Tomasak Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 (upraveno) Tak by byly dostupné-tj.limit do 100 00CZK. Co doporučíte? Můj poslední objev: Vulcain Nautical cena: 3800USD abych nezapomněl v ceně je inhouse manuální kalibr: Vulcain Cricket V10 ! Z D E odkaz A jaké jsou ty Vaše? Upraveno 16. února 2009 uživatelem Tomasak
CzechJoker Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Mě by se asi docela rychle okoukaly. Za sebe bych v kategorii definitivních hodinek volil něco střídmějšího. Ale protože takové hodinky asi určitě neexistují...
Ejabejaroz Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Definitivní hodinky To je oxymoron, podobně jako slušný politik nebo americká kultura
farářskej Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Když se řekne definitivní hodinky, tak si představím sám sebe, jak sedím v koženým ušáku v butiku u Bregueta nebo Blancpainu a chci jít na cigáro...
mengelis Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 jo, tak to by byl PP butik na Place Vendome, přenocování v Ritzu, samozřejmě
911 Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Když se řekne definitivní hodinky, tak si představím sám sebe, jak sedím v koženým ušáku v butiku u Bregueta nebo Blancpainu a chci jít na cigáro... doutnicek by ti byl nabidnut v salonku a jeste vybornou kavu. vlastni zkusenost z jineho kramu.
PhoeniX Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 doutnicek by ti byl nabidnut v salonku a jeste vybornou kavu. vlastni zkusenost z jineho kramu. V Ulysse Nardin?
Jay Doll Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 No když já jsem viděl nadpis DEFINITIVNÍ HODINKY tak jsem tady čekal přehlídku hodinek do rakve...
911 Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 V Ulysse Nardin? no byl to jiny obor. diamanty, Cartier, Van Cleef & Arpels a Graff. ale v tomto byznisu je to standard. jinak zkusenost s HH obchodem mam taky a musim rict, ze tak prijemny pocit jsem taky dlouho v obchode nemel. prestoze jsem rekl, ze si nic nekoupim, ze jsem pouze milovnik hodinek a ze ted na to proste nemam, tak byli prijemni a venovali se mi pres 30min, dali kavu a vysvetlovali a ukazovali a vysvetlovali. proste parada.
PhoeniX Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 no byl to jiny obor. diamanty, Cartier, Van Cleef & Arpels a Graff. ale v tomto byznisu je to standard. jinak zkusenost s HH obchodem mam taky a musim rict, ze tak prijemny pocit jsem taky dlouho v obchode nemel. prestoze jsem rekl, ze si nic nekoupim, ze jsem pouze milovnik hodinek a ze ted na to proste nemam, tak byli prijemni a venovali se mi pres 30min, dali kavu a vysvetlovali a ukazovali a vysvetlovali. proste parada. Díky. Nedávno jsem zažil něco podobného v Praze. Šlo o butik velké a slavné firmy. Taky povídám, že jejich hodinky si nebudu moci nikdy dovolit. Hned mi nabízeli kávu, kterou jsem slušně odmítl. Ale popovídal jsem si pěkně.
sibirnaya Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 (upraveno) nevim, jestli jsem stara skola, nebo cim to je, ale ziju podle: bez penez do hospody nelez. Tak nejak se nechodim do kramu jen divat, az na hodne velke vyjimky, pripada mi to ponekud nepatricne -Resp. pripadam si trapne, ze prodejce okradam o cas, atd.. abych se vratil k tematu, do kila definintivni hodinky nevim.. asi bych si koupil opet Becka co mam, jsem s nima navysost spokojen. Upraveno 16. února 2009 uživatelem sibirnaya
gas Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 nevim, jestli jsem stara skola, nebo cim to je, ale ziju podle: bez penez do hospody nelez. Tak nejak se nechodim do kramu jen divat, az na hodne velke vyjimky, pripada mi to ponekud nepatricne -Resp. pripadam si trapne, ze prodejce okradam o cas, atd.. to neřeš doba pokročila, mě chodí do obchodů kvanta lidí co hned ve vchodu hlásí, že se chtějí jen pokochat
PhoeniX Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 nevim, jestli jsem stara skola, nebo cim to je, ale ziju podle: bez penez do hospody nelez. Tak nejak se nechodim do kramu jen divat, az na hodne velke vyjimky, pripada mi to ponekud nepatricne -Resp. pripadam si trapne, ze prodejce okradam o cas, atd.. abych se vratil k tematu, do kila definintivni hodinky nevim.. asi bych si koupil opet Becka co mam, jsem s nima navysost spokojen. Záleží na situaci. Když vidím, že je v krámu prázdno + jsem zrovna moc zvědavý, tak se odhodlám. Jinak pravidelně takovou turistiku neprovozuji.
Návštěvník Tada Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 S podobným pocitem jsem se v Lichtenštejnsku taky trochu pral, když už jsem zkoušel 20té hodinky o kterých jsem věděl, že si je dřív jak za 5let nekoupím. Ale nákup opravdu drahých hodinek je záležitost, kterou prostě nelze uspěchat a vyžaduje několik návštěv obchodu aniž by si člověk něco odnesl.
sibirnaya Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 nevim, dokud sem nemel, koukal sem jen za vylohou, az bylo nasporeno, vesel jsem dovnitr, vyzkousel, a byl li spokojen, zakoupil..
Viktor Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Definitivní hodinky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 nevim, dokud sem nemel, koukal sem jen za vylohou, az bylo nasporeno, vesel jsem dovnitr, vyzkousel, a byl li spokojen, zakoupil.. Jo, taky je mi vnitřně příjemnější tenhle postup, ale občas ujedu. V roce 2009 se mi to ale ještě nestalo
PhoeniX Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 (upraveno) nevim, dokud sem nemel, koukal sem jen za vylohou, az bylo nasporeno, vesel jsem dovnitr, vyzkousel, a byl li spokojen, zakoupil.. Na hodinky za 7.500.000 CZK tu asi nebude mít nikdo. Ale třeba se pletu. To se nedá odolat nepodívat se. Alespoň v mém případě tedy, hne to se mnou. Upraveno 16. února 2009 uživatelem PhoeniX
sibirnaya Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 ja mam v planu juknout na ty rolady. ale s tim, ze prkenice bude nadita, a pokud budou ok, tak je beru. jen pha je pro me proste pres den temer nerealna, kazdopadne po dovolene pristi tyden to chci resit... a to by byly i moje definitivni hodinky, ale trosku nad limit... Na hodinky za 7.500.000 CZK tu asi nebude mít nikdo. Ale třeba se pletu. To se nedá odolat. jak rikali v pulp fiction - co mi neni rovno, po tom je mi hovno. jeste ze se muzeme kochat aspon tapetama co postuje snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se