Lukk Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Ahoj, dlouho jsem ani nevěděl, že Citizen krátce vyráběl i tuhle krásně žlutou variantu jinak dobře známých Promaster-Diverů. Dělo se tak asi na samém začátku produkce koncem devadesátek, takže sehnat je dneska v pěkném stavu je prakticky nemožné. Napadlo mě, jestli tu někdo neví, kde se dají objednávat díly na staré Citizeny. Třeba by se dal ten žlutý číselník objednat z nějakých skladových zásob a prostě ho přehodit do nových hodinek. Myslíte, že je to reálné? Díky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna (upraveno) Myslím, že je to nereálné. Ale můžeš zkusit třeba: https://www.goldtime.cz/ A ještě budeš potřebovat žlutý armovák (rehaut). Upraveno 27. ledna uživatelem lukassob 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Stejně je to zvláštní, na Seiko se všechno sežene, ale Citizen ani v druhovýrobě kde nic, tu nic... Jestli to seženeš, napiš to sem jak, také by mne to zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukk Odesláno 28. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 19 hodinami, lukassob napsal: Myslím, že je to nereálné. Ale můžeš zkusit třeba: https://www.goldtime.cz/ A ještě budeš potřebovat žlutý armovák (rehaut). to je samozřejmě druhá věc, díky za tip, zkusím se ještě poptat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukk Odesláno 28. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 17 hodinami, Pandera napsal: Stejně je to zvláštní, na Seiko se všechno sežene, ale Citizen ani v druhovýrobě kde nic, tu nic... Jestli to seženeš, napiš to sem jak, také by mne to zajímalo. hmm, to nezní moc najdějně, ale uvidíme. Ani se mi nepovedlo dopátrat, jak to s tou žlutou variantou tenkrát bylo, kolik toho vyrobili, jestli to nebylo jen pro určitý trh. Pár zmínek o nich je na watchuseek, kde týpka napadlo to samé, co mě (sehnat cifr a přehodit to), ale asi nepochodil. Na redditu zas někdo zmiňuje, že to asi byla limitka pro německý trh, jelikož daydate byl v DE a ENG variantách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Ty jsou super. Bral bych je ke svým bílým Fugu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se