Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak by byly dostupné-tj.limit do 100 00CZK.

Co doporučíte?

Můj poslední objev:

Vulcain Nautical

cena: 3800USD

abych nezapomněl v ceně je inhouse manuální kalibr: Vulcain Cricket V10 !

Vulcain100107064R_big.jpg

Photo2380.jpg

00000000169.jpg

vulcain_cricket_nautical_01_03.jpg

Z D E odkaz

A jaké jsou ty Vaše?

Upraveno uživatelem Tomasak
  • Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Když se řekne definitivní hodinky, tak si představím sám sebe, jak sedím v koženým ušáku v butiku u Bregueta nebo Blancpainu a chci jít na cigáro... :)

doutnicek by ti byl nabidnut v salonku a jeste vybornou kavu. vlastni zkusenost z jineho kramu.

Odesláno
V Ulysse Nardin? :)

no byl to jiny obor. diamanty, Cartier, Van Cleef & Arpels a Graff. ale v tomto byznisu je to standard. jinak zkusenost s HH obchodem mam taky a musim rict, ze tak prijemny pocit jsem taky dlouho v obchode nemel. prestoze jsem rekl, ze si nic nekoupim, ze jsem pouze milovnik hodinek a ze ted na to proste nemam, tak byli prijemni a venovali se mi pres 30min, dali kavu a vysvetlovali a ukazovali a vysvetlovali. proste parada.

Odesláno
no byl to jiny obor. diamanty, Cartier, Van Cleef & Arpels a Graff. ale v tomto byznisu je to standard. jinak zkusenost s HH obchodem mam taky a musim rict, ze tak prijemny pocit jsem taky dlouho v obchode nemel. prestoze jsem rekl, ze si nic nekoupim, ze jsem pouze milovnik hodinek a ze ted na to proste nemam, tak byli prijemni a venovali se mi pres 30min, dali kavu a vysvetlovali a ukazovali a vysvetlovali. proste parada.

Díky. :) Nedávno jsem zažil něco podobného v Praze. Šlo o butik velké a slavné firmy. Taky povídám, že jejich hodinky si nebudu moci nikdy dovolit. Hned mi nabízeli kávu, kterou jsem slušně odmítl. Ale popovídal jsem si pěkně. :)

Odesláno (upraveno)

nevim, jestli jsem stara skola, nebo cim to je, ale ziju podle: bez penez do hospody nelez. Tak nejak se nechodim do kramu jen divat, az na hodne velke vyjimky, pripada mi to ponekud nepatricne -Resp. pripadam si trapne, ze prodejce okradam o cas, atd..

abych se vratil k tematu, do kila definintivni hodinky nevim.. asi bych si koupil opet Becka co mam, jsem s nima navysost spokojen.

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno
nevim, jestli jsem stara skola, nebo cim to je, ale ziju podle: bez penez do hospody nelez. Tak nejak se nechodim do kramu jen divat, az na hodne velke vyjimky, pripada mi to ponekud nepatricne -Resp. pripadam si trapne, ze prodejce okradam o cas, atd..

to neřeš doba pokročila, mě chodí do obchodů kvanta lidí co hned ve vchodu hlásí, že se chtějí jen pokochat :D

Odesláno

abych se vratil k tematu, do kila definintivni hodinky nevim.. asi bych si koupil opet Becka co mam, jsem s nima navysost spokojen.

Záleží na situaci. Když vidím, že je v krámu prázdno + jsem zrovna moc zvědavý, tak se odhodlám. Jinak pravidelně takovou turistiku neprovozuji.

Návštěvník Tada
Odesláno

S podobným pocitem jsem se v Lichtenštejnsku taky trochu pral, když už jsem zkoušel 20té hodinky o kterých jsem věděl, že si je dřív jak za 5let nekoupím. Ale nákup opravdu drahých hodinek je záležitost, kterou prostě nelze uspěchat a vyžaduje několik návštěv obchodu aniž by si člověk něco odnesl.

Návštěvník Tada
Odesláno
nevim, dokud sem nemel, koukal sem jen za vylohou, az bylo nasporeno, vesel jsem dovnitr, vyzkousel, a byl li spokojen, zakoupil..

Jo, taky je mi vnitřně příjemnější tenhle postup, ale občas ujedu. V roce 2009 se mi to ale ještě nestalo :D

Odesláno (upraveno)
nevim, dokud sem nemel, koukal sem jen za vylohou, az bylo nasporeno, vesel jsem dovnitr, vyzkousel, a byl li spokojen, zakoupil..

Na hodinky za 7.500.000 CZK tu asi nebude mít nikdo. Ale třeba se pletu. :) To se nedá odolat nepodívat se. Alespoň v mém případě tedy, hne to se mnou.

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odesláno

ja mam v planu juknout na ty rolady. ale s tim, ze prkenice bude nadita, a pokud budou ok, tak je beru. jen pha je pro me proste pres den temer nerealna, kazdopadne po dovolene pristi tyden to chci resit... a to by byly i moje definitivni hodinky, ale trosku nad limit...

Na hodinky za 7.500.000 CZK tu asi nebude mít nikdo. Ale třeba se pletu. :) To se nedá odolat.

jak rikali v pulp fiction - co mi neni rovno, po tom je mi hovno. jeste ze se muzeme kochat aspon tapetama co postuje snow :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...