bandicoot Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Friedrichu, ted sis odpovedel sam. Pokud je zde 14 spokojenych, tak nazory vas nespokojenych ani neni treba zminovat. Nechci pritom nikoho urazit nebo omezit, ale proti cislu 14 jsou ostatni nazory zajimave, nikoliv vsak podstatne.
Gorg Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 ...tak za chvíli se vrátíme a začneme diskutovat zda to budou BUhren a nebo společenské a do hry se vrátí Gorg Jsem tady a jsem připravenej diskutovat...
Onisan Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 To all: Jedeme dál, většinovým hlasováním byl přijat steinhartí návrh.. komu se to nelíbí může odstoupit, peníze ještě nikdo nevybíral... pokud někdo odstoupí, tak jeho hodinky beru já... Tak hurá do práce: Nějaké konkrétní připomínky k tvaru, velikosti a typu číslic? Mně to sice vhovuje jako na steinhartím návrhu, ale font nebyl přijat a tak se táži. jak to udělat? btw: na friedricha již nebudu jakkoliv reagovat a poprosím aby neregovaly ani ostatní... Poj´dme konečně dělat hodinky a ne si dokazovat kdo ho má většího....
elloco Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Tak já bych prosím pěkně chtěl takovouhle barvu
Onisan Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Ta by docela šla... mám jí na Laco Luftwaffe l.e. a není to špatné Je takového vintážního vzhledu...
Kaja Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 hehe, řikám že ta žlutá má něco do sebe
bandicoot Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Zluta ano, ale mene vyrazna. Rozhodne jsem ale pro jednu jedinou barvu. edit: cim vyraznejsi bude barva tim subtilnejsi bych chtel font. A nezapomente na lestene rucky. S vyraznou zlutou by ty hodinky mohly ztratit kyzeny high end vzhled.
Onisan Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Zluta ano, ale mene vyrazna. Rozhodne jsem ale pro jednu jedinou barvu. Tak to určitě.... jednu barvu!!! Jinak by to byl cirkus Humberto
Vlastimil Talanda Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Zluta ano, ale mene vyrazna. Rozhodne jsem ale pro jednu jedinou barvu. edit: cim vyraznejsi bude barva tim subtilnejsi bych chtel font. A nezapomente na lestene rucky. S vyraznou zlutou by ty hodinky mohly ztratit kyzeny high end vzhled. souhlas
Kaja Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Mě se tam taky líbí ten mohutnej nános barvy, teda alespoň to tak vypadá...
Gorg Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 ...tak kde jsme to přestali.... ...aha pořádný hodinky, pro pořádný chlapy... ...tak jeden nástřel zde.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...a Onione hned to nemaž, je to recese sakrblé...i když nadějě umírá poslední
Zach650csi Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Když už ten meč kata Mydláře místo minutovky,tak to odlehčit tenčím fontem a v kombinaci s leštěnými ručkami tu žlutou méně výraznou.
kejklik Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Za 3/25 objednávky bych si dovolil: - minutovka zasahující do indexu je OK, na první kouknutí je vidět čas bez nutného prodlužování osy minutovky k okraji ciferníku. - vteřinovka s delší zádí = délka hodinovky je OK - vyváženost délek - vteřinovka až do kraje ciferníku - OK - barva indexů a cifer - více do žluta je zajímavá, ale není to jen tím, že na originálech za 70 let původní barva zežloutla? - nediskutovala se síla vteřinovky - silná rafička vypadá zajímavě, vzhledem k velké rychlosti dokáže upoutat. - jsem pro jemnější font, než nabízí Stein. Otázkou je, jak bude vypadat jemná cifra po nánosu luminoforu a jaká bude čitelnost jemné cifry za šera až tmy.
Jaryn Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Ano, původní zežloutla a tak žlutá bude víc vintage, protože luminofor už nezežloutne a silnější vrstva bude v noci líp svítit
Frantik Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Tady se to pres vikend ale pekne rozjelo. Za sebe jsem pro navrh Steinhartu - delky i sirky vsech rucek jsou dle me ok a vyvazene. Font trochu subtilnejsi a hlavne dozluta, dozluta!!!!!
šíma Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Za 3/25 objednávky bych si dovolil: - minutovka zasahující do indexu je OK, na první kouknutí je vidět čas bez nutného prodlužování osy minutovky k okraji ciferníku. - vteřinovka s delší zádí = délka hodinovky je OK - vyváženost délek - vteřinovka až do kraje ciferníku - OK - barva indexů a cifer - více do žluta je zajímavá, ale není to jen tím, že na originálech za 70 let původní barva zežloutla? - nediskutovala se síla vteřinovky - silná rafička vypadá zajímavě, vzhledem k velké rychlosti dokáže upoutat. - jsem pro jemnější font, než nabízí Stein. Otázkou je, jak bude vypadat jemná cifra po nánosu luminoforu a jaká bude čitelnost jemné cifry za šera až tmy. Co se týká ruček, tak GS (logicky) nabízí co má a to se týká i vteřinovky. Já už bych to nekomplikoval. Už jsem se nastavil na duben...
Hugo14 Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Tady se to pres vikend ale pekne rozjelo. Za sebe jsem pro navrh Steinhartu - delky i sirky vsech rucek jsou dle me ok a vyvazene. Font trochu subtilnejsi a hlavne dozluta, dozluta!!!!! S tou žlutou bych to já osobně nepřeháněl. Dávám přednost nažloutlému nádechu, nikoliv žlutému. Silné a výrazné barvy luminiscence je například to jediné, proč se mi nelíbí Archimede Vintage. Nicméně se přizpůsobím většině. Font může být subtilnější (v tom mém návrhu je to původní font sražený vodorovně o 20%), nicméně se mi líbí i ten GS. Ale opět - ten je mi vcelku jedno a přizpůsobím se.
Luk Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Volil bych také světlejší odstín. C3 nebo Natural. Je třeba zjistit co udělá s odstínem luminiscece modrý AR na sklíčku. Jak se změní?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
B.F.G. Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Volil bych také světlejší odstín. C3 nebo Natural. Je třeba zjistit co udělá s odstínem luminiscece modrý AR na sklíčku. Jak se změní?? Co já vdidím na B-Uhr tak nijak.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.