mlsoun1 Odesláno 23. června Autor Nahlásit Odesláno 23. června Dnes u mého milovaného hradu.Zde bude rozsypaný můj popel 2
mlsoun1 Odesláno 23. června Autor Nahlásit Odesláno 23. června Tak tyto hodinky mám nejraději ze všech.Tak Bohušu,doufám,že si koupíš jablko a budeš zde pokračovat s Vítem s hodinkami
mlsoun1 Odesláno 23. června Autor Nahlásit Odesláno 23. června Podhradí,zde mám plno přátelTakže se dnes spereme a grilujeme 20 kg masa a 4 bečky,ať mají na co vzpomínat
bohus76 Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června před 6 minutami, mlsoun1 napsal: Tak tyto hodinky mám nejraději ze všech.Tak Bohušu,doufám,že si koupíš jablko a budeš zde pokračovat s Vítem s hodinkami Jabko už mám,co s ním ? 1
bohus76 Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června před 3 minutami, mlsoun1 napsal: Podhradí,zde mám plno přátelTakže se dnes spereme a grilujeme 20 kg masa a 4 bečky,ať mají na co vzpomínat A zas se způsobně v září vrať na nějaké Hradišťské setkání
mlsoun1 Odesláno 23. června Autor Nahlásit Odesláno 23. června před 3 minutami, bohus76 napsal: Jabko už mám,co s ním ? Kousni do něj
bohus76 Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června před 11 minutami, mlsoun1 napsal: Zmrskám Tě,hned jak se vrátíš
mlsoun1 Odesláno 23. června Autor Nahlásit Odesláno 23. června před 5 minutami, bohus76 napsal: Zmrskám Tě,hned jak se vrátíš Jen aby
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se