Jiří Sedlák Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září V 1. 9. 2025 v 22:20, Peka napsal: Mna by skor zaujimalo, ci je vhodnejšie na potápanie quartz alebo mechaniky/automaty. Je to úplně jedno, záleží na tvoji osobní preferenci, potápky jsou hlavně o pouzdře, to je dělá potápkama. Jestli máš radši mechaniku, tak si kup potápky v automatu, beterkáče je dobrý mít s co nejdelší vydrží baterie to ať se do nich neleze častěji než do mechaniky na servis.
Katchabba Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září (upraveno) V 2. 9. 2025 v 7:30, Peka napsal: Ale no tak... No tak ses měl zeptat co si máš vzít do hospody... A na to ti právě odpověděl Jirka. Upraveno 6. září uživatelem Katchabba
Jiří Sedlák Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Já teda potápky můžu a do hospody skoro nechodím, beru je prostě do vody. A mám jistotu že se s nima taky vrátím na břeh. Vodotěsnost je jedna věc, ale tlustý diver stěžejky asi ta hlavní pro mě. Kdysi jsem na Hrádku utopil jedny docela pěkný 100m quartzový chrona, ne, že by do nich nateklo, ale i uchyceni integrovaného náramku bylo tak debilní, že jsem najednou koukal jak mi sjely z ruky a zmizely v hloubce. Takže je jedno, jestli máš 100, 200m, ale když vylezeš na břeh bez hodinek, tak už se ani nepodíváš, jestli do nich nahodou nenateklo. Navíc na pláži na ruce vypadají mnohem líp než počítač a kdo z nás na tý pláži potřebuje vědět víc údajů než kolik je hodin. A hlavně to víš ještě celou noc ve stanu. Čitelnost a celková odolnost včetně náramku to je oč tu běží a co z nich dělá ideální hodinky na letní dovolenou. Do hospody jsem si naposledy vzal Hamilton Murph a poté co jsem byl zatažen tehdy ještě jenom kamarádkou do průjezdu a namáčknut na zeď, byl jsem rád, že mám Murph s vypouklým safírem nad lunetou a ne SKX s úplně novou originál lunetou za nekřesťanských dva a půl a kterou jsem 3 roky předtím marně sháněl. Takhle je to na skle nic a na lunetě nic co by nešlo rozleštit. Ona by za to stála i tak, ale bez škrábanců na vložce lunety je to ještě lepší.
Jiří Sedlák Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Proto u mě vede Seiko, třeba takový kamasu jsou krásný, ale Orienty občas kvůli koncovkám někomu uletěj z ruky. Což se mi u Seika stalo jen u pětek a ne u potápek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se