Josef01 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Cena hodin není tak drastická. https://www.smartnakup.cz/roboti/digitronove-hodiny-nixie/ V Číně jsou k dostání podstatně levnější s LED trubicemi, který poměrně slušně emulují digitrony. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno čtvrtek v 17:37 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:37 Kurňa chlapi, zase jsem neodolal, klasický digitrony mě stejně víc baví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno čtvrtek v 17:50 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:50 Mas to moc pekny.Tech konicku mam uz moc a nestiham.Do budoucna bych chtel dodelat vteriny na ty Tipa stavebnici,ale nevim jak na to.Je mi jasny,ze se tam musi dodelat dalsi delic,ale to nevymyslim.To origo schema,jsem tu daval,tak jestli se nekdy budes nudit a doplnil to schema o vteriny bylo by to super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno čtvrtek v 18:04 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:04 To už je lepší koupit hotovou desku a máš to bez práce a levněji. Celkem profi udělané. https://aukro.cz/digitronove-hodiny-verze-6-digitronu-pcb-s-osazenymi-soucastkami-7077536853 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno čtvrtek v 18:30 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:30 No tak mas fakt recht,to je super cena.Tak az me to popadne,jdu to toho.Mam teda i ty itronovy elektroniky(asi 5 kusu,ty v intervalech tocim spolu s digitonovejma) Dik za tip 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno pátek v 06:41 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 06:41 Před pár lety jsem je koupil postavené, vsazené do dřeva, takové nudné to bylo. Tak jsem to pojal trochu steampunkově Bohužel mi za týden udělají klidně 2 minuty+ Dá se to nějak laicky seřídit? Vyfotím vnitřek, až se k tomu dostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno pátek v 07:52 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:52 Paradni na tom kotoučáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno pátek v 10:17 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:17 JJ, můj miláček Revox B77 MKII, plně funkční dvoustopa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se