Friedrich Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Nikomu tu ultimáta nedávám, možná tak leda sobě, jen navrhuji pracovat na kompromisním řešení které přijmeme všichni, stejně tak jak původní návrh. Nevím, proč to odmítáte když nejsem jediný komu se to nelíbí. Nezlob se na mne Bandicoote ale cítil jsem se vázán k tomu, co jsme zde ''vyrobili'', nebylo od nikoho žádných námitek/všem se líbily a bylo to odesláno Steinhartu hlavně kvůli návrhu jejich ceny. To, co poslali jako jejich upravený návrh zpět, nejsou ty naše hodinky ale v podstatných detailech dost jiné. Co víc dodat . . . abych to zkrátil: tyhle jsme si nevybrali a patřím k těm, kterým se nelíbí, dávám to tu najevo a jelikož se výrazně liší od těch našich tak jsem připraven je i třeba nemít. Nezatracujte ale jiné možné varianty které mohou vzejít od jiných účastníků ve snaze toho kompromisu opět dosáhnout. Nejsem ten, kdo se šprajcnul ''takhle a ne jinak''. Jsem ten, komu se spolu s dalšími něco nezamlouvá a chce hledat řešení přijatelné pro všechny tak nebo podobně, jako byl původní náš návrh.
Onisan Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 No a my ti stále opakujeme, že většina se nad návrhem Steinhartu usnesla, že ANO s vyjímkou fontu číslic ..... navíc od začátku se tady mluvio o tom, že naší ideu necháme Steinhartem dodělat a necháme je aby to dofinišovali.. Oni poslali návrh a většina z nás ho přijala s jedinou vyjímkou kterou je font číslic... Mně se také něco nezamlouvá, ale muím respektovat mínění většiny... Druhá varianta je, že se budu chovat jako ty, ale pak můžeme začít od začátku a spíš vznikne 21 hodinek, než 25 kusová limitka....
Friedrich Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Něco jiného je, řídit se hlasováním o korunce, velikosti pouzdra +/- 3 mm, barvě čísel, nápisu na dýnku. A něco jiného je, řídit se hlasováním pokud to, co je nám nabízeno na konci jako první varianta, je v celkovém vzezření někde jinde než to, co jsme navrhli my a s čím už souhlasili a počítali všichni. Pokud by se sem teď, na konci, přihlásilo 25 lidí kteří by do číselníku ''prohlasovali'' digitální display, taky byste se ozvali.
spiderer Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Něco jiného je, řídit se hlasováním o korunce, velikosti pouzdra +/- 3 mm, barvě čísel, nápisu na dýnku. A něco jiného je, řídit se hlasováním pokud to, co je nám nabízeno na konci jako první varianta, je v celkovém vzezření někde jinde než to, co jsme navrhli my a s čím už souhlasili a počítali všichni. Pokud by se sem teď, na konci, přihlásilo 25 lidí kteří by do číselníku ''prohlasovali'' digitální display, taky byste se ozvali. Zase bys mel asi pochopit, ze kvuli tomu, ze se jednomu (z 25 lidi) neco nelibi nema smysl narusovat prubeh cele akce.. cetl jsem ted vsechny prispevky o Steinhartim navrhu a krome lib-a ktery napsal ze nema nazor tu nebyl nikdo jiny komu by to vadilo a z tech dvou co byli tak se dobrovolne prizpusobili Steinhartimu reseni. Ostatnim kteri nehlasovali je to asi jedno a nebo to pro ne neni nic duleziteho
Friedrich Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Elloco a Zach650csi jsou neviditelní ?
elloco Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 -----------------------------Steinhart úprava-----------------------------X--------------------------------Naše verze--------------------------------- Když se dívám na ty dvě verze vedle sebe, tak si uvědomuju že: 1. každá má jiný rozměr pouzdra 2. každá má jinou tloušťku lunety 3. nejen, že má každá jiný font, ale i BARVU 4. je velký rozdíl, mezi fotkou hodinek a skutečností 5. rozdíl mezi obrázkem a realitou je pro mne v podstatě nepředstavitelný... Mohl by někdo šikovný provést úpravu Steinhart verze - dát tam ten náš původní font? A BARVU!
