Nowis Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Rád bych se optal, jestli někdo nemá tušení, zda je možnost někde sehnat sklíčko na tyto hodinky a jestli ano tak kde? Děkuji za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Čas od času bývá na Aukru a nebo Elton hodinářská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 nemam Vas rad, tie cierne su NAJ a neviem ich zohnat.!!! a tieto niekto fixkou tunil tak som musel cistit cifernik Zdravím, mohu se zeptat, kde se dá sehnat takovýto řemínek, nikde se mi ho nedaří najít. Děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Ebay, ak najdem doma toho predajcu tak ti poslem link. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Ebay, ak najdem doma toho predajcu tak ti poslem link. Sent from my iPhone using Tapatalk Děkuju mockrát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Nová akvizice, zlaté Prim TV s "nožkovým" pouzdrem ve velmi slušném stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Nová akvizice, zlaté Prim TV s "nožkovým" pouzdrem ve velmi slušném stavu No pěkně pěkně, to si ještě zabastlíš než budou v původním stavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Jojo, pěknej bastlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Díky, můžu se vás pánové zeptat, zda-li by do nich měl patřit ciferník ve stejné barvě jako je v TV, které mají stěžejky "uvnitř" pouzdra? Tj. krémový?Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Díky, můžu se vás pánové zeptat, zda-li by do nich měl patřit ciferník ve stejné barvě jako je v TV, které mají stěžejky "uvnitř" pouzdra? Tj. krémový?DěkujiPohledej fotky, všecko tady je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Jo jo hledal jsem a našel jsem je v Katalogu hodinek Prim, který je zde na fóru k dispozici a dále našel jsem i pár ostatních fotek s krémovým ciferníkem. Takže by bylo nasnadě vysvětlení, že se jedná o modrý ciferník z modrých TV, ale tento je o mnoho odstínů tmavší a bohužel nemůžu najít pro toto vysvětlení. Předem děkuji, kdyby někdo měl s takovou barvou zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 (upraveno) Jo jo hledal jsem a našel jsem je v Katalogu hodinek Prim, který je zde na fóru k dispozici a dále našel jsem i pár ostatních fotek s krémovým ciferníkem. Takže by bylo nasnadě vysvětlení, že se jedná o modrý ciferník z modrých TV, ale tento je o mnoho odstínů tmavší a bohužel nemůžu najít pro toto vysvětlení. Předem děkuji, kdyby někdo měl s takovou barvou zkušenost.Do tohohle zlaceného pouzdra s nožkami patří zlatý ciferník a rámeček, styl jako ve fialových televizích. Vnitřek z těchhle je z novějších šedomodtých a patří do chromovaného pouzdra bez nožek. Správný vzhled máž v příspěvku 41 NA TÉTO STRÁNCE. Upraveno 16. srpna 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Děkuju mockrát za odpověď a omlouvám se, že otravuju takhle při sobotě Ještě jsem teď porjížděl fórum a našel jsem tento typ hodinek, který vypadá, že mohl sloužit jako vnitřnosti do nožičkového pouzdra, tedy samozřejmě s jinými ručkami jště jednou díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Tohle je bastl, ten vnitřek patří do stejného pouzdra, v jakém je, jenže do chromovaného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Tak moje 3 TV hezky pohromadě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanaHan Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Ahoj, dostala jsem se k tátovým starým zlatým televizím, které jsou funkční, ciferník a ručičky jsou v pořádku, ale pouzdro je totálně "orvané" - táta s nimi opravoval celý dům a z ruky je nesundával na žádnou činnost... Myslíte, že je nějaká šance, že bych někde v bazaru nebo na aukru nebo někde narazila na nefunkční televize s pěkným pouzdrem? Nebo je nějaká jiná možnost, jak ty hodinky zrenovovat? Navíc u nich chybí korunka - dá se nahradit nějakou současnou, nebo je taky třeba hledat jinou třeba z nějakého "vraku"? Asi nemusím dodávat, že jsem v tomto odvětví absolutní začátečník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Na nefunkční televize ve slušném stavu se občas na aukru narazit dá, chce to hlídat. Korunku by teoreticky měl mít ještě stále každý slušnější hodinář někde v šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanaHan Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Supr. Díky za info! Pokud se mi to povede dát nějak dohromady, určitě se tady pochlubím. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Něco přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Něco přidámHmmmmmm ty ale jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se