mlsoun1 Odesláno 29. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Tož GS nejsou vůbec špatné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 A tyto mám již tak po třetí.Vlastně nevím proč jsem je prodával.Naposledy po prodeji jsem toho druhý den litoval.A hle po x měsíc se objeví v prodejním vlákně a Petr mi je vyfoukl.Naštěstí mu nesedla velikost a dal je do prodeje.Takže hned jsem mu napsal a zase jsou domaÚplně obyčejný kousek a je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 V lese se fotí nejlíp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Návrat k miláčkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Návrat domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 S kamarádem kolem jejich potoka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Ráno jsem se rozmýšlel jaké vzít.Jestli SAWC či LHC.Ale Longines mne už chyběly 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 před 7 minutami, mlsoun1 napsal: S kamarádem kolem jejich potoka Při povodních to byl docela větší " potok", jinak řeka Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 A konečně po roce mé milované Xemex Avenue automatic na novém řemeni od R4B4.Musel mi s tím pomoci kamarád,neboť ty mini šroubky nešlo přidržet.Děs běs,ale řemen luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 před 4 minutami, bohus76 napsal: Při povodních to byl docela větší " potok", jinak řeka Morava Ano řeka Morava,zapoměl jsem.Udělala mi škodu za 700 táců,tak se mi vykouřilo to jméno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Noční přichod se srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 před 21 minutami, mlsoun1 napsal: A konečně po roce mé milované Xemex Avenue automatic na novém řemeni od R4B4.Musel mi s tím pomoci kamarád,neboť ty mini šroubky nešlo přidržet.Děs běs,ale řemen luxus Sedí ti fajn,jinak pekný řemen od místního Mistra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Společné foto je nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Prostě LHC jsou nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 před 19 hodinami, mlsoun1 napsal: Ráno jsem se rozmýšlel jaké vzít.Jestli SAWC či LHC.Ale Longines mne už chyběly Těžká to volba, těžká jak pravil král Já I. “ v nejtěžších chvílích , jen panovník sám sobě ví si rady! “ …ale ty SAWC , ty sou prostě hmmmmmmm……. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Ano,suprová limitka o 100 kusech v celém světě a pak si vyber.Ale dnes jsem si je vzal po poledni a mám je do teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se