Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Objednaval jsem u Bechyneho,do 6-ti tydnu byl na sklade.Respektive u AD kde prodavaji Longines,by Ti ho meli v pohode objednat pokud nebude skladem.Cena do 700,-(euro si preved).

Odesláno
2 hours ago, mlsoun1 said:

Objednaval jsem u Bechyneho,do 6-ti tydnu byl na sklade.Respektive u AD kde prodavaji Longines,by Ti ho meli v pohode objednat pokud nebude skladem.Cena do 700,-(euro si preved).

Vdaka!

Odesláno
před 3 minutami, shaggy napsal:

Mozem, prosim pekne, k vam?

LHC01.jpg.0aed46abc69005ac8b534ad961603279.jpg

Jasne😊Chrona jsou suprovy,dlouho jsem po nich touzil.Po nasetreni jsem si pro ne byl u Bechyneho,ale nesedlo mi to pouzdro.Ale porad se mi velmi libi😉

Odesláno

Dikisek.
No neni zatial k comu gratulovat. Netrvalo to dlho a uz tu je zavada na strojceku. Nenuluje spravne hodinovy scitac, obcas ostava visiet na 1hod. Niekedy sa vrati naspat normalne.
Uz od vybalenia sa mi zdali rucky oboch subcifrovych scitacov mierne vychylene do plusu... kurna.

Mate niekto skusenost s cert. servisom?
https://www.spiritslovakia.sk/servis/

Odesláno

Tím pádem je to pro Tebe lepší(nemyslím to zle.Měl jsem takový problém s Breitling BlackBird.3x oprava a nakonec jsem si nechal vrátit finance).Být použité,tak by to byl balík za opravu u AD.

Tož Ti držím palce,aby to nebyl moc velký problém a hlavně to netrvalo dlouho.

Odesláno

Tak som ich dal do servisu. Ochotne ich prijali na predajni a poputujú do Madarska.
Aj polclanok vedia zohnat, hruby odhad 20-40 eur, co vobec nie je tak zle ako som cakal.

Odesláno (upraveno)

Myslel jsem si to,ze je to spadova oblast pro Slovensko.

Kupoval jsem LHC od kolegy ze Slovenska a nez sly ke me,tak je AD poslalo rovnez do Madar.Tak drzim palce,aby jsi je mel co nejdrive zpet na zapesti.

A propo,ty ceny clanku a tahu jsou u Longines za hubicku.Nakonec jsem objednal na keramicke LHC novy tah u AD a cena mne mile prekvapila.

Upraveno uživatelem mlsoun1
text
Odesláno

Myslel jsem si to,ze je to spadova oblast pro Slovensko.
Kupoval jsem LHC od kolegy ze Slovenska a nez sly ke me,tak je AD poslalo rovnez do Madar.Tak drzim palce,aby jsi je mel co nejdrive zpet na zapesti.
A propo,ty ceny clanku a tahu jsou u Longines za hubicku.Nakonec jsem objednal na keramicke LHC novy tah u AD a cena mne mile prekvapila.

Na SK je autorizovaný servis v Rim. Sobote, co by pre mna znamenalo posielat to postou...
https://alexnagy.sk/hodinarsky-servis/

A wdl ako predajca ma zmluvu s madarmi.
Vraj sa snazia vsetky zarucne opravy poriesit do 30 dni, tak uvidim.

Zistoval som aj ci https://www.spiritslovakia.sk/servis/ je aut. servis. Ano je, ale robia iba quartzove strojky.
Odesláno

Tak drzim pesti, mne ted dosly hodinky (ne Longines)  a na vnitrni strane krystalu jsem objevil nejaky smitko, nebo kus lumi. Na umelem svetle to videt nebylo, druhy den jak svitlo slunicko tak jsem si toho vsiml. Tak ted premyslim, jestli je vratit nebo reklamovat, ale aby tam toho naopak nepribylo, když se do toho jednou hrabne :-DD 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...