beatle Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Nevlastníte někdo náhodou tyto krasavce http://nakupujlevneji.cz/zeppelin-7210-2-b...ne-silver-line/ . Zajímali by mne zkušenosti, poměr cena kvalita. Ještě jsem přemýšlel přidat něco peněz a pořídit Zeno. Cenový strop mám asi 25tis.
Monkey Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 (upraveno) jestli netrvas na chronografu tak do 25 000 bych se podival radsi po nejakych Fortis Upraveno 14. února 2009 uživatelem Monkey
Senseeei Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 (upraveno) Podla rozlozenia subcifernikov, je to 7750? EDIT: gramatika Upraveno 14. února 2009 uživatelem Senseeei
cali Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Nebudu to spatne hodinky ETA V7750 za relativne dobru cenu..... v tejto cenovej skupine moc velky vyber s V7750 nebude max este tak nieco od O&W pripadne Hamilton Zeno ci Guinand mozno este R.Thommen alebo nieco jete... v tom pripade uz by to mohol byt fortis alebo sinn Pokial ti nevadi design viac nez okato inspirovany Speedmastermi od Omegy tak by som do toho kludne siel.
beatle Odesláno 15. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Nebudu to spatne hodinky ETA V7750 za relativne dobru cenu..... v tejto cenovej skupine moc velky vyber s V7750 nebude max este tak nieco od O&W pripadne Hamilton Zeno ci Guinand mozno este R.Thommen alebo nieco jete... v tom pripade uz by to mohol byt fortis alebo sinn Pokial ti nevadi design viac nez okato inspirovany Speedmastermi od Omegy tak by som do toho kludne siel. Inspirace Omegami mi nevadí. Sppedmastery se mi moc líbí, ale manželka by mně asi zabila, kdybych se rozhodl dát 70 tis.do hodinek Těmi Speedmastery se podle mého inspirují i Tag Heuer carrera (obr.přiložen) a ty jsou tedy úplně podle mého gusta (akorát s koženým řemínkem), ale tam je cena taky okolo 50 tisíc. Hrůza, že jsem sem někdy lezl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se