mlsoun1 Odesláno 10. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Páteček 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna @Kupa54ty Seamaster nemají chybu.Jsou nádherné,fotogenickéAle když jsem je před lety kupoval,tak na ruce to prostě nešlo.Mám je pod sklem na křídovém papíře a to mi stačí Tak to mám i s většinou Breitling,prostě jsou krásné,ale když je vezmu na ruku,tak to dlouhodobě nedávám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Ten týden by ten sníh mohl vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Ráno Longinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna A mé milované SAWC odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Zpátky Longines a zase naprostá spokojenostVlastně si říkám,jestli má vůbec cenu kupovat něco jiného… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 45 minutami, mlsoun1 napsal: Zpátky Longines a zase naprostá spokojenostVlastně si říkám,jestli má vůbec cenu kupovat něco jiného… U tebe cokoliv jiného mimo dvou kousků (SAWC a Longines) je vše jen na zkoušku a "krátké" ponošení s vždy se vrátíš k těm co ti jsou nejbližší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Bohužel,někdy mne to mrzí.Ale prostě to tak je.Kdysi jsem to hodně střídal,teď už jen když něco padne do oka a stejně se těším jak nasadím Tebou dva zmiňované kousky na ruku.Nejvíce za poslední dobu vzpomínám na ty GS,fakt jsou super.To jejich pouzdro a ty krásné ručky.Ty bych si dovedl představit nosit na střídačku s Movádo Museum,ač jsou prťavé.Všechno je to to ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Zpátky Longines a zase naprostá spokojenostVlastně si říkám,jestli má vůbec cenu kupovat něco jiného… Krásně nafocené ručky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna A dnes po celý den Movádo Museum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Mé učitelské a zitra bude Xemex Avenue,neboť mám na ně choutky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se