Coolik Odesláno 18. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2009 Ahoj všichni, dneska jsem převzal svoje renovované hodinky, kvůli kterým jsem zakládal toto vlákno. Na radu členů jsem zakoupil stejné hodinky a použil z nich pouzdro a číselník, strojek je jenom vyčištěný a funguje . Na výsledek se můžete podívat na fotkách. Všem díky za pomoc! :thumbsup_anim:
xmenm05 Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Blahopřeju ke krásným kouskům a přeju ať šlapou .... Kurnik, někde jsem takové měl, mrknu se do šuplete ...
Apep Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Minulý týden jsem tady v tématu České hodinky našel v nějakém vláknu vyfocenou kolekci Sportů I a II, bylo toho snad 10 kusů, možná víc, pěkné fotky, černé rámečky do ztracena, ale teď si už vůbec nemůžu vzpomenout, kde to bylo a od koho, může mne někdo navigovat? Pořád se rozhoduju, pro jakou barvu číselníku se při renovaci mých Sportů II. v Eltonu rozhodnout a tady byly všechny tehdy používané barvy ... Díky, P.
filo-boxer Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 (upraveno) Minulý týden jsem tady v tématu České hodinky našel v nějakém vláknu vyfocenou kolekci Sportů I a II, bylo toho snad 10 kusů, možná víc, pěkné fotky, černé rámečky do ztracena, ale teď si už vůbec nemůžu vzpomenout, kde to bylo a od koho, může mne někdo navigovat? Pořád se rozhoduju, pro jakou barvu číselníku se při renovaci mých Sportů II. v Eltonu rozhodnout a tady byly všechny tehdy používané barvy ... Díky, P. Myslis tohle? http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=242163 to kibi: Upraveno 25. března 2009 uživatelem filo-boxer
Apep Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Není to, co jsem měl na mysli, i když to jsou oba velice pěkné odkazy. Budu hledat dál. Díky ale stejně za ochotu
docent_tecka Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Minulý týden jsem tady v tématu České hodinky našel v nějakém vláknu vyfocenou kolekci Sportů I a II, bylo toho snad 10 kusů, možná víc, pěkné fotky, černé rámečky do ztracena, ale teď si už vůbec nemůžu vzpomenout, kde to bylo a od koho, může mne někdo navigovat? http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11675 rucicky obcas uplne nesedi, ale snad to je to, co jsi hledal
Apep Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11675 rucicky obcas uplne nesedi, ale snad to je to, co jsi hledal Je to tak, díky, já to taky mezitím našel, napadlo mě, že se pdívám do galerie - takže teď v tom mám jasno, všechny ty fotky, a nejen tyhle, jsem si stáhnul a budu se muset rozmyslet, jakou barvu číselníku a ruček mám do Eltonu napsat, že chci. Asi to ale nebudu moci řešit tak, jako pár lidí tady (kteří mají můj velký obdiv), že bych si pořídil postupně všechny varianty. Červenou, i když na těchto hodinkách byla původní, moc nechci. Modrá mi přijde fakt jako na hodinky pro děti, takže pořád zůstávám u té černé varianty. Že bych ji nakonec vybral? A ručky bílé, ne zelené? Musím se na ty fotky ještě pořádně podívat. (Omlouvám se autorovi, že jsem si je upravil, abych je měl blíž k sobě, pro srovnání).
docent_tecka Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 (upraveno) je jasne, ze volba barvy ciferniku je znacne subjektivni. Kdybych si vybiral ja, tak bych zohlednil: 1) nerez pouzdro je barevne ladeno vic do sede barvy a neni tak leskle jako chrom 2) pokud mozno co nejvetsi priblizeni originalu (zde vypadnou cervene, resp. vinove, protoze ty mely v originale drazkovane pouzdro a cervenobily vnitrni armovaci krouzek pod sklickem) 3) svitici indexy spolecne se sviticima ruckama (tady bych se v eltonu zeptal, do jake barvy bude ladena "svitici" barva, zda do zelena nebo do zluta - viz bod 2). zde vypadnou cifeniky cerno-oranzovy, cerno-zeleny, humberta atd... 4) univerzalnost noseni (zde by asi vypadl modry cifernik) sumasumarum by vyhral cerny cifernik se sviticimi indexy a s kovovyma ruckama Upraveno 26. března 2009 uživatelem docent_tecka
filo-boxer Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 ...takže pořád zůstávám u té černé varianty. Že bych ji nakonec vybral? A ručky bílé, ne zelené? Musím se na ty fotky ještě pořádně podívat. ... Par motivacnich obrazku jednech cerno-bilych v chromu
Apep Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Par motivacnich obrazku jednech cerno-bilych v chromu Tak to je přesně to, co jsem si představoval jako optimální řešení, jen tam dám černý kožený pásek, v Eltonu mi ho nabízejí za 960,-, asi to vezmu a budu to pak střídat s ocelovým tahem, co jsem měl původně na těch renovovaných Slavach - viz diskuse ve skupině Ruské hodinky. Díky moc za inspiraci
filo-boxer Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Tak to je přesně to, co jsem si představoval jako optimální řešení, jen tam dám černý kožený pásek, v Eltonu mi ho nabízejí za 960,-, asi to vezmu a budu to pak střídat s ocelovým tahem, co jsem měl původně na těch renovovaných Slavach - viz diskuse ve skupině Ruské hodinky. Díky moc za inspiraci Mas nejake blizsi informace o tom kozenem remenu z Eltonu? Fotku? Je to "normalni" plny remen, nebo s dirama ve stylu Hirsch Rally?
