Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, na tvoji ruce vypadají murph 38 jako 42 na mojí. Takže přes 39 nebrat. A stejně ani SARBům ani Spiritům který tady pravidelně prezentuješ nesahají ani po kotníky. Když to shrnu do jedný věty, byly by ti velký a navíc máš hromadu hezčích. Plně souhlasím, léta praxe jsou znát.

• Díky 1
Odesláno (upraveno)
V 9. 11. 2025 v 17:13, Jiří Sedlák napsal:

Jo, na tvoji ruce vypadají murph 38 jako 42 na mojí. Takže přes 39 nebrat. A stejně ani SARBům ani Spiritům který tady pravidelně prezentuješ nesahají ani po kotníky. Když to shrnu do jedný věty, byly by ti velký a navíc máš hromadu hezčích. Plně souhlasím, léta praxe jsou znát.

Diky Nacelniku, ze jsi se me zastal!👍

Upraveno uživatelem Arthur N.
Pismenka
Odesláno

Seiko Prospex 2025 Asia-Pacific Limited Edition

SPB539 - Inspired by the shifting sandbanks of the Maldives.

SPB541 - A tribute to Australia’s Pink Lake.

SPB543 - Evoking the Blue Fire Crater of Indonesia.

Each timepiece is equipped with:
• Caliber 6R35 automatic movement (approx. 70-hour power reserve)
• Sapphire crystal glass
• 200m water resistance
• Straight-shaped silicone strap for enhanced comfort and modern appeal
• LIMITED EDITION and serial number on the case back
• Presented in a specially designed box based on the theme of the the wonders of nature.1844b785c5aae7ddd99e329ffc0e9ca5.jpg

• Like 1
Odesláno

Já nevím, no, asi za mě opět jen povzdech, že klasika je klasika. Ty Maledivy v menším pouzdře by byly skvělé potápky pro ženy. Ty modré a růžové na mě působí trochu jako skládačka z aftermarket dílů. Ale nechci hanět, naživo budou možná fajn. Hlavně ty růžové můžou mít nakonec něco do sebe a naživo to můžou být cool letní watche.

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak ty Pink Pantery bych si teda rozhodně koupil. Mám teda 4 měsíce než půjdou do prodeje na rozmyšlenou, ale kdyby se prodávaly nyní, za těch 450 USD, tak si je beru. 

Teď jen otázka zda budou i u nás a jaký bude rozdíl v ceně. :D

• Dát hlas 1
Odesláno
V 12. 12. 2025 v 4:39, actionman1 napsal:

Beriem hneď konečne poriadny punk. Poznáte nejaký pre-order link pls v EU? 

Teď jsem si je ze srandy Googllil a Hodinky365, Koscom i Helveti je již mají na eshopu s doručením leden/únor 2026. Za 12 990 Kč (cca 535 EUR).

Odesláno

Protože jsme tak malej trh, že jsme zbytku světa u prdele. Je jím úplně jedno, jestli tady něco prodaj. Takže to prodaj za kolik chtěj oni a nebo si to prostě nemusíme kupovat. Není problém to naložit do kamionu a odvézt někam do bohatší části EU, do větší země nebo se tím za tu marži jakou bychom chtěli my vůbec nezabývat a nedovážet to sem.

Odesláno (upraveno)

velkost trhu, konkurencia, danove a odvodove zatazenie, marza, kupna sila a u vas aj kurz. 

pozeral som po MIDO TV, u nas cca 1.300,00 EUR v DE cca 980,00 EUR. kua, to ako vazne? 

a to vy ste pred nami o svetelne roky popredu. 

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno
před 10 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Nedávno kolega stavěl barák, poptal cihly Porotherm v Holicích přímo v cihelně u výrobce 10 km od stavby. Nabídli mu je za 600 000, tak je vzal z Německa i s dopravou za 250. Tady opravdu nemá cenu kupovat vůbec nic.

Tak to je masakr a to nepočítám ještě vyšší platy v DE. Hnus

Nevím, jestli sám výrobce neprodává pouze za jeho cenníkovou cenu.

Když jsem kupoval cihly, také porotherm, tak mě původní cenníková cena také zaskočila, ale pak po slevě byly asi za polovinu. Ale to jsme ujeli do tématu stavba 😂

Odesláno

Nová limitka Seiko Prospex 1968 Heritage Diver GMT SPB534 Seashadow. 

42mm, 300m WR,  Seiko calibre 6R54 s 72h rezervou chodu

limitka o 500 ks - boutique exclusive

https://monochrome-watches.com/seiko-prospex-1968-heritage-diver-gmt-spb534-seashadow-black-and-gold-review-price/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 6
  • Dát hlas 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...