Conrad Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 ...a jak jinak než vlastním? použitím cizího popela by nebyly definitivní pro tebe , ale pro něj To je zjednodušování,otázka zní zda to budou tvoje hodinky když místo aby jsi se na ně díval budeš se v nich jen přesejpat a ještě ke všemu je tvůj vnuk dá do frcu vedle karlínské non stop herny.
Ruda Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 To je zjednodušování,otázka zní zda to budou tvoje hodinky když místo aby jsi se na ně díval budeš se v nich jen přesejpat a ještě ke všemu je tvůj vnuk dá do frcu vedle karlínské non stop herny.
H-B Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Definitivní... asi záleží taky na věku, ve kterém si je kdo kupuje. Jinak je to přesně jak říká YPO, až na horní patra hodinařiny je to prostě spotřební zboží, v podstatě módní doplněk. Jistě, se stoupající cenou očekávám, že budou kvalitnější a déle mi vydrží ve funkčním a vzhledově uspokojivém stavu. Ale definitivní? Copak si někdo kupuje definitivní džíny nebo slipy ?
Balet Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Definitivní... asi záleží taky na věku, ve kterém si je kdo kupuje. Jinak je to přesně jak říká YPO, až na horní patra hodinařiny je to prostě spotřební zboží, v podstatě módní doplněk. Jistě, se stoupající cenou očekávám, že budou kvalitnější a déle mi vydrží ve funkčním a vzhledově uspokojivém stavu. Ale definitivní? Copak si někdo kupuje definitivní džíny nebo slipy ? Džíny ano... Ne pochopitelně jedny, ale pořád stejný model.
Viktor Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Džíny ano... Ne pochopitelně jedny, ale pořád stejný model. Jen číslo se mění .
Tomasak_CZ Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Tak se mi to zde nějak zvrhlo. ohledně definice DEFINITIVNI - asi hodinky které by jste si chtěli nechat napořád, které po Vás zbydou (jak tu někdo trefně poznamenal)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se