mlsoun1 Odesláno 18. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna @VitTakto Víte.Ta značka mne zaujala skrze kolegu který zde prodává limitku dané značky.Tak jsem ho oslovil o nějaké info.Pár dní na to mi přišel časopis Šperky a hodinky a zde bylo o dané značce rovněž napsáno a zbytek internet.A tento model mne velmi zaujal.Samozřejmě i zelený(malachit) a fialový(ametyst) a taktéž tento kousek https://www.venezianico.com/products/redentore-avventurina-1221550 ten je pro mne TOP.Uvidíme jak si budu s danou značkou rozumět.Cena je tedy výtečná Ten kříž je hodně podobný sawcům,to máš pravdu.Bude se hodit.Pocházím ze starobylého rodu a máme všechny tři korunky vyšší šlechtyRytíř zde není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Tady je to samý Von ( fón) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Před hodinou, bohus76 napsal: Tady je to samý Von ( fón) Minulost bejku,ale zajímaváTetička pracuje na rodokmenu a v církevních svazcích je záznam z roku 792Ale to je oproti místnímu knězi prd.Ten má v rodu Přemyslovce a dokonce první zmínka sahá k prvnímu století. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Dnes po celý den hnusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Xemex Avenue black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Neustále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna @mlsoun1 tohle mi prostě bude chybět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Zase to příjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Pokud se nevrátím v pozinkuPak Ti je předá dcerka a nahradíš mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Nestraš dědku, dcera tě majzne sama až se vrátíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 4 minutami, mlsoun1 napsal: Pokud se nevrátím v pozinkuPak Ti je předá dcerka a nahradíš mne Lepší bude udělat společnou fotku ty LHC a já GS třeba při společné konzumaci iontového nápoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Já vždy myslím na nejhorší po všech ztrátách v životě,alespoň jsem vnitřně připraven.Snad to bude dobré a brzičko se ve zdraví společně sejdemeTož se tu opatrujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Poslední vážně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se