Harwey Odesláno čtvrtek v 20:08 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:08 Omega predstavuje prve vydanie hodiniek pre nasledujucu zimnu olympiadu Milano Cortina 2026 Omega Seamaster 37mm https://www.hodinkee.com/articles/omega-seamaster-37mm-milano-cortina-2026?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-020625&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno pátek v 12:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:31 Nemohu si pomoci, ale tvar indexů mi připomíná rakve tak nezbývá než olympionikům popřát hodně štěstí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno pátek v 12:34 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:34 Ty se mi velmi líbí. Cenovka už teda o dost míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno pátek v 15:09 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:09 je to retro, tyhle indexy, korunku i dog leg pouzdro delala Omega v 60., ze by odkaz na prvni olymposku v Cortine? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno pátek v 17:41 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:41 Mě se nelíbí. Nemám v oblibě tyhle olympijské edice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno pátek v 20:41 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:41 Odkaz na olympiadu v Melbourne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se