martinek27 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Zdravím všechny golfisty, koukám že by se nás tu našlo dost na to aby jsme si mohli udělat nějaký privatní turnaj a nebo klidně sérii turnajů na příští sezónu... Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Jinak hodinky jsem ani nezkoušel. Už cca 7 let používám laser od Buschnell a je tu naprostá pecka. Člověk si to změří přímo na fangly a hlavně se tím dají změřit i jiné překážky či body. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Zdravím všechny golfisty, koukám že by se nás tu našlo dost na to aby jsme si mohli udělat nějaký privatní turnaj a nebo klidně sérii turnajů na příští sezónu... Co?no problem, udejte termin... :-) rad se dle moznosti pridam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Chtělo by zjistit kolik nás je a podle toho se domluvit co podnikneme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 ...dle toho co si prectes v predchozich strankach se tu o to jiz mnozi pokouseli, ale spis bez uspechu (dat dohromady vice lidi do flightu) nakonec je fajn jit treba jen s jednim clovekem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Takže jako v každé větší skupině lidí... Já si rád s někým zahraju. Jsem člen v Mariánkách, ale když by se něco domluvili, tak v rámci možností si zahrát někam přijedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Marianky jsou moc hezke, kdyby jsi mel nekdy cestu nekam ke Praze, kolem Prahy (Botanika, Berovice, Podboranky) dej vedet, treba se "sejdeme" s casem a dame par jamek... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Mám v plánu si jet zahrát Pyšely... Prý jsou krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Jinak Mariánky super, ale letos v katastrofálním stavu. Snad to daji dokupy. Sucho se extrémně podepsalo letos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Olšovsky a Cihelny jsou v úžasné kondici... Kousek za hranicemi GC Stifland, super kondice, nemůsí se rezervovat tee time a může se s hafanama!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Tak myslím, že s odchodem do manažerského důchodu nadešel čas se zase vrátit ke slušnému a trochu i sportovnímu golfu. Motivace na cestě. Mizuno MP 4 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Pěkný žiletky... Copak jsis tam nechal dát za shafty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Dynamic Gold S300. Uvidím, jak mi budou sedět Mizuno gripy. Pokud ne, tak půjdu du těch co mám teď na Callaway. Chlupatý a drsný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra.T Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Super:) Uspořádáme konečně něco? Za mě update hcp 19, na turnaji 89 ran:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 DG S300 mi přijdou strašně težké. Teď hraju Project X6.0 a hlavy Cleveland CG 16 Tour. A půjdu do KBS a ktomu hlavy buď TM RSi TP a nebo Ping. Jinak gripy jedině Golf Pride MultiCompound. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 DG S300 je pro mě jediná možnost. Drží trajektorii švihu, mají své momentum, pro silnějšího chlapa ideál. S lehčími, nedej bože karbonovými, shafty mávám jak s mávatkem a na fairway se ani nepodívám, protože se sám procházím po okolnich lesich. Litá mi to všude a naprosto nahodile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Já mám grafit na trojce železu a výš. Mám rád, když pořádně cítím hlavu hole. Na driveru mám Aldilu RIP Xstiff co má 65g. Ono hlavně ty grafitové shafty jsou někde úplně jinde. Na tour je mají na železech Boo Weekley, Ernie Els, Matt Kucher a další. Jasně, jsou to shafty z kategorie up 1000$, ale klidně bych to zkusil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Ad shafty: u mně je volba jednoduchá. Jakkoli je tomu už docela dávno, co jsem vrcholově sportoval, můj golfový projev se řadí do kategorie silnej a blbej. Vzhledem k rychlosti švihu jsem míval za mlada stiff, teď potřebuji regular shaft. Mám v oblibě i silné držení, takže gripy viz to, co jsem již párkrát psal. Grafit na železech je pro mne totálně tabu. Jak píše Hasňa, DG S300 je jediná možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Dneska v Mariánkách 5 stupňů, když jsem šel na driving a po celou hru bylo tak max 10... Trošku jsem se rozhejbal tak na 12... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 V Mladych Bukach dneska 13 stupnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se