Onisan Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 to friedrich: a těch 14 co se vyjádřilo ANO je co? Ty zase nevidíš ty?
Onisan Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 to elloco: k těm p5ipomínkám jen zopakuji - a padlo to několikrát tady, nesčetněkrát na srazu, my dodáme Steinhartu maší ideu, ale je nesmyslné se tomu kdo se tím živí přesně svazovat ruce. Naším cílem je ukázat cestu a dofinišovat to především ve spolupráci se Steinhartem... protože pokud tady začneme znova rozebírat každý milimetr na již většinově přijatém číslníku tak já za troje hodinky požaduji znovu prodiskutovat a) nechci AR b ) požaduji číselník schwarzeblau c) chci krabici papírov ou imitující původní balení hodinek d) chci diamantovou korunku.... Pod heslem Pryč s kompromisem .... a přitom všem samozřejmě trvám na podobě ostatních věcí jak je udělal Steinhart... protože ten jeho návrh je konečně trošičku šmrncovní a MOJE skvělé poznámky a požadavky ho pouze povýší
elloco Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 to elloco: k těm p5ipomínkám jen zopakuji - a padlo to několikrát tady, nesčetněkrát na srazu, my dodáme Steinhartu maší ideu, ale je nesmyslné se tomu kdo se tím živí přesně svazovat ruce. Naším cílem je ukázat cestu a dofinišovat to především ve spolupráci se Steinhartem... protože pokud tady začneme znova rozebírat každý milimetr na již většinově přijatém číslníku tak já za troje hodinky požaduji znovu prodiskutovat a) nechci AR b ) požaduji číselník schwarzeblau c) chci krabici papírov ou imitující původní balení hodinek d) chci diamantovou korunku.... Pod heslem Pryč s kompromisem .... Asi si mne nepochopil. Říkám, že ty dvě verze nelze srovnávat, když má každá jiný rozměr. Změnu fontu zmiňuje více lidí. Barva byla od začátku do žluta a tady je zelená. Nebuď agresivní. Chci také diamantovou korunku!
Onisan Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Já nejsem agresivní... Jen chci názorně ukázat jak se může jevit friedrichova snaha.,.. záleží na ůhlu pohledu, ale stejně tak on dupe nožkou a chce prosadit svoje názory... jinak já mluvil o schwarzeblu..., jinak barva číslic je mi šumák... al pokud mám mluvit vážně, tak je jasné, že hodinky jsou jiné... však také Hugo netvrdil... a všichni jsme too věděli, že dělá přesný, technický nákres... ale spíše studii, skicu....
Onisan Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 A pokud mám mluvit vážně, tk diamantová korunka byla již odmítnuta... a přijata tato.. pokuid se vydáve směrem "via friedricha" tak za chvíli se vrátíme a začneme diskutovat zda to budou BUhren a nebo společenské a do hry se vrátí Gorg
spiderer Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 A pokud mám mluvit vážně, tk diamantová korunka byla již odmítnuta... a přijata tato.. pokuid se vydáve směrem "via friedricha" tak za chvíli se vrátíme a začneme diskutovat zda to budou BUhren a nebo společenské a do hry se vrátí Gorg A nebo zacnete resit opet prumer 44mm
Friedrich Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Jo, to finišování se Steinhartem, to tu děláme a jelikož budeme mít ručky dělané stejně na zakázku tak není potřeba se zuby nehty držet toho prvního návrhu, co nám poslali zpět a který o dost přetváří podobu našieho návrhu.
elloco Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Já nejsem agresivní... Jen chci názorně ukázat jak se může jevit friedrichova snaha.,.. záleží na ůhlu pohledu, ale stejně tak on dupe nožkou a chce prosadit svoje názory... jinak já mluvil o schwarzeblu..., jinak barva číslic je mi šumák... al pokud mám mluvit vážně, tak je jasné, že hodinky jsou jiné... však také Hugo netvrdil... a všichni jsme too věděli, že dělá přesný, technický nákres... ale spíše studii, skicu.... Od začátku jsem věděl, že to bude menší, či větší kompromis. Ty seš odborník na fliegry - blíží se ten Steinhartí ciferník nějakému historickému vzoru? P.S. Až mi přijde krabice, nasadím je na ruku a buď se budou líbit a já budu šťastný, jakou mám pěknou limitku - anebo se líbit nebudou a ocitnou se v rubrice prodej a udělám šťastným někoho jiného. Nic horšího se stát nemůže
Onisan Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Friedrichu, a dokážeš ve svém kokpitu pochopit, že těm 14 co řekli ano se to líbí.... ? ten steinhartí návrh... a dívám li se na všechny BUhren co mám tak jsem v podstatě nadšen, protože ten návrh se přiblížil těm původním vlastně víc než jsme uvažovali a bude šmrncovnější než BPčka....
