Lukáš3 Odesláno 16. ledna Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna V 16. 1. 2025 v 4:54, Irwinek napsal: Hezký, ale s tou manželkou se mi to líbilo víc Rozšířit Díky no ono to tak i půjde zpátky asi. Tohle je jen pokus, jeden z mnoha. Baví mě ta možnost různých kombinací. Něco jedinečného a to že můžu zkusit téměř cokoliv. Chtěl bych ciferník malovaný, ne jen potištěný. Koupit prázdný cifr není problém, ale na malování jsem levý přemýšlím nad nějakou variantou úpravy fotky, aby to vypadalo jako malované a následně to potisknout na cifr. Uvidím
Lukáš3 Odesláno 18. ledna Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna Pochlubím se tady zase něčím. Tentokrát pro jednoho kolegu pacienta z FB skupiny... Vše seskládano na přání. NH72a, zelený kroužek s lumi body místo cifru, výměna chapter ringu na nerezový, safírové sklo,...
Lukáš3 Odesláno 19. ledna Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna (upraveno) Pokus o výrobu vlastního cifru... Objednal jsem pouzdro (ještě je a cestě), který má ciferník o rozměru, jaký se v podstatě nedělá takže něco musím píchnout sám... Upraveno 19. ledna uživatelem Lukáš3
Bert Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Tak tenhle číselník se mi hodně líbí. Pls, chceš li, někdy sem hoď technologii. Rád bych totiž věděl, jak lze dále rozvíjet, nebo kde jsou hranice Tebou aplikovaného postupu. Pokud je však technologie "tajná", tak pokračuj dál v bádání a prezentuj "jen" výsledky!
Lukáš3 Odesláno 19. ledna Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna (upraveno) Není to nic tajného ale asi zatím ani nic extra zajímavého ... Jedná o hliníkovou tabulku. Zkouším několik tloušťek. Od 0,3mm po 1mm. Na tyhle standardní rozměry ciferníku mám vzor starý cifr ze seiko 5. Na chystaný 37mm si musím vyrobit nějaký mustr, ze silného plechu nebo tak něco. Pak už zkouším... Na řadu přišlo malé kladivo. Potom lehké vyhlazení a přleštění. Ale vypadá to trochu spíš jako alobal Potom druhá varianta "aka měsíční pláň". Tam to bylo o modelářské brusce a keramické frézce. Upraveno 19. ledna uživatelem Lukáš3 4
Lukáš3 Odesláno 21. ledna Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna Špatně se to fotí. Ale manželka si hrála s bruskou. A podle mě moooc fajn
kopis Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Parádní projekty, tyhle poslední jsou moc fajn, jen tak dál
Lukáš3 Odesláno 21. ledna Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna V 21. 1. 2025 v 16:38, kopis napsal: Parádní projekty, tyhle poslední jsou moc fajn, jen tak dál Rozšířit Díky
Lukáš3 Odesláno 29. ledna Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna (upraveno) Dorazilo nový pouzdro. Spousta ruček. Ciferniky kvůli velikosti všechno #homemade... Ciferniky jsem nachystal a veškerou úprava dělala manželka je šikovná! Upraveno 29. ledna uživatelem Lukáš3 1 1
Lukáš3 Odesláno 29. ledna Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna A pro dnešek poslední. Ale na zítra už se zase něco chystá uu
Lukáš3 Odesláno 29. ledna Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna No nedalo ji to a ještě ciferník od manželky zku*vil
Lukáš3 Odesláno 1. února Autor Nahlásit Odesláno 1. února Tento týden se u nás pošťák zastavil hned několikrát ... Tentokrát opět další pouzdro, spoustu ručiček, nějaké ciferníky... Nejdřív jsem poskládal něco pro sebe. Chtěl jsem zkusit nějaký pořádný tooly. A zároveň něco výstředního. Takže tahle obří korunka, brutálně vypouklý safír. Jako bonus 36mm. S korunkou rovných 45mm
Snekofon Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Tento úlet je fakt dobrý. Znaky na číselníku nepoznávám, jestli to je klingonština nebo co, ale miluju ty etra vypouklé safíry. Pouzdro materiál titan, nebo pískovené? Ty ručky svítí? A vevnitř je co prosím tě... Sleduji tvé kreace, skeletony moc nemusím, většinou to má blbou čitelnost, ale možná to v reálu je lepší. Pokusy s cifry zajímavé ale nevyprovokovaly mě k reakci, až tady ten zjev Ať se daří!
Lukáš3 Odesláno 1. února Autor Nahlásit Odesláno 1. února V 1. 2. 2025 v 20:17, Snekofon napsal: Tento úlet je fakt dobrý. Znaky na číselníku nepoznávám, jestli to je klingonština nebo co, ale miluju ty etra vypouklé safíry. Pouzdro materiál titan, nebo pískovené? Ty ručky svítí? A vevnitř je co prosím tě... Sleduji tvé kreace, skeletony moc nemusím, většinou to má blbou čitelnost, ale možná to v reálu je lepší. Pokusy s cifry zajímavé ale nevyprovokovaly mě k reakci, až tady ten zjev Ať se daří! Rozšířit Je to japonština. Pouzdro je pískovaná ocel. Jj ručky svítí a uvnitř tika NH38 . Ty pokusy o cifr, jsou v počátcích. Opravdu zatím jen pokusy ¯\_(ツ)_/¯. 1 1
Snekofon Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Díky za rychlou odpověď ! Mně se ty MING ručky vždycky strašně líbily a vlastně to Agáta pouzdro taky, akorát bylo vždycky hrozně velké a sklo na kopec, k tomu ten číselník, musím říct že se ti povedlo tady složit několik mých hraničních chrono úchylek do pěkného celku, ani nevadí že to není bronzové
Lukáš3 Odesláno 1. února Autor Nahlásit Odesláno 1. února @Snekofon chvíli je ponosím a budou na prodej... Takže můžeš vyzkoušet
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se