CHRONOGRAF1 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2021 Dobré ráno, poledne, odpoledne ... večer. Pročítal jsem si příspěvky golfových nadšenců, závisláků i ostřílených borců. A napadlo mě, co kdyby jsme si v rámci možností zajeli zahrát hřiště na kterém by jsme tady v sekci golfu domluvili. Nemusíme pořádat turnaj, ale můžeme se potkat a zahrát golf s tématikou ozubených koleček +- 1 vteřina směrem dopředu nebo nazpět. Moje domovské hřiště je GC Barbora, hezká osmnáctka která umí odpustit, ale taky někdy hezky naštvat. Ale nemám problém zajet cca do 150km kamkoli pokud by se někde něco domluvilo. Tak pokud by měl někdo zájem, jsem pro každou špatnost. Děkuji
Hasňa Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Odesláno 16. června 2022 Má někdo na ruce Garmin Approach S62? Nebo raději Fénix 7? Btw. obnovil jsem po norské mezihře členství ČGF, dal si první turnaj a jsem zase v aktivním módu. Doma jsem v Ropici, ale rád dojedu v rámci celého MSK kdyby si někdo chtěl zahrát a zrovna neměl s kým. Zn.: Na fairwayích moc nepřekážím.
Hasňa Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Odesláno 18. června 2023 Kuk po nějakém čase. Mám radost, tak to vytapetuju i tady. Moravskoslezský kraj je můj revír, až půjdete, napište, parťáků není nikdy dost.
Bert Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Po více než dvou letech resuscituji toto vlákno. S prosbou o doporučení. Už cca 5-6 let jsem díky operacím kolen nehrál. Teď ja na mne činěn v rámci rodiny nátlak abych to zkusil. Pls, poraďte: nějaké dobré virtuální členství pro mne, který chce cestovat po ČR, tedy nebýt vázán na jedno hřiště. Pokud to půjde, tak se odhaduji na 30 her za rok.
Bert Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Tak zatím se mi nejvíc líbí tohle: https://www.cgk.cz/ Někdo nějaké praktické zkušenosti? Díky.
marty87 Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Když jsem hodně hrál, tak s cgk, vycházelo to nejlíp. Jelikož už pár let hraju míň, tak už u nich nejsem.
Bert Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Marty, díky. No, uvidím, co kolena. Včera proběhlo pár cvičných švihů. Dneska a zitra ještě trochu srovnat, no a v pátek driving 1
marty87 Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Pokud si nejseš jistej kolenem, tak u nás v Pyšelích nabízej 4 hry + registraci u cgf za 4 tis. A pak si třeba koupit ircitej počet her u cgk, když budeš vedět, jak na tom jsi
Bert Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Díky! Vyřeším následovně: nakoupím pár kýblů míčů na drivingu, dám si na rány osmnáctku a uvidíme, jestli se dovleču na devatenáctou jamku P.S. nové patelární pásky již zakoupeny ....
Bert Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Tak jo, 100 míčů na drivingu je za mnou. Au bylo, slzička nebyla. Příští týden to zopakuji a snad se pak již budu umět rozhodnout.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se