Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na druhou stranu, ten stav indexů je tristní. Takhle budou taky vypadat naše hodinky za čtyřicet let? Nebo jenom brejtle? To myslím vážně - člověk vysolí balík za hodinky, který ho maj přežít, a voni jim za pár let uhnijou indexy? Z čeho to dělali, lajdáci?

Odesláno
Na druhou stranu, ten stav indexů je tristní. Takhle budou taky vypadat naše hodinky za čtyřicet let? Nebo jenom brejtle? To myslím vážně - člověk vysolí balík za hodinky, který ho maj přežít, a voni jim za pár let uhnijou indexy? Z čeho to dělali, lajdáci?

No, Milisi, já myslím, že tohle opravdu hrozí každýmu, kdo si koupí hodinky "water resistant" a vleze s nima třeba do vody. Záleží na tom, jak se člověk k hodinkám chová. Na druhou stranu - můžu tě uklidnit, protože na těchhle indexy neuhnily, jen z nich částečně slezla zlatá barva, jsou vlastně pod lupou takový flekatý.

Musím se přiznat, že z toho jsem měl hooodně velkej strach, jak to bude vypadat (znáte to, co dovedou udělat fotky v detailu), ale ve skutečnosti to dopadlo dobře, pouhým okem na tom moc nepoznáš.

Odesláno
No, Milisi, já myslím, že tohle opravdu hrozí každýmu, kdo si koupí hodinky "water resistant" a vleze s nima třeba do vody. Záleží na tom, jak se člověk k hodinkám chová. Na druhou stranu - můžu tě uklidnit, protože na těchhle indexy neuhnily, jen z nich částečně slezla zlatá barva, jsou vlastně pod lupou takový flekatý.

Musím se přiznat, že z toho jsem měl hooodně velkej strach, jak to bude vypadat (znáte to, co dovedou udělat fotky v detailu), ale ve skutečnosti to dopadlo dobře, pouhým okem na tom moc nepoznáš.

Tak to je dobře, jinak je samozřejmě žeru a gratuluju. :)

Odesláno
Tak to je dobře, jinak je samozřejmě žeru a gratuluju. :)

;) no snad to jednou vyjde přijet i k vám na sraz a pak to tam v realu posoudíme :drunk: znáš to, někdy člověk to, co nechce vidět, nevidí :P ...

Odesláno

Jirko ještě jednou gratuluju. Umístění subdialů na 3 a 9 je prostě parádní. A přicházím na chuť i této barevné kombinaci. Dřív jsem měl políčeno na O&W Aviation 6081 v NOS stavu (viz obrázek), ale nakonec zvítězily stejně řešený Autávie. Navíc jsem se rozhodl, že si od "B" za nějaký čas pořídím ještě tak Zounarky a tím definitivně končím s nakupováním...

BTW. Autávie jsou momentálně na předrenovační "analýze" u Heuerů, tož uvidíme... :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

zdroj/source: swissmade.com

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...