shaggy Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Da sa niekto zohnat poldielik tahu na LHC Chrono 41mm? Netusim ci je tah rovnaky ako na ne-chrono verziu. https://www.longines.com/en-hk/watch-hydroconquest-l3-783-4-76-6
mlsoun1 Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Objednaval jsem u Bechyneho,do 6-ti tydnu byl na sklade.Respektive u AD kde prodavaji Longines,by Ti ho meli v pohode objednat pokud nebude skladem.Cena do 700,-(euro si preved).
shaggy Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 2 hours ago, mlsoun1 said: Objednaval jsem u Bechyneho,do 6-ti tydnu byl na sklade.Respektive u AD kde prodavaji Longines,by Ti ho meli v pohode objednat pokud nebude skladem.Cena do 700,-(euro si preved). Vdaka!
mlsoun1 Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 před 3 minutami, shaggy napsal: Mozem, prosim pekne, k vam? JasneChrona jsou suprovy,dlouho jsem po nich touzil.Po nasetreni jsem si pro ne byl u Bechyneho,ale nesedlo mi to pouzdro.Ale porad se mi velmi libi
mlsoun1 Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 před 11 minutami, shaggy napsal: Vdaka! Neni za co Pokud ho budes brat u Bechyneho,tak zde mas email primo na servis servis@hodinarstvibechyne.cz
Dushakx Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Tady se dějí věci! Gratulace @shaggy!
shaggy Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Dikisek.No neni zatial k comu gratulovat. Netrvalo to dlho a uz tu je zavada na strojceku. Nenuluje spravne hodinovy scitac, obcas ostava visiet na 1hod. Niekedy sa vrati naspat normalne.Uz od vybalenia sa mi zdali rucky oboch subcifrovych scitacov mierne vychylene do plusu... kurna.Mate niekto skusenost s cert. servisom?https://www.spiritslovakia.sk/servis/
mlsoun1 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Tak to je pech,Ti reknu.Uz je nemas v zaruce?
shaggy Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Praveze su uplne nove. Este nezaschla peciatka na karticke.Určite sa to poriesi na zaruku, len to bude par tyzdnov trvat...
mlsoun1 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Tím pádem je to pro Tebe lepší(nemyslím to zle.Měl jsem takový problém s Breitling BlackBird.3x oprava a nakonec jsem si nechal vrátit finance).Být použité,tak by to byl balík za opravu u AD. Tož Ti držím palce,aby to nebyl moc velký problém a hlavně to netrvalo dlouho.
shaggy Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Odesláno 26. února 2023 Tak som ich dal do servisu. Ochotne ich prijali na predajni a poputujú do Madarska.Aj polclanok vedia zohnat, hruby odhad 20-40 eur, co vobec nie je tak zle ako som cakal.
mlsoun1 Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Odesláno 26. února 2023 (upraveno) Myslel jsem si to,ze je to spadova oblast pro Slovensko. Kupoval jsem LHC od kolegy ze Slovenska a nez sly ke me,tak je AD poslalo rovnez do Madar.Tak drzim palce,aby jsi je mel co nejdrive zpet na zapesti. A propo,ty ceny clanku a tahu jsou u Longines za hubicku.Nakonec jsem objednal na keramicke LHC novy tah u AD a cena mne mile prekvapila. Upraveno 26. února 2023 uživatelem mlsoun1 text
mlsoun1 Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Odesláno 26. února 2023 (upraveno) před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Neustale Upraveno 26. února 2023 uživatelem mlsoun1
shaggy Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Odesláno 26. února 2023 Myslel jsem si to,ze je to spadova oblast pro Slovensko. Kupoval jsem LHC od kolegy ze Slovenska a nez sly ke me,tak je AD poslalo rovnez do Madar.Tak drzim palce,aby jsi je mel co nejdrive zpet na zapesti. A propo,ty ceny clanku a tahu jsou u Longines za hubicku.Nakonec jsem objednal na keramicke LHC novy tah u AD a cena mne mile prekvapila.Na SK je autorizovaný servis v Rim. Sobote, co by pre mna znamenalo posielat to postou...https://alexnagy.sk/hodinarsky-servis/ A wdl ako predajca ma zmluvu s madarmi.Vraj sa snazia vsetky zarucne opravy poriesit do 30 dni, tak uvidim.Zistoval som aj ci https://www.spiritslovakia.sk/servis/ je aut. servis. Ano je, ale robia iba quartzove strojky.
mlsoun1 Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Odesláno 26. února 2023 Díky za info.Zajímavě řešeno.Myslel jsem,že je to pouze Maďarsko. Tak hlavní je,že je dají zase do pořádku
Dushakx Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Odesláno 26. února 2023 Tak drzim pesti, mne ted dosly hodinky (ne Longines) a na vnitrni strane krystalu jsem objevil nejaky smitko, nebo kus lumi. Na umelem svetle to videt nebylo, druhy den jak svitlo slunicko tak jsem si toho vsiml. Tak ted premyslim, jestli je vratit nebo reklamovat, ale aby tam toho naopak nepribylo, když se do toho jednou hrabne :-DD
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se