Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak nějak má podivné chutě zkusit ty svíticí trubky. Našel jsem si Traser P96 Outdoor Pioneer Evolution Black. Jenomže já jakožro milovník menších hodinek si vůbec nedokážu představit těch 44 mm. Mám zápěstí tak 17,5 cm. Máte někdo přímou zkušenost?

Pak je ještě cesta Luminox 0301, kde je rozměr 39 mm, ale mají minerál a celkově nemají tu šťávu.

Odesláno

Já jsem zatím všech velikých hodinek litoval. Až vystřízliví to prvotvní nadšení z koupě, začnou tě ty hodinky na relativně malém zápěstí štvát a 44 mm, to už jsou pořádný budíky.

Odesláno

Ještě jsem si vzpomněl, že jsem měl pár týdnů Casioak B2100, což jsou papírově 45,4 mm, což je ještě víc. A jako dalo se to nosit - ano bylo to větší, ale mě nebavily celkově, takže jsem je prodal.

Odesláno

chce to vyzkoušet, někdy i větší průměr pouzdra nevadí, pokud je rozteč (lug to lug) v rozumných mezích. Černé hodinky obecně dokáží být taky opticky menší. Ty různé G-Shocky jsou sice masivní, ale mívají poměrně malý cifr, což taky opticky zmenšuje.

Odesláno

Tak díky @Jiří Štencek, který který jednoho kolegu propustil a druhý se ještě teď klepe strachy, jsem získal tuto fotku. Pozor sranda! O práci nikdo nepřišel - teda aspoň doufám :). Z fotky tedy vyplívá, že to asi půjde. Děkuji Jirko

g+t.JPG

Odesláno

A takhle to má být! Nikdo o práci nepřišel, ale černý puntík byl udělen :D Díky za fotku a jsem rád, že pomohla!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...