Přejít na obsah

golf

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 302
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

DG S300 je pro mě jediná možnost. Drží trajektorii švihu, mají své momentum, pro silnějšího chlapa ideál. S lehčími, nedej bože karbonovými, shafty mávám jak s mávatkem a na fairway se ani nepodívám, protože se sám procházím po okolnich lesich. Litá mi to všude a naprosto nahodile.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám grafit na trojce železu a výš. Mám rád, když pořádně cítím hlavu hole. Na driveru mám Aldilu RIP Xstiff co má 65g.

Ono hlavně ty grafitové shafty jsou někde úplně jinde. Na tour je mají na železech Boo Weekley, Ernie Els, Matt Kucher a další. Jasně, jsou to shafty z kategorie up 1000$, ale klidně bych to zkusil...

Odkaz ke komentáři

Ad shafty: u mně je volba jednoduchá. Jakkoli je tomu už docela dávno, co jsem vrcholově sportoval, můj golfový projev se řadí do kategorie silnej a blbej. Vzhledem k rychlosti švihu jsem míval za mlada stiff, teď potřebuji regular shaft. Mám v oblibě i silné držení, takže gripy viz to, co jsem již párkrát psal. Grafit na železech je pro mne totálně tabu. Jak píše Hasňa, DG S300 je jediná možnost.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...