Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 1. 2025 v 4:54, Irwinek napsal:

Hezký,  ale s tou manželkou se mi to líbilo víc 🙂

Rozšířit  

Díky 😌 no ono to tak i půjde zpátky asi. Tohle je jen pokus, jeden z mnoha.

Baví mě ta možnost různých kombinací. Něco jedinečného a to že můžu zkusit téměř cokoliv. Chtěl bych ciferník malovaný, ne jen potištěný. Koupit prázdný cifr není problém, ale na malování jsem levý 😄 přemýšlím nad nějakou variantou úpravy fotky, aby to vypadalo jako malované a následně to potisknout na cifr. Uvidím 😌 

Odesláno

Pochlubím se tady zase něčím. Tentokrát pro jednoho kolegu pacienta z FB skupiny... Vše seskládano na přání. NH72a, zelený kroužek s lumi body místo cifru, výměna chapter ringu na nerezový, safírové sklo,...

IMG_0036.jpeg

IMG_0030.jpeg

IMG_0028.jpeg

Odesláno (upraveno)

Pokus o výrobu vlastního cifru...

Objednal jsem pouzdro (ještě je a cestě), který má ciferník o rozměru, jaký se v podstatě nedělá 😄 😄 takže něco musím píchnout sám...

IMG_0060.jpeg

IMG_0056.jpeg

IMG_0053.jpeg

IMG_0050.jpeg

Upraveno uživatelem Lukáš3
Odesláno

Tak tenhle číselník se mi hodně líbí. Pls, chceš li, někdy sem hoď technologii. Rád bych totiž věděl, jak lze dále rozvíjet, nebo kde jsou hranice Tebou aplikovaného postupu. Pokud je však technologie "tajná", tak pokračuj dál v bádání a prezentuj "jen" výsledky!

Odesláno (upraveno)

Není to nic tajného 😌 ale asi zatím ani nic extra zajímavého 😄... Jedná o hliníkovou tabulku. Zkouším několik tloušťek. Od 0,3mm po 1mm.

image.thumb.jpeg.b06658371d926ef295e4fd0fa9847664.jpeg

image.thumb.jpeg.97b5b35bae952b0276522ed97f9123ff.jpeg

Na tyhle standardní rozměry ciferníku mám vzor starý cifr ze seiko 5. Na chystaný 37mm si musím vyrobit nějaký mustr, ze silného plechu nebo tak něco.

Pak už zkouším... Na řadu přišlo malé kladivo. Potom lehké vyhlazení a přleštění. Ale vypadá to trochu spíš jako alobal 😄

image.thumb.jpeg.6832baa72a7482b0e643f909f3bafa5b.jpeg

Potom druhá varianta "aka měsíční pláň". 

Tam to bylo o modelářské brusce a keramické frézce.

image.thumb.jpeg.5c5549c461d9be96b2803fa24c7d2e1a.jpeg

• Dát hlas 4
Odesláno (upraveno)

Dorazilo nový pouzdro. Spousta ruček. Ciferniky kvůli velikosti všechno #homemade... Ciferniky jsem nachystal a veškerou úprava dělala manželka 😌 je šikovná!

IMG_0033.jpeg

IMG_0030.jpeg

IMG_0028.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Tento týden se u nás pošťák zastavil hned několikrát 😄... 

Tentokrát opět další pouzdro, spoustu ručiček, nějaké ciferníky...

Nejdřív jsem poskládal něco pro sebe. Chtěl jsem zkusit nějaký pořádný tooly. A zároveň něco výstředního. Takže tahle obří korunka, brutálně vypouklý safír. Jako bonus 36mm. S korunkou rovných 45mm

IMG_0143.jpeg

IMG_0144.jpeg

IMG_0145.jpeg

IMG_0149.jpeg

IMG_0150.jpeg

Odesláno

Tento úlet je fakt dobrý. Znaky na číselníku nepoznávám, jestli to je klingonština nebo co, ale miluju ty etra vypouklé safíry. Pouzdro materiál titan, nebo pískovené? Ty ručky svítí? A vevnitř je co prosím tě...

Sleduji tvé kreace, skeletony moc nemusím, většinou to má blbou čitelnost, ale možná to v reálu je lepší. Pokusy s cifry zajímavé ale nevyprovokovaly mě k reakci, až tady ten zjev :) 👍

Ať se daří!

Odesláno
  V 1. 2. 2025 v 20:17, Snekofon napsal:

Tento úlet je fakt dobrý. Znaky na číselníku nepoznávám, jestli to je klingonština nebo co, ale miluju ty etra vypouklé safíry. Pouzdro materiál titan, nebo pískovené? Ty ručky svítí? A vevnitř je co prosím tě...

Sleduji tvé kreace, skeletony moc nemusím, většinou to má blbou čitelnost, ale možná to v reálu je lepší. Pokusy s cifry zajímavé ale nevyprovokovaly mě k reakci, až tady ten zjev :) 👍

Ať se daří!

Rozšířit  

Je to japonština. 😌 

Pouzdro je pískovaná ocel. Jj ručky svítí

image.thumb.jpeg.d409d7c578e1898612e65c4fede5182f.jpeg

a uvnitř tika NH38 😌

Ty pokusy o cifr, jsou v počátcích. Opravdu zatím jen pokusy ¯\_(ツ)_/¯. 

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Díky za rychlou odpověď ! Mně se ty MING ručky vždycky strašně líbily a vlastně to Agáta pouzdro taky, akorát bylo vždycky hrozně velké a sklo na kopec, k tomu ten číselník, musím říct že se ti povedlo tady složit několik mých hraničních chrono úchylek do pěkného celku, ani nevadí že to není bronzové :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...