CHRONOGRAF1 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Dobré ráno, poledne, odpoledne ... večer. Pročítal jsem si příspěvky golfových nadšenců, závisláků i ostřílených borců. A napadlo mě, co kdyby jsme si v rámci možností zajeli zahrát hřiště na kterém by jsme tady v sekci golfu domluvili. Nemusíme pořádat turnaj, ale můžeme se potkat a zahrát golf s tématikou ozubených koleček +- 1 vteřina směrem dopředu nebo nazpět. Moje domovské hřiště je GC Barbora, hezká osmnáctka která umí odpustit, ale taky někdy hezky naštvat. Ale nemám problém zajet cca do 150km kamkoli pokud by se někde něco domluvilo. Tak pokud by měl někdo zájem, jsem pro každou špatnost. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Má někdo na ruce Garmin Approach S62? Nebo raději Fénix 7? Btw. obnovil jsem po norské mezihře členství ČGF, dal si první turnaj a jsem zase v aktivním módu. Doma jsem v Ropici, ale rád dojedu v rámci celého MSK kdyby si někdo chtěl zahrát a zrovna neměl s kým. Zn.: Na fairwayích moc nepřekážím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Kuk po nějakém čase. Mám radost, tak to vytapetuju i tady. Moravskoslezský kraj je můj revír, až půjdete, napište, parťáků není nikdy dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se