bandicoot Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Tady je velky rozdil ve vnimani nasi party. Hrajeme na kompromis nebo na pravo vetsiny? Ac se mi to nelibi, nejvice pruchozim modelem je pravo vetsiny. Tim jsou omezeny individualni zajmy. Taky bych se tu mohl cukat, co vse jsem pro tuto limitku obetoval a ze tedy chci diamantovou krounku. Ale respektuju kazdy nazor, ktery je prezentovan nadpolovocini vetsinou.
Friedrich Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Onione, není to poprvé, co na oponenta vytahuješ rádobyvtipné infantilní nesmysly ve zřejmé snaze o jeho zesměšnění. Nepřijde ti to trochu pod úroveň ? To, že je to v politice dnes běžné ještě neznamená že to není nechutné a nízké. Má snad názor oponenta menší cenu než ten tvůj ''jedinný správný a nejlepší'' ? Jestli to tady tak je, tak první upravený Steinhart návrh, který tu tlačíš stůj co stůj, nechci protože se vzdálil našemu návrhu.
Friedrich Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Bandicoote, to mohu taky. Podívej se zpět, byl jsem pro 44, chronomag na dýnku, s jinými maličkostmi jsem buď souhlasil nebo mi na tom nezáleželo. Ale netýkalo se to přepracování našeho návrhu jako celku tak, že ty hodinky už vypadají jinak. Ta minutovka tam prostě trčí i z dálky a nesedí tam. Ztratilo to pro mě tu vyváženost jakou jsme měli na našem návrhu kde končila na vnitřní kružnici u kraje číselníku.
New Milis Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Onione, není to poprvé, co na oponenta vytahuješ rádobyvtipné infantilní nesmysly ve zřejmé snaze o jeho zesměšnění. Nepřijde ti to trochu pod úroveň ? To, že je to v politice dnes běžné ještě neznamená že to není nechutné a nízké. Má snad názor oponenta menší cenu než ten tvůj ''jedinný správný a nejlepší'' ? Jestli to tady tak je, tak první upravený Steinhart návrh, který tu tlačíš stůj co stůj, nechci protože se vzdálil našemu návrhu. Je to tady legrace. Tak vy něco vymyslíte, výrobce ten návrh docela dost změní, a ten, kterej s tím nesouhlasí, je strašnej rozvraceč. Desetkrát tady hlasujete, a ve finále je to z půlky k prdu.
B.F.G. Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Nechci vám do toho kecat, ale docela Fridricha chápu. Pokud většina z těch, co rozhodovala několikavteřinovým pohledem, tak je jasné, že zvolili Steinhart prewiev. Po hloubším studování je podle mě pravda minimálně někde uprostřed. Ten jejich návrh spíš připomíná potápky a ne letecké hodinky. Ciferník je plný "bíle barvy" a ručičky vypadají jako větrný mlýn (zejména minutovka - hodinovka a vteřinovka je defakto ok). Onione teď se na chvíli oprosti od své vize levných IWC a podívej se na to, jak to může vypadat v reálu, alternativ máš doma jistě dost. Barva indexů do zelena nebo žluta je nejen podle mě zásadní, tím více, že ty nechceš antireflex (přepokládám, že chceš docílit "starého" vzhledu), s tím zelená ale vůbec neladí. Na druhou stranu jsi kývl na takovou osklivost jako je korunka, přitom diamantová je leštěná a spolu s lunetou vypadá na leštěné limitce dokonale. Jestli to opravdu myslíte jako remake původního modelu, tak se koukněte na pár původních hodinek, indexy jsou spíš decentní a ne hovadské. Jen pro ilustraci, zkuste minutovku z původního návrhu trochu zesílit a nechat ukazovat do půlky indexů.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.