Harwey Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Omega predstavuje prve vydanie hodiniek pre nasledujucu zimnu olympiadu Milano Cortina 2026 Omega Seamaster 37mm https://www.hodinkee.com/articles/omega-seamaster-37mm-milano-cortina-2026?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-020625&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW 1
Tomak Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Nemohu si pomoci, ale tvar indexů mi připomíná rakve tak nezbývá než olympionikům popřát hodně štěstí. 1
Seamaster Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února je to retro, tyhle indexy, korunku i dog leg pouzdro delala Omega v 60., ze by odkaz na prvni olymposku v Cortine? 1
Vorel Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Mě se nelíbí. Nemám v oblibě tyhle olympijské edice
Seamaster Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února to vis, nebo tipujes? Pac me to nejak nedava moc smysl...
Harwey Odesláno 13. února Autor Nahlásit Odesláno 13. února V roku 1956 boli zimne v Cortine a letne v Melbourne. V tom clanku sa spomina vydanie k letnym, ako je aj popis pod obrazkom.
Seamaster Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února mea culpa, ja zil v tom, ze zimni v Cortine byly v 1962...
Campino Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Tak musia páčiť alebo nepáčiť na prvú dobrú. Podľa mňa pekné retro s odkazom, mne skôr vadí historicky dodržaná veľkosť 37 mm, taká ani pánska ani dámska…bez ohľadu na cenu samozrejme, Omegu môžem ale čo je moc..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se