Apep Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 (upraveno) Mas nejake blizsi informace o tom kozenem remenu z Eltonu? Fotku? Je to "normalni" plny remen, nebo s dirama ve stylu Hirsch Rally? Poslali mi jen tuhle fotku, jinou prý nemají (jako z druhé strany, apod.), na spodku je prý jenom vyražená informace o typu kůže a tyhle řemeny prý dávají běžně k svým vyráběným hodinkám - viz část jejich dnešní** dopisu: ".... V přiložené příloze Vám zasílám fotku řemínků za 960 Kč, které jsou z pravé hovězí kůže. .... Na zadní straně žádné rozměry nejsou. Je tam uveden pouze název kůže. Na zadní straně spony žádný nápis není, je lesklá z obou stran. Tyto řemínky dáváme běžně k našim hodinkám. ...."; takže si říkám, že za 960,- Kč bych si možmá mohl snad i u p. Šímy vybrat sám něco ...? Takhle mi to přijde, že kupuju fakt zajíce v pytli PS: Snad ten druhý (černý) zprava by nebyl špatný ... Upraveno 30. března 2009 uživatelem Apep
filo-boxer Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Poslali mi jen tuhle fotku, jinou prý nemají (jako z druhé strany, apod.), na spodku je prý jenom vyražená informace o typu kůže a tyhle řemeny prý dávají běžně k svým vyráběným hodinkám - viz část jejich dnešní** dopisu: ".... V přiložené příloze Vám zasílám fotku řemínků za 960 Kč, které jsou z pravé hovězí kůže. .... Na zadní straně žádné rozměry nejsou. Je tam uveden pouze název kůže. Na zadní straně spony žádný nápis není, je lesklá z obou stran. Tyto řemínky dáváme běžně k našim hodinkám. ...."; takže si říkám, že za 960,- Kč bych si možmá mohl snad i u p. Šímy vybrat sám něco ...? Takhle mi to přijde, že kupuju fakt zajíce v pytli PS: Snad ten druhý (černý) zprava by nebyl špatný ... Teda za ty prachy bych cekal neco lepsiho. Nelibi se mi (ani jeden) a k PSII se podle me ani moc nehodi. Ja bych volil napr:Rally od Hirsch za 29,95 E, nebo, pokud to ma byt neco levnejsiho "to same" za 12,90 E od Fluco. To bile prositi u Hirsche sedi k indexum, ruckam a lunete. Muj nazor.
Apep Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 (upraveno) Teda za ty prachy bych cekal neco lepsiho. Nelibi se mi (ani jeden) a k PSII se podle me ani moc nehodi. Ja bych volil napr:Rally od Hirsch za 29,95 E, nebo, pokud to ma byt neco levnejsiho "to same" za 12,90 E od Fluco. To bile prositi u Hirsche sedi k indexum, ruckam a lunete. Muj nazor. Ten od Hirsche je perfektní, jak to objednat? V Praze asi těžko, viď? Díky moc za výborný tip, Pepa Upraveno 30. března 2009 uživatelem Apep
filo-boxer Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Ja nakupuji vetsinou zde: http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenba...nd-Rally-1.html Postovne do EU je 2,45 E a to je podle me solidni. Kde ** sehnat v Praze ti bohuzel neporadim. Nebo zkus inzerat v sekci "Koupim", treba se nekomu vali doma.
docent_tecka Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 (upraveno) k remenum - kupoval jsem je nekolikrat (jak s novymi, tak v ramci renovace) - jsou prijemne na noseni, docela vydrzely, ale podle meho nazoru ta cena neni uplne u techto zakladnich modelu adekvatni. Navic ke sportum2 by mel byt remen s dirama. Na druhou stranu ty z Eltonu maji zespoda vyrazene logo , coz treba u novych hodinek ma svoji vahu... OT - sleduji, ze se Vam taky stava, ze pismena "Honza Ondra" se prepisi na hvezdicky Upraveno 30. března 2009 uživatelem docent_tecka
Apep Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Ja nakupuji vetsinou zde: http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenba...nd-Rally-1.html Postovne do EU je 2,45 E a to je podle me solidni. Kde ** sehnat v Praze ti bohuzel neporadim. Nebo zkus inzerat v sekci "Koupim", treba se nekomu vali doma. Díky, už jsem mezitím tu stránku taky našel, nějak se zařídím, ten Hirsch se mi líbí, 18 mm je vhodný rozměr pro sporty II, že jo, ..
filo-boxer Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 (upraveno) Díky, už jsem mezitím tu stránku taky našel, nějak se zařídím, ten Hirsch se mi líbí, 18 mm je vhodný rozměr pro sporty II, že jo, .. Jo. Edit: ** test (vykal) Upraveno 30. března 2009 uživatelem filo-boxer
Apep Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 k remenum - kupoval jsem je nekolikrat (jak s novymi, tak v ramci renovace) - jsou prijemne na noseni, docela vydrzely, ale podle meho nazoru ta cena neni uplne u techto zakladnich modelu adekvatni. Navic ke sportum2 by mel byt remen s dirama. Na druhou stranu ty z Eltonu maji zespoda vyrazene logo , coz treba u novych hodinek ma svoji vahu... OT - sleduji, ze se Vam taky stava, ze pismena "Honza Ondra" se prepisi na hvezdicky Budu se těmhle dvěma písmenkům za sebou vyhýbat, jinak k tématu, bude to ten Hirsch 18 mm, díky pomoci člena fóra, ještě jednou díky
Apep Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Ten od Hirsche je perfektní, jak to objednat? V Praze asi těžko, viď? Díky moc za výborný tip, Pepa Je konec srpna a z Eltonu mi teď zrovna volali, že mi posílají mé renovované Sport II, zítra, nebo pozítří, si je budu moci vyzvednout. Hodinky by měly být kompletně renovované a termín dodání je také podle domluvy. Řemínek mám svůj, od Hirsche. Až to bude všechno v kupě, hodím sem pár fotek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se