Přejít na obsah

Nové Omega Seamaster Diver 300

baza

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Nedalo mi to dneska v Paříži,když jsem šel kolem Omega butiku a zapadl jsem dovnitř. Ta nelesknoucí se luneta a nelesknoucí se vlnky z nich udělali,pro mě, top hodinky. Jo ještě absence datumovky, to bylo taky rozumný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 3
  • Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 12. 2024 v 19:22, Johanes napsal:

Nedalo mi to dneska v Paříži,když jsem šel kolem Omega butiku a zapadl jsem dovnitř. Ta nelesknoucí se luneta a nelesknoucí se vlnky z nich udělali,pro mě, top hodinky. Jo ještě absence datumovky, to bylo taky rozumný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Mě to přijde takové retro a návrat do minulosti, ale ono je to prostě vždycky v nějakém obratu, nelíbí se mi ta mezera mezi pouzdrem a stěžejkou…nevím no..ale já přestal mít rád úplně tahy, také nějaký vývoj z mé strany…Líbí se mi ale, že Omega furt něco zkouší a bude 10lidí a 10 různých názorů…na daný kus…👍🙋‍♂️

Upraveno uživatelem rekib1
Odkaz ke komentáři

Tak jsem konecne videl novou a starsi referenci, ackoliv jsem vlnky mel a rad na ne vzpominam, tak k soucasnemu designu mi jde vice dohromady jejich moderni pojeti, tedy starsi reference.. Ten mesh budi trochu rozpaky, na me to pusobi, ze nestihli dokoncit novy tah, tak jako nouzove reseni zvolili overeny mesh.. K toolum v pohode, ale tady obzvlast pri te cene volba zcela mimo.. Nejsou to tooly a maji mit konecne po sto letech top, top tah.. 

Upraveno uživatelem Axel
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Seamaster Diver 300m Titanium Bronze Gold, 42 mm, cal. 8806. Za mne se jedná o jeden z nejlepších Seamaster, jaký kdy byl vyrobený. Hodinky jsou lehké, neuvěřitelně odolné a pohodlné. Sytě zelená barva v ciferníku, která s bronz/zlato je naprosto top. Jako čerstvý vlastník se nemohu nabažit barevných přechodů ze zelené do tmavé až černé barvy, kdy vyniká rámeček, korunky a samozřejmě ručičky. Pochvalu si zaslouží i náramek, který je z tmavého titanu.

• Like 2
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Z náramku jsem měl také velkou obavu, mohu jen potvrdit že je příjemný a dobře se nosí.

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, serp.s napsal:

Z náramku jsem měl také velkou obavu, mohu jen potvrdit že je příjemný a dobře se nosí.

Rád ti věřím, vyzkouším ho na 007. Tohle mě děsí. Řešíme každý milimetr na tloušťce pouzdra a pak tohle…

Upraveno uživatelem Humanzero
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Humanzero napsal:

Rád ti věřím, vyzkouším ho na 007. Tohle mě děsí. Řešíme každý milimetr na tloušťce pouzdra a pak tohle…

Neexistují náhodou dvě varianty tahu - kratší a delší?

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Pivas napsal:

Jsou krásný,chtěl bych je vidět na živo.  Gratulace!

Děkuji

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Humanzero napsal:

V butiku Omega, automaticky byl na vyzkoušení pásek k velikosti ruky. Oficiálně mají 3 velikosti.

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Pivas napsal:

Existují. Taky mě to překvapilo,ale někde jsem to četl.  Klasická a zkrácená verze.  

3 velikosti pásku. Barva ve tmavém prostředí na něm také tmavne, není zářivý.

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, Fade napsal:

Já si ale myslím, že kritice čelí právě i ta tloušťka samotné spony, ne? Připadá mi o hodně tlustší než moje 16 i 18 mm překlápěčky. 

Proto u mě vede tah, pak trnová spona a pak překlápěcí spona

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Nejnovější  Omega Seamaster Diver 300, tentokrát burgundy a v bronzovém zlatu - pantetovaná slitina Omegy. Podle Omegy „materiál nabízí nesrovnatelnou odolnost proti korozi, proto stárne pomalu a zachovává si svou přirozenou a krásnou patinu po delší dobu“.       

článek https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/daniel-craig-omega-seamaster-diver-300m-bronze-gold

• Like 1
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...