Přejít na obsah

Citizen NY0040-25Y žlutá varianta

Lukk

Doporučené příspěvky

Ahoj,

dlouho jsem ani nevěděl, že Citizen krátce vyráběl i tuhle krásně žlutou variantu jinak dobře známých Promaster-Diverů. Dělo se tak asi na samém začátku produkce koncem devadesátek, takže sehnat je dneska v pěkném stavu je prakticky nemožné. Napadlo mě, jestli tu někdo neví, kde se dají objednávat díly na staré Citizeny. Třeba by se dal ten žlutý číselník objednat z nějakých skladových zásob a prostě ho přehodit do nových hodinek. Myslíte, že je to reálné? Díky

12_0.jpg

RARE Yellow Dial NY0040 Citizen NY0040-25Y 200m Dive Watch | WatchCharts  Marketplace

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejně je to zvláštní, na Seiko se všechno sežene, ale Citizen ani v druhovýrobě kde nic, tu nic... 

Jestli to seženeš, napiš to sem jak, také by mne to zajímalo.

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, Pandera napsal:

Stejně je to zvláštní, na Seiko se všechno sežene, ale Citizen ani v druhovýrobě kde nic, tu nic... 

Jestli to seženeš, napiš to sem jak, také by mne to zajímalo.

hmm, to nezní moc najdějně, ale uvidíme. Ani se mi nepovedlo dopátrat, jak to s tou žlutou variantou tenkrát bylo, kolik toho vyrobili, jestli to nebylo jen pro určitý trh. Pár zmínek o nich je na watchuseek, kde týpka napadlo to samé, co mě (sehnat cifr a přehodit to), ale asi nepochodil. Na redditu zas někdo zmiňuje, že to asi byla limitka pro německý trh, jelikož daydate byl v DE a ENG variantách. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...