PickyR Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Dlouho jsem chtěl nějaký chronografy a na Moonwatche je ještě čas, tak jsem šáhl po za mě velmi povedených Tudorech. Ty byly navíc v inzerci zde na Chronomagu za příznivé peníze, a tak nadělil si je k 25. narozeninám. Trochu jsem se bál použitelnosti chronografu se šroubovacími tlačítky, ale jdou odšroubovat opravdu snadno i na ruce a tak se celý mechanismus snadno používá. Díky tomu mají navíc Tudory 200 m voděodolnost a to je za mě veliký plus oproti Speedmasterům. Hlavním záporem oproti klasickým Moonwatchům výška hodinek, kvůli které působí daleko větším dojmem, i když mají o 1 mm menší průměr. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Moc pěkný a dobrá volba, taky jsem po nich jednu dobu prahnul a pořád je někde vzadu v hlavě mám, tak užívej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Zvážil bych pořízení 5-link tahu (aka Jubilee). Buď OEM (s T-Fit) nebo Forstner. Jinak hodinky krásné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PickyR Odesláno 9. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince (upraveno) O Jubilee tahu jsem k nim taky přemýšlel, primárně o tom koupit originál Tudor, ale nevím jak se pohybuje cenově ani za kde bych mohl sehnat. Leda že by se objevil k prodeji zde na Chronomagu. Upraveno 9. prosince uživatelem PickyR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Osobně mi k tomu jubilee nepasuje, ale každému se líbí něco jiného, takže proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince před 23 minutami, PickyR napsal: O Jubilee tahu jsem k nim taky přemýšlel, primárně o tom koupit originál Tudor, ale nevím jak se pohybuje cenově ani za kde bych mohl sehnat. Leda že by se objevil k prodeji zde na Chronomagu. Oficiálně ti nikdo to jubilee neprodá a na fóru,že je seženeš moc velká šance není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Je to tak, ptal jsem se u Bechyněho a bez šance... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Tudor jubilee je cca € 900. Ale jak s dostupností, to nevím...také zatím přemýšlím, zatím mám Forstner. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Pěkné hodinky, s ohledem na věk super volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Krása, co si asi tak pořídíš ke 30.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PickyR Odesláno 11. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Před hodinou, Brejk napsal: Krása, co si asi tak pořídíš ke 30.? Kdybych měl vybrat z hodinek co se mi líbí nyní tak asi Omega Speedmaster Moonwatch FOIS 2024, nebo ještě lépe Zenith, konkrétně Chronomaster Sport nebo Defy (ideálně ten co měří na setinu vteřiny, to jsou neskutečný hodinky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 27 minutami, PickyR napsal: Kdybych měl vybrat z hodinek co se mi líbí nyní tak asi Omega Speedmaster Moonwatch FOIS 2024, nebo ještě lépe Zenith, konkrétně Chronomaster Sport nebo Defy (ideálně ten co měří na setinu vteřiny, to jsou neskutečný hodinky). S Defy budu držet palečky, i když jsem tým Moonwatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se