas tak priehlad nebude mat zmysel a ak nie tak si nie som isty ze ci v hodinkach nebude nieco logat, nakolko ta vlozka moze posobit ako doraz dynka alebo drzak vnutoprnej vlozky co drzi stroj (neviem ci je tomu tak u tychto omeg).... o napisoch coax ani nehovoriac. No a posledna vec ak vezmes hodinky ktore su zvyknute na plne dno a spravis do nho dieru ktoru nahradis sklom je celkom pravdepodobne ze prides o presnost pretoze sa zmenia magneticke pomery v strojceku (mechano by ti o tom vedel porozpravat viac). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 to cali - vlákno jsem jen sledoval a čekal, kdy se ozveš. Nezklamal jsi mě, Tvoje reakce byla přesně taková jakou jsem čekal, jsí známý potírač průhledů a heliových ventilů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Celkovo zly napad podla mna,... uz len pre to ze ten stroj nie je (u omegy) nic na machrovanie nakolko je to len ohackovana 2892.... inak by omega urcite robila ten priehlad sama. no, seamstery aqua terra pruhled maj a taky je to nic moc kalibr na pohled rekl bych.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 no, seamstery aqua terra pruhled maj a taky je to nic moc kalibr na pohled rekl bych.. ano ale je to koax, takze tam isty "moralny" narok na machrovanie vznika zrovna tak ako u novych bondovniek (a pre to podla mna aj ten priehlad v novej verzii) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 to cali - vlákno jsem jen sledoval a čekal, kdy se ozveš. Nezklamal jsi mě, Tvoje reakce byla přesně taková jakou jsem čekal, jsí známý potírač průhledů a heliových ventilů . ano moja averzia voci priehladom je znama vec ale v tomto pripade je to obecne spatny napad ked uz pre nic ine tak pre to ze je to narusenie autenticity povodneho modelu myslim to tak ze ak by si v omege mysleli ze tam priehlad patri dali by ho tam sami Omega podla mna nie je firma typu Invicta ci Trias ktoru by bolo mozne podozrievat z trikov typu "Dajme priehlad na vsetko co ma rotor aby aj ten najvacsi balik na prvy pohlad poznal ze tam fakt nie je baterka" takze ak ho tam nedali tak tam proste nepatri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Ahoj Gerharde-nechci ti do toho pindat,ale ja bych urcite do veci,ktera mi prijde zbytecna nesel-co tam uvidis a kdo to uvidi a jeste rozhrabes hodky---kup origo kaucuk,hodinky maji na nej paradni vejsku a nadelas parady bez starosti--sorry je to jenom muj nazor a navic sbiram prispevky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Proti průhledu bych nebyl, kdyby tuto verzi nabízela Omega. I tak bych váhal, jestli není hezčí plné dýnko. Jinak jsem obecně proti "tunningu" povedených modelů hodinek ve všech směrech, snad vyjma výměny minerálu za safír. Rmoutí mě, co je leckdo schopen hodinkám provést, odstrašujícím příkladem jsou často děsivě zmrvené divery od Seika. V tvém případě je tam ještě zmíněný problém s antimag. vložkou ----> vykašlal bych se na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Dali by ste si povedat? já bych to nedělal - na diversky patří plné dno - podle mne plné dno patří na všechny hodinky, kromě těch kde je skutečně se na co dívat (HH) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Gerde, tak je to origo seriova Omega 2535.80.00 cal. 2628, novy GMT, jak bylo receno vyse na starsi 1120 ci 1128 by to byla traparna kvuli napisu Co-axial na dynku, nehlede na to, ze to dynko je vyssi a hodiky by sly z 12 na 14,5 mm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Ahoj Gerharde-nechci ti do toho pindat,ale ja bych urcite do veci,ktera mi prijde zbytecna nesel-co tam uvidis a kdo to uvidi a jeste rozhrabes hodky--- Přesně, zlatý slova, není to vidět, budeš o tom vědět pouze a jenom Ty, navíc Ti to nic nepřinese, možná se budeš na strojek pár dní dívat, ale 100% Tě to přestane bavit. Neřeknu, kdybys měl Omegy Speedmastery 321, pak by to pohled přímo rajský. Watchfan1 promine